haartransplantatie vrouw kroeshaar

“HET IS FIJN DAT ER PERSOONLIJKE AANDACHT IS VOOR MIJ.”

Graag een vrijblijvend consult

Haartransplantatie kroeshaar

Een haartransplantatie bij kroeshaar ligt wat ingewikkelder dan bij andere haartypes. Dit komt doordat kroesharen ook onderhuids krullen. Het is afhankelijk per persoon of de HST-methode geschikt is voor uw kroeshaar.

Bij kroeshaar en krullend haar is de behandeling moeilijker en intensiever, omdat het haar zowel boven de huid als in de huid krult. Daardoor gaan de grafts ook krullen. De krullende vorm maakt het lastig om het juiste deel van de haarfollikel te verwijderen van het donorgebied. Hierdoor is het vaak niet duidelijk of het juiste deel met stamcellen geëxtraheerd is om haargroei te induceren (terugplaatsen) in het ontvangstgebied.   Wanneer uw ouders allebei kroeshaar hebben, is de kans klein dat een haartransplantatie voor u geschikt is. Natuurlijk zijn er ook gevallen waarin het wel mogelijk is. Laat u daarom goed adviseren. Om zeker te zijn van uw mogelijkheden raden wij aan om contact met ons op te nemen om uw persoonlijke situatie te bekijken.
Om een onnodig bezoek aan een van onze klinieken te voorkomen, bestaat de optie om goede foto’s van verschillende delen van uw hoofdhaar op te sturen per mail naar: besthair@hasci.com. Op die manier kan een arts uw situatie bekijken. Aan de hand van deze foto’s kan in de meeste gevallen goed bepaald worden of een HaarStamcel Transplantatie mogelijk is.
Daarnaast kan ook een kleine proefbehandeling meer duidelijkheid bieden over uw mogelijkheden.  

Tijdens de behandeling nemen wij
al uw zorgen uit handen

In Hair Stem Cell Clinics geldt de allerhoogste medische standaard. Je kunt rekenen op high-end expertise en professionaliteit. Maar we willen ook dat jij je thuis en helemaal op je gemak voelt bij ons. Dat je lekker kunt ontspannen. Daarom doen we er alles aan om het je naar de zin te maken. We leggen je in de watten vanaf je eerste afspraak tot en met je laatste check-up.

Op de behandeldag ben je in de vertrouwde handen van onze toegewijde specialisten. Een ervaren team regelt alles eromheen: een lekkere lunch, een fijn viersterren hotel, taxiservice, ontspanning, álles wat nodig is om jouw behandeldag prettig te laten verlopen.

 

Zodat je na je behandeling tevreden en happy onze kliniek verlaat.

technician Stephanie

“ALS TECHNICIANS GEVEN WIJ ONZE CLIËNTEN ALLE AANDACHT ENPERSOONLIJK ADVIES.” Stephanie, Technician HSI

Vrijblijvend consult aanvragen