haaruitval mannen

“IK HEB MIJN HAARUITVAL OVERWONNEN EN MIJN ZELFVERTROUWEN TERUG.”

Graag een vrijblijvend adviesgesprek

Emotioneel om weer haar te hebben

 

Brandwondenpatiënt Regina Heess

 

Regina Heess liep in 2000 als gevolg van een spiritusontbranding zware brandwonden op over 20% van haar lichaam. Haar gezicht, achterhoofd, bovenlichaam en armen werden zwaar getroffen. Ze onderging tal van hersteloperaties, maar haar achterhoofd bleef grotendeels kaal.

 

Dat dankzij HST tóch herstel van haar haardos mogelijk bleek, was een bijzonder emotionele ervaring. Als medeoprichtster van Cicatrix, de Duitse belangenvereniging voor slachtoffers van brandwonden, is zij nu een echte ambassadeur voor de HST-methode. 

 

Lees het verhaal van Regina

Alles tot in de puntjes verzorgd

 

Haartransplantatie Hair Science Institute

 

Roel liet zijn inhammen en kale kruin behandelen bij Hair Science Institute. ¨Ik vond het vooraf best spannend, maar de behandeling was totaal niet pijnlijk, ik heb zelfs een aantal keer geslapen. Meer een dagje wellness dan een medische ingreep. Na enkele maanden begon mijn nieuwe haar te groeien en zag je echt verschil.

Echt top

Ook de nazorg van Hair Science Institute is ontzettend goed. Ik kreeg alles mee wat ik nodig had, van pijnstillers tot verzorgingsspullen. Na drie maanden werd ik gebeld hoe het ging en na negen maanden ben ik nog langsgegaan voor een laatste check-up. Het hele traject was tot in de puntjes verzorgd. Echt top.¨

 

Lees ook: Zo verloopt een behandeldag

Bijna een wellnessbeleving

 

Rino liet al eerder zijn inhammen en kruin behandelen bij Hair Science Institute en kwam terug voor het verdikken van z´n haar. 

¨Het voordeel bij deze behandeling is dat het haar gelijk groeit en ik dus niet hoefde te wachten op resultaat. Je zag het meteen. Ik keek er erg naar uit, de duur van de behandeling maakt dan niks meer uit. Het eerste prikje voelde ik even, maar het was niet meer dan een tandartsverdoving. Daarna nauwelijks meer iets gemerkt, het voelde als een wellnessbeleving.

Enthousiast

De dag na de behandeling was ik meteen up and running, ik heb gewoon gewerkt. Zowel vooraf als achteraf was de begeleiding uitstekend. De instructies waren duidelijk, er werken professionele mensen en er was goede nacontrole. Ik ben erg enthousiast.¨

Volledig pijnloos en geen littekens

Gerard Joling met dr. Coen Gho Hair Science Institute

Gerard Joling met dr. Coen Gho Hair Science Clinic

Zanger/presentator Gerard Joling werd twee keer behandeld bij Hair Science Institute: in 2009 aan de voorkant en in 2011 aan zijn kruin. Een eerdere FUT-behandeling in een andere kliniek liet een lelijk litteken over de de breedte van zijn achterhoofd achter. Dat bij HST geen littekenvorming optreedt, was voor Gerard daarom een belangrijke overweging bij zijn keuze voor deze methode.

¨Ik ben perfect behandeld bij Hair Science Institute. Dit zijn de mensen die het kunnen en die het doen. En ik kan je na twee behandelingen verzekeren: Dit zijn de mensen die het kunnen en die het doen.¨

 

Lees het verhaal van Gerard

Zo blij met m´n wenkbrauwen

Wenkbrauwen Bridget Maasland

 

Bridget Maasland onderging in 2018 een wenkbrauwtransplantatie bij Hair Science Institute.

Ze deelde het mooie resultaat – “Zo blij met mijn wenkbrauwen!!! – in een enthousiast Instagrambericht en kreeg veel positieve reacties over haar nieuwe wenkbrauwen. 

 

Meer over haartransplantatie wenkbrauwen

Nieuw haar

Hair Science Institute ervaringen cliënten: Jan de Hoop

 

Ook RTL-ontbijtnieuwslezer Jan De Hoop is geen onbekende bij Hair Science Institute. Hij kwam afgelopen jaar bij ons langs voor het bijwerken van zijn inhammen. Al een tijdje deelt De Hoop zijn privéleven via zijn vlog ‘Hoop gedoe’. Zo nam hij ook zijn camera mee naar Hair Science Institute Maastricht.

 

 

Bekijk meer voor- na foto’s

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Een vrijblijvende adviesgesprek is waardevol voor jou én voor ons. Je krijgt persoonlijk advies en er is alle ruimte om vragen te stellen. Samen bespreken we uitvoerig je wensen en de mogelijkheden. Op basis daarvan stellen we een behandelplan voor je op.

Eerst alles rustig thuis doornemen?

Ontdek of de unieke HST-methode jou kan helpen met je kaalheid. Download gratis de brochure met alle informatie over haartransplantatie.