vrouw na haartransplantatie

“VOORAL DE DISCRETE EN RESPECTVOLLE GESPREKKEN HEBBEN ME OVERTUIGD.”

Graag een vrijblijvend consult

Haartransplantatie vrouwen

Haaruitval, dun haar of zelfs kaalheid kan bij vrouwen allerlei oorzaken hebben. Vaak is er niet één bepaalde plek aan te wijzen, zoals het geval is bij mannen, maar verliest de vrouw haren verspreid over het hele haar oppervlak. Met als resultaat een verminderde haar dichtheid. Om deze reden behandelen we bij vrouwen meestal het hele gebied door middel van een haartransplantatie.

Of het hele gebied geschikt is voor een haartransplantatie is afhankelijk van het stadium van kaalheid en de conditie van het donorgebied. Ook de dichtheid wordt op basis daarvan bepaalt. Behalve erfelijkheid kan kaalheid ook andere oorzaken hebben. Een goede diagnose is belangrijk voor de keuze van de behandeling en het uiteindelijke resultaat. Laat u daarom deskundig adviseren tijdens een persoonlijk en vrijblijvend consult met onze arts om te kijken welke mogelijkheden er voor u zijn.    

Oplossingen voor kaalheid bij vrouwen

Haaruitval

Haaruitval is vaak een eerste teken van kaalheid bij vrouwen. Op de voor en na foto’s hiernaast ziet u dat het dun haar goed opgevuld kan worden met een haartransplantatie. Fijn om te weten is dat er in veel gevallen van kaalheid bij vrouwen wel degelijk iets aan te doen is. Tenslotte is voor de meeste vrouwen een fraaie haardos veel meer dan een cosmetisch gegeven. Zij voelen zich er meer vrouw door en daarmee ook zelfverzekerder.

Haaruitval bij vrouw voor haartransplantatie

Voor behandeling

Haaruitval-bij-vrouw-na-haartransplantatie

Na de behandeling (710 grafts)

De behandeling

De mogelijkheid om het hoofd eerst kaal te scheren en zo een goed zicht te krijgen op het donor- en ontvangstgebied is bij vrouwen eigenlijk geen optie. Daarom is een behandeling bij een vrouw vaak arbeidsintensiever. Om haarfollikels (grafts) te kunnen extraheren (eruit halen) wordt een kleine reep geschoren die na de haartransplantatie makkelijk bedekt kan worden met de overige haren.

Haartransplantatie bij vrouw voor HST-methode

Voor behandeling

Haartransplantatie bij vrouw na HST-methode

9 maanden na behandeling

Kaalheid gehele haaroppervlakte

Doordat het haar van vrouwen vaak over de gehele haaroppervlakte uitdunt, is het van groot belang dat de grafts goed verdeeld worden over het hoofd. Hoeveel grafts er nodig zijn en waar deze geplaatst moeten worden kan alleen door een zeer ervaren arts bepaald worden. Bij Hair Stem Cell Clinic worden veel vrouwen geholpen doordat wij deze expertise in huis hebben.

Gehele haar oppervlakte voor haartransplantatie

Voor behandeling

Gehele haar oppervlakte na haartransplantatie

9 maanden na behandeling (710 grafts)

Haartransplantatie op littekens

Haartransplantatie op littekens

Een eigenschap van een litteken is dat de oorspronkelijke haargroei niet meer herstelt. Dankzij de HST methode is het mogelijk om haargroei te realiseren op littekens, zelfs als er sprake is van een klein aantal donorharen.

litteken voor haartransplantatie

Voor behandeling

Litteken na haartransplantatie

Na behandeling
(in 2 fasen; 1006 grafts en 1015 grafts)

yvette technician

“ALS TECHNICIANS GEVEN WIJ ONZE CLIËNTEN ALLE AANDACHT ENPERSOONLIJK ADVIES.” Yvette, Technician HSI

Meer over de behandeldag

Kom kennismaken met onze kliniek en ontdek uw mogelijkheden

Een vrijblijvend consult is voor u en voor ons, zeer waardevol. U krijgt informatie over de techniek, persoonlijk advies en er is alle ruimte om vragen te stellen. Samen met de arts bespreekt u uitvoerig de mogelijkheden, uw wensen en verwachtingen. Op basis hiervan wordt een individueel behandelplan voor u opgesteld.