Fysiologie van het haar - duideijke uitleg in het kenniscentrum van Hair Science Institute

“IN DE SPIEGEL KIJKEN EN DE DAG MET EEN GOED GEVOEL BEGINNEN. HEERLIJK!”

Graag een vrijblijvend adviesgesprek

Haartransplantatie mannen

Kaalheid bij mannen is een vervelend probleem dat vaak al op jonge leeftijd voorkomt. Een haartransplantatie biedt hiervoor een definitieve oplossing. Of het nou gaat om dun haar, diepe inhammen, een kalende kruin of kale plekken in je baard.

Natuurlijk resultaat

Behalve erfelijkheid kan kaalheid ook andere oorzaken hebben. Bij haartransplantaties bij mannen is een goede diagnose belangrijk voor de keuze van de behandeling.

Een HaarStamcel Transplantatie geeft altijd het mooiste, meest natuurlijke resultaat. Laat je deskundig adviseren tijdens een persoonlijk consult met een van onze artsen. Samen kijken we welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Graag een vrijblijvend adviesgesprek

 

 

Natuurlijk resultaat na de haartransplantatie

Haartransplantatie met natuurlijk resultaat

Kaalheid bij mannen

Terugtrekkende haarlijn/inhammen

Inhammen zijn vaak een eerste teken van kaalheid bij mannen. Op de foto’s hiernaast zie je dat de oorspronkelijke haarlijn met een haartransplantatie mooi is hersteld. Niet de volledige haardos, maar wel het aanzicht. Het stadium van kaalheid en de conditie van het haar in het donorgebied, bepalen of het hele gebied te behandelen is.

 

Haargrens voor haartransplantatie man

Voor behandeling

Haartransplantatie man haargrens na behandeling

9 maanden na de behandeling (1.280 grafts)

Natuurlijke haarlijn

We besteden veel aandacht aan de oorspronkelijke haargrens. Want een veel gemaakte fout is een onnatuurlijke of te scherpe haarlijn die niet goed past bij het gezicht. Daarom bepalen we vooraf, samen met jou, de ideale haarlijn. Zo realiseren we de meest natuurlijke haargrens.

Haargrens voor haarstransplantatie

Voor behandeling

Haargrens na haartransplantatie

9 maanden na de behandeling (2.490 grafts)

Tevreden patiënten

Voor het beoordelen van medische behandelingen wordt tegenwoordig de Patiënt Related Outcome (PRO) gehanteerd.

Uit de PRO van de groep patiënten die met de HST-methode is behandeld, blijkt een aanzienlijke verbetering van de levenskwaliteit na de behandeling.

Kwaliteit van leven

Naast het bewezen cosmetische resultaat is deze verbetering een belangrijke overweging voor mensen die een HaarStamcel Transplantatie bij Hair Stem Cell Clinic willen ondergaan.

Patiënt gerelateerde uitkomst voor haartransplantatie

Voor behandeling

Haartransplantatie man na behandeling patient

9 maanden na de behandeling (1.021 grafts)

Haartransplantatie baard

Kaalheid bij mannen kan ook voorkomen in het gezicht. Heb jij last van haaruitval, bijvoorbeeld kale plekken in je baard? Of heb je weinig baardgroei en wil je je baard en snor voller laten lijken? Dan kun je bij ons terecht.

Er is veel mogelijk

De HST-methode is zeer geschikt voor behandelingen in het gelaat. Er blijven nagenoeg geen littekens achter waardoor deze techniek veel breder inzetbaar is dan conventionele haartransplantatie-methodes.

haartransplantatie Baard voor behandeling

Stapsgewijze creatie baard en snor:
voor eerste behandeling

Resultaat man baard

Stapsgewijze creatie baard en snor:
na behandeling

cheyenne technician

“Alle aandacht voor onze cliënten” Cheyenne, Technician HSI

Meer over de behandeldag

Kom kennismaken met onze kliniek en ontdek je mogelijkheden

Een vrijblijvend adviesgesprek is waardevol voor jou en voor ons. Je krijgt persoonlijk advies, veel informatie en er is alle ruimte om vragen te stellen. Samen bespreken we uitvoerig de mogelijkheden, jouw wensen en verwachtingen. Op basis hiervan wordt een individueel behandelplan voor je opgesteld.