haartransplantatie voor mannen

“OPSTAAN, IN DE SPIEGEL KIJKEN EN DAN DE DAG MET EEN GOED GEVOEL BEGINNEN. HEERLIJK!”

Graag een vrijblijvend consult

Haartransplantatie mannen

Haaruitval is een vervelend probleem dat bij veel mannen al op jonge leeftijd voorkomt. Gelukkig kunnen wij er iets aan doen. Of het nou gaat om dun haar, diepe inhammen, een kalende kruin of kale plekken in uw baard. Een haartransplantatie met onze gepatenteerde HaarStamcel Transplantatie biedt de oplossing voor uw kaalheid.

Of het hele gebied geschikt is voor haartransplantatie is afhankelijk van het stadium van kaalheid en de conditie van het donorgebied. Ook de dichtheid wordt op basis daarvan bepaalt. Behalve erfelijkheid kan kaalheid ook andere oorzaken hebben. Een goede diagnose is belangrijk voor de keuze van de behandeling en het uiteindelijke resultaat. Laat u daarom deskundig adviseren tijdens een persoonlijk consult met onze arts om te kijken welke mogelijkheden er voor u zijn.  

Oplossingen voor kaalheid bij mannen

Terugtrekkende haarlijn / inhammen opvullen

Inhammen zijn vaak een eerste teken van kaalheid bij mannen. Op de voor en na foto’s hiernaast ziet u dat de oorspronkelijke haarlijn met een haartransplantatie goed hersteld kan worden. Hierbij wordt niet de volledige haardos hersteld, maar wel het aanzicht. Of het hele gebied te behandelen is, is afhankelijk van het stadium van kaalheid en de conditie van het donorgebied.

Haargrens voor haartransplantatie man

Voor behandeling

Haartransplantatie man haargrens na behandeling

9 maanden na de behandeling (1.280 grafts)

Natuurlijke haarlijn

Wij besteden veel aandacht aan de oorspronkelijke haargrens. Een veel gemaakte fout is een onnatuurlijke of een te scherpe haarlijn die niet goed past bij het gezicht. Daarom wordt voorafgaand aan de behandeling, in overleg met u, de meest ideale haarlijn bepaalt. Zo kunnen wij de meest natuurlijke haargrens realiseren.

Haargrens voor haarstransplantatie

Voor behandeling

Haargrens na haartransplantatie

9 maanden na de behandeling (2.490 grafts)

Patiënt-gerelateerde uitkomst van een behandeling

Voor medische behandelingen wordt tegenwoordig de zogenaamde Patiënt Related Outcome Parametox (PROM’s) heel belangrijk gevonden. Een PROM is een patiëntgerelateerde uitkomst van een behandeling. Onderzoek binnen de groep patiënten die met de HST-methode is behandeld is aangetoond dat de kwaliteit van leven na behandeling direct verbetert. Naast het bewezen goede cosmetische resultaat, is deze verbetering een belangrijk gegeven voor mensen die een HaarStamcel Transplantatie bij Hair Stem Cell Clinic willen ondergaan.  

Patiënt gerelateerde uitkomst voor haartransplantatie

Voor behandeling

Haartransplantatie man na behandeling patient

9 maanden na de behandeling (1.021 grafts)

Baardtransplantatie

Heeft u last van haaruitval, zoals kale plekken in uw baard? Of heeft u weinig baardgroei en wilt u uw baard en snor voller laten lijken? Dan kunt u bij ons terecht. De HST-methode is namelijk ook geschikt voor behandelingen in het gelaat. Er blijven nagenoeg geen littekens achter waardoor deze techniek veel breder inzetbaar is dan de conventionele haartransplantatie methodes.

haartransplantatie Baard voor behandeling

Stapsgewijze creatie baard en snor:
voor eerste behandeling

Resultaat man baard

Stapsgewijze creatie baard en snor:
na behandeling

cheyenne technician

“ALS TECHNICIANS GEVEN WIJ ONZE CLIËNTEN ALLE AANDACHT ENPERSOONLIJK ADVIES.” Cheyenne, Technician HSI

Meer over de behandeldag

Kom kennismaken met onze kliniek en ontdek uw mogelijkheden

Een vrijblijvend consult is voor u, en voor ons, zeer waardevol. U krijgt informatie over de techniek, persoonlijk advies en er is alle ruimte om vragen te stellen. Samen met de arts bespreekt u uitvoerig de mogelijkheden, uw wensen en verwachtingen. Op basis hiervan wordt een individueel behandelplan voor u opgesteld.