Cosmetica en haaruitval

“VOORAL DE DISCRETE EN RESPECTVOLLE GESPREKKEN HEBBEN ME OVERTUIGD.”

Graag een vrijblijvend consult

Haartransplantatie bij vrouwen

Een haartransplantatie bij vrouwen is een definitieve oplossing voor haaruitval, dun haar en kaalheid. Haarproblemen bij vrouwen kunnen allerlei oorzaken hebben. Vaak is bij vrouwelijke kaalheid niet één bepaalde plek kaal, zoals bij mannen, maar verliest de vrouw haren over het hele haaroppervlak. Met als resultaat verminderde haardichtheid. Daarom behandelen we bij vrouwen meestal het hele gebied door middel van een haartransplantatie.

Haartransplantatie bij vrouwen is een definitieve oplossing

Van alle mogelijkheden voor haartransplantaties bij vrouwen geeft een HaarStamcel Transplantatie het mooiste, meest natuurlijke resultaat. Het stadium van kaalheid en de conditie van het haar in het donorgebied bepalen of een volledige HaarStamcel Transplantatie mogelijk is. Ook de dichtheid wordt op basis hiervan bepaald.

Laat je professioneel adviseren

Behalve erfelijkheid kan kaalheid bij vrouwen andere oorzaken hebben. Een goede diagnose is daarom belangrijk voor de keuze van de behandeling. Laat je daarom deskundig adviseren tijdens een persoonlijk en vrijblijvend consult met een van onze artsen. Samen bekijken we welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Oplossingen voor kaalheid bij vrouwen

Haaruitval

Haarproblemen bij vrouwen komen veel voor en kunnen meerdere oorzaken hebben. Haaruitval is vaak een eerste teken van kaalheid bij vrouwen. Op de voor en na foto’s hiernaast zie je dat het dun haar goed opgevuld kan worden met een haartransplantatie.

Gelukkig is er een oplossing

Fijn om te weten is dat er in veel gevallen van kaalheid bij vrouwen veel aan te doen is. Tenslotte is voor de meeste vrouwen een fraaie haardos veel meer dan een cosmetisch gegeven. Zij voelen zich er meer vrouw door en daarmee ook zelfverzekerder.

HaarStamcel Transplantatie

Voor behandeling

HaarStamcel Transplantatie

Na de behandeling (710 grafts)

De behandeling

De mogelijkheid om het hoofd eerst kaal te scheren en zo een goed zicht te krijgen op het donor- en ontvangstgebied is bij vrouwen eigenlijk geen optie. Daarom is een behandeling bij een vrouw vaak arbeidsintensiever. Om haarfollikels (grafts) te kunnen extraheren wordt een kleine reep geschoren die na de haartransplantatie eenvoudig bedekt wordt met de overige haren.

Haartransplantatie bij vrouw voor HST-methode

Voor behandeling

Haartransplantatie bij vrouw na HST-methode

9 maanden na behandeling

Kaalheid gehele haaroppervlakte

Doordat het haar van vrouwen vaak over de gehele haaroppervlakte uitdunt, is het belangrijk dat de grafts goed verdeeld worden over het hoofd. Hoeveel grafts er nodig zijn en waar deze geplaatst moeten worden kan alleen door een zeer ervaren arts bepaald worden. Omdat Hair Stem Cell Clinic al vele duizenden vrouwen behandeld heeft, mag je bij ons rekenen op een enorme expertise.

Gehele haar oppervlakte voor haartransplantatie

Voor behandeling

Gehele haar oppervlakte na haartransplantatie

9 maanden na behandeling (710 grafts)

Haartransplantatie bij vrouwen op littekens

Haartransplantatie op littekens

Een eigenschap van een litteken is dat de oorspronkelijke haargroei niet meer herstelt. Dankzij de HST-methode is het mogelijk om haargroei te realiseren op littekens, zelfs als er sprake is van een klein aantal donorharen.

litteken voor haartransplantatie

Voor behandeling

Litteken na haartransplantatie

Na behandeling
(in 2 fasen; 1006 grafts en 1015 grafts)

yvette technician

“ALS TECHNICIANS GEVEN WIJ ONZE CLIËNTEN ALLE AANDACHT ENPERSOONLIJK ADVIES.” Yvette, Technician HSI

Meer over de behandeldag

Ontdek jouw mogelijkheden

Een vrijblijvend consult is voor jou en voor ons waardevol. Je krijgt persoonlijk advies, gerichte informatie en er is alle ruimte om vragen te stellen. Samen met de arts bespreek je de mogelijkheden, je wensen en verwachtingen. Op basis hiervan wordt een individueel behandelplan voor je opgesteld.