haartransplantatie vrouw kroeshaar

“HAARTRANSPLANTATIE BIJ KROESHAAR? LAAT JE PERSOONLIJK ADVISEREN”

Graag een vrijblijvend consult

Haartransplantatie kroeshaar

Kroeshaar of sterk krullend haar is een ingewikkelder haartype als het gaat om een haartransplantatie. Dat is omdat kroesharen ook onderhuids krullen. Of de HST-methode geschikt is voor jouw kroeshaar, verschilt per persoon. 

 

Bij kroeshaar en krullend haar is de behandeling moeilijker en intensiever, omdat het haar zowel boven de huid als in de huid krult. Daardoor krullen ook de grafts. Door het opgerolde cellenmateriaal in het haarzakje is transplantatie zelden succesvol.

De krullende vorm maakt het lastig om het juiste deel van de haarfollikel te verwijderen uit het donorgebied. Hierdoor is het vaak niet duidelijk of het juiste deel met stamcellen geëxtraheerd is om haargroei te bewerkstelligen bij terugplaatsing in het ontvangstgebied.

 

 

HST bij kroeshaar? Vraag professioneel advies

Als je beide ouders kroeshaar hebben, dan is de kans klein dat een haartransplantatie voor jou geschikt is. Natuurlijk zijn er ook gevallen waarin het wel mogelijk is. Laat je daarom goed adviseren.

Om zeker te zijn van je mogelijkheden raden wij je aan om contact met ons op te nemen om jouw persoonlijke situatie te bekijken.

Boek een vrijblijvend adviesgesprek

 

Mail ons je foto

Om je een onnodig bezoek aan een van onze klinieken te besparen, bieden we de optie om goede foto’s van verschillende delen van je hoofdhaar op te sturen per mail naar: besthair@hasci.com.

Een arts bekijkt dan alvast je situatie. Aan de hand van je foto’s kan in de meeste gevallen goed bepaald worden of HST bij jou mogelijk is.

Ook een proefbehandeling kan duidelijkheid bieden over de mogelijkheden bij kroeshaar of sterk krullend haar. 

 

Ontspannen naar je behandeling

Bij Hair Science Institute geldt de allerhoogste medische standaard. Je kunt rekenen op high-end expertise en professionaliteit. Maar we willen ook dat jij je thuis en helemaal op je gemak voelt bij ons. Dat je lekker kunt ontspannen. Daarom doen we er alles aan om het je naar de zin te maken. We leggen je in de watten vanaf je eerste afspraak tot en met je laatste check-up.

Wij regelen het 

Op de behandeldag ben je in de vertrouwde handen van onze toegewijde specialisten. Een ervaren team regelt alles eromheen: een lekkere lunch, een fijn viersterren hotel, taxiservice, ontspanning, álles wat nodig is om jouw behandeldag prettig te laten verlopen.

Zodat je na je behandeling tevreden en happy onze kliniek verlaat.

technician Stephanie

“ALS TECHNICIANS GEVEN WIJ ONZE CLIËNTEN ALLE AANDACHT ENPERSOONLIJK ADVIES.” Stephanie, Technician Hai Science Institute

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen