Hair Science Clinic - haartransplantatie met het meest natuurlijke resultaat

“IN DE SPIEGEL KIJKEN EN DE DAG MET EEN GOED GEVOEL BEGINNEN. HEERLIJK!”

Download onze brochure

Haartransplantatie mannen

Kaalheid bij mannen is een vervelend probleem dat vaak al op jonge leeftijd voorkomt. Een haartransplantatie volgens de HST-methode biedt hiervoor een definitieve oplossing. Of het nou gaat om dun haar, diepe inhammen, een kalende kruin of kale plekken in je baard of snor. 

 

Laat je professioneel adviseren

Behalve erfelijkheid kan kaalheid bij mannen ook andere oorzaken hebben. Daarom is bij de keuze voor een haartransplantatie een goede diagnose vooraf heel belangrijk. Laat je deskundig adviseren tijdens een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze artsen. Samen gaan we uitgebreid in op jouw persoonlijke situatie en wensen.

 

 

 

Graag een vrijblijvend adviesgesprek

 

Ga voor natuurlijk resultaat

Van alle mogelijkheden voor haartransplantaties bij mannen geeft een HaarStamcel Transplantatie (HST) het mooiste, meest natuurlijke resultaat.

HST gebruikt de kracht van de natuur, het regenererend vermogen van de menselijke stamcel. Bijzonder aan deze techniek is dat maar een klein deel van de haarfollikel – en niet de hele follikel – wordt geoogst uit het donorgebied.

 

Meerdere haren uit één haarfollikel

Dat minuscule stukje weefsel bevat genoeg stamcellen om in het ontvangstgebied nieuw haar te doen groeien. Een klein wonder: door het regenererend vermogen kunnen meerdere haren uit één graft (haarfollikel) ontstaan. De nieuwe grafts (haarzakjes/haarfollikels) worden dicht bij elkaar geplaatst, wat zorgt voor hoge haardichtheid en een mooie, natuurlijke haarlijn.

 

HST- zo werkt het

 

(Her)groei in ontvangst- én donorgebied

Een speciale, gepatenteerde preservatievloeistof stimuleert de groei en verhoogt de levensvatbaarheid van de grafts. Dit geeft ze een extra boost. Deze integrale aanpak is de basis van deze verfijnde vorm van haartransplantatie, waarbij in het ontvangst- én donorgebied haar groeit.

DE BEHANDELING

Een HST behandeling vindt meestal in één behandeldag plaats. Eerst maken we foto’s en verdoven we het afgesproken gebied. Daarna begint het oogsten van de grafts. Je voelt vrijwel niets, van jou verwachten we alleen geduld.

 

Plaatselijke verdoving

Je blijft de hele dag mobiel en bent niet onder invloed van sederende medicatie. Even bellen of de benen strekken is gewoon mogelijk. Daarna markeert de arts samen met jou het ontvangstgebied en bieden we je een – door jou gekozen – lunch aan.

 

 

Terugplaatsen van de grafts

’s Middags bereidt de arts, na verdoving, het ontvangstgebied voor, waarna de technician de grafts op hun nieuwe plek plaatst. Als de behandeling klaar is, doet de arts een volledige controle en maken we nog eens foto’s. Je krijgt instructies en benodigdheden voor de nazorg mee. Onze artsen en technicians gebruiken precisie-instrumenten waardoor weinig hersteltijd nodig is en het ontvangst- en donorgebied snel genezen.

Nazorg

Een dag, een week en een maand na de behandeling zijn er contactmomenten om te checken hoe het met je gaat. Tussendoor kun je natuurlijk altijd terecht met vragen bij onze specialisten van Hair Science Clinic.

Veilig en betrouwbaar

HST is een veilige medisch-cosmetische ingreep waarbij je vrijwel geen ongemak ervaart. Een behandeling laat geen zichtbare littekens achter en de hoofdhuid herstelt snel. De behandeling wordt met plaatselijke verdoving uitgevoerd. Je voelt hierdoor niets tijdens de ingreep. Direct erna kun je onze Hair Science Clinic zelfstandig verlaten.

 

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek vertelt de arts precies hoe dit in z´n werk gaat.

Terugtrekkende haarlijn/inhammen 

Inhammen zijn vaak een eerste teken van kaalheid bij mannen. Op de foto’s hiernaast zie je dat de oorspronkelijke haarlijn met een haartransplantatie mooi is hersteld. Niet de volledige haardos, maar wel het aanzicht. Het stadium van kaalheid en de conditie van het haar in het donorgebied, bepalen of het hele gebied te behandelen is.

 

HST behandeling met 1650 grafts

Natuurlijke haarlijn

We besteden veel aandacht aan de oorspronkelijke haargrens. Want een veel gemaakte fout is een onnatuurlijke of te scherpe haarlijn die niet goed past bij het gezicht. Daarom bepalen we vooraf, samen met jou, de ideale haarlijn. Zo realiseren we de meest natuurlijke haargrens.

 

HST behandeling met 2433 grafts

Tevreden patiënten

Voor het beoordelen van medische behandelingen wordt tegenwoordig de Patiënt Related Outcome (PRO) gehanteerd. Uit de PRO van de groep patiënten die met de HST-methode is behandeld, blijkt een aanzienlijke verbetering van de levenskwaliteit na de behandeling.

 

HST behandeling met 1404 grafts

 

Kwaliteit van leven

Naast het bewezen cosmetische resultaat is deze verbetering een belangrijke overweging voor mensen die HST bij Hair Science Clinic willen ondergaan.  

 

HST behandeling met 1400 grafts

 

Levenslang resultaat

Blijvende, natuurlijke resultaten in het ontvangst- en donorgebied zijn belangrijke graadmeters voor een succesvolle haartransplantatie. Iedere cliënt heeft zijn eigen motivatie en verhaal voor het ondergaan van een HST behandeling. Bekijk meer voor- en na-foto’s, of lees over de ervaringen van cliënten die jou zijn voorgegaan.

 

HST behandeling met 1850 grafts

Haartransplantatie baard

Kaalheid bij mannen kan ook voorkomen in het gezicht. Heb jij last van haaruitval, bijvoorbeeld kale plekken in je baard? Of heb je weinig baardgroei en wil je je baard en snor voller laten lijken? Dan kun je bij ons terecht.

Er is veel mogelijk

De HST-methode is zeer geschikt voor behandelingen in het gelaat. Er blijven nagenoeg geen littekens achter waardoor deze techniek veel breder inzetbaar is dan conventionele haartransplantatie-methodes zoals FUT en FUE.

 

Resultaat van een HST baardtransplantatie

 

 
Technician Hair Science Institute

“ALLE AANDACHT VOOR ONZE CLIËNTEN” Cheyenne, Technician Hair Science Clinic

Meer over de behandeldag

Ontdek jouw mogelijkheden

Een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze artsen is waardevol voor jou en voor ons. Je krijgt persoonlijk advies, veel informatie en er is alle ruimte om vragen te stellen.

Samen bespreken we uitvoerig de mogelijkheden, jouw wensen en verwachtingen. Op basis hiervan wordt een individueel behandelplan voor je opgesteld.