Haaruitval bij vrouwen

“Vooral de discrete en respectvolle gesprekken hebben me overtuigd.”

Graag een vrijblijvend consult

Haartransplantatie vrouwen

Haaruitval, dun haar of zelfs kaalheid kan bij vrouwen allerlei oorzaken hebben. Vaak is er niet één bepaalde plek aan te wijzen, zoals het geval is bij mannen, maar verliest de vrouw haren verspreid over het hele haar oppervlak. Met als resultaat een verminderde haar dichtheid. Om deze reden behandelen we bij vrouwen meestal het hele gebied door middel van een haartransplantatie.

 

Of het hele gebied geschikt is voor een haartransplantatie is afhankelijk van het stadium van kaalheid en de conditie van het donorgebied. Ook de dichtheid wordt op basis daarvan bepaalt. Behalve erfelijkheid kan kaalheid ook andere oorzaken hebben. Een goede diagnose is belangrijk voor de keuze van de behandeling en het uiteindelijke resultaat. Laat u daarom deskundig adviseren tijdens een persoonlijk consult met onze arts om te kijken welke mogelijkheden er voor u zijn.

 

 

Oplossingen voor kaalheid bij vrouwen

Haaruitval

Haaruitval is vaak een eerste teken van kaalheid bij vrouwen. Op de voor en na foto’s hiernaast ziet u dat het dun haar goed opgevuld kan worden met een haartransplantatie.

Fijn om te weten is dat er in veel gevallen van kaalheid bij vrouwen wel degelijk iets aan te doen is. Tenslotte is voor de meeste vrouwen een fraaie haardos veel meer dan een cosmetisch gegeven. Zij voelen zich er meer vrouw door en daarmee ook zelfverzekerder.

Haaruitval bij vrouw voor haartransplantatie

Voor behandeling 

Haaruitval-bij-vrouw-na-haartransplantatie

Na de behandeling (710 grafts)

De behandeling

De mogelijkheid om het hoofd eerst kaal te scheren en zo een goed zicht te krijgen op het donor- en ontvangstgebied is bij vrouwen eigenlijk geen optie. Daarom is een behandeling bij een vrouw vaak arbeidsintensiever. Om haar stamcellen te kunnen extraheren wordt een kleine reep kaalgeschoren die na de behandeling makkelijk bedekt kan worden met de overige haren.

Haartransplantatie bij vrouw voor HSI-methode

Voor behandeling

Haartransplantatie bij vrouw na HSI-methode

9 maanden na behandeling

Kaalheid gehele haaroppervlakte

Doordat het haar van vrouwen vaak over de gehele haaroppervlakte uitdunt, is het van groot belang dat de grafts goed verdeeld worden over het hoofd. Hoeveel grafts er nodig zijn en waar deze geplaatst moeten worden kan alleen door een zeer ervaren arts bepaald worden. Bij Hair Science Institute worden veel vrouwen geholpen doordat wij deze expertise in huis hebben.

Gehele haar oppervlakte voor haartransplantatie

Voor behandeling

Gehele haar oppervlakte na haartransplantatie

9 maanden na behandeling (710 grafts)

 

 

De haartransplantatie behandeldag

Tijdens de behandeling nemen wij al uw zorgen uit handen

Buiten de behandeling zelf kunnen wij uw overige zorgen ook aanpakken. Mocht u bijvoorbeeld vervoer nodig hebben of een overnachting wensen dan kunnen wij dat voor u regelen. Om de behandeldag zo aangenaam mogelijk voor u te maken gaan wij net een stapje verder dan anderen.

Meer over de behandeldag

Kom kennismaken met onze kliniek en ontdek uw mogelijkheden

Een consult is voor u en voor ons, zeer waardevol. U krijgt informatie over de techniek, persoonlijk advies en er is alle ruimte om vragen te stellen. Samen met de arts bespreekt u uitvoerig de mogelijkheden, uw wensen en verwachtingen. Op basis hiervan wordt een individueel behandelplan voor u opgesteld.