afbeelding ervaring

ONZE CLIËNTEN VERTELLEN

"Dit zijn de mensen die het kunnen en die het doen, en het is absoluut pijnloos"

Gerard Joling is twee keer bij Hair Stem Cell Clinic behandeld met de HST-methode. Nadat een eerdere FUT behandeling niet voldoende resultaat gaf, maar wel pijnlijk was en een groot litteken achterliet kwam hij op advies van zijn kapster naar het Hair Stem Cell Clinic.  

Dunner haar

Gerald Joling haartransplantatie HSI

Als TV-persoonlijkheid sta ik van jongs af aan in de picture en op mijn 26e begon mijn haar dunner te worden. In het begin ging ik dat verbloemen met donkere camouflagepoeder, maar er komt een moment dat je er toch echt aan moet gaan geloven.

FUT methode: pijnlijk en littekens

Een haartransplantatie, tja, ik heb dat eerst laten doen met de strip-methode. Ook wel de FUT-methode. Ze halen een complete strip huid met haar weg op je achterhoofd, dat was een uiterst pijnlijke operatie. En het duurde bij mij meer dan een jaar voordat het gevoel daar terug was. Verder heb ik nu een enorm lelijk litteken over de breedte van mijn achterhoofd.

Haarstamcel transplantatie: volledig pijnloos zonder littekens

Toen werd ik door mijn kapster erop attent gemaakt dat er iets nieuws was, de HaarStamcel transplantatie. Ik ben er meteen heen gegaan voor een vrijblijvend advies en ze hebben me daar erg correct behandeld. Wat voor mij belangrijk was: de behandeling is volledig pijnloos. Én geen littekens. De eerste behandeling heb ik gedaan aan de voorkant in 2009 en de tweede behandeling aan mijn kruin in 2011. Of je nu jong of ouder bent – wees nou eerlijk – niemand vindt het toch leuk om kaal te worden?