kosten vrouw haartransplantatie

“HET MEEST AANTREKKELIJKE WAT EEN VROUW KAN HEBBEN IS ZELFVERTROUWEN”

Download onze brochure

Haartransplantatie bij vrouwen

Geen enkele vrouw vindt het fijn om dun haar te krijgen als gevolg van extreme haaruitval. Een volle haardos betekent veel voor het uiterlijk, maar ook voor het zelfvertrouwen. De meeste vrouwen voelen zich minder vrouwelijk zonder haar. Vaak is bij vrouwen niet één bepaalde plek kaal, zoals bij mannen, maar verliest de vrouw haren over het hele haaroppervlak. Met als resultaat verminderde haardichtheid.

 

Laat je professioneel adviseren

Haarproblemen bij vrouwen kunnen allerlei oorzaken hebben. Daarom is bij de keuze voor een haartransplantatie een goede diagnose vooraf heel belangrijk. Laat je deskundig adviseren tijdens een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze artsen. Samen gaan we uitgebreid in op jouw persoonlijke situatie en wensen.

 

GA VOOR NATUURLIJK RESULTAAT

Van alle mogelijkheden voor haartransplantaties bij vrouwen geeft een HaarStamcel Transplantatie (HST) het mooiste, meest natuurlijke resultaat.

HST gebruikt de kracht van de natuur, het regenererend vermogen van de menselijke stamcel. Bijzonder aan deze techniek is dat maar een klein deel van de haarfollikel – en niet de hele follikel – wordt geoogst uit het donorgebied.

 

Meerdere haren uit één haarfollikel

Dat minuscule stukje weefsel bevat genoeg stamcellen om in het ontvangstgebied nieuw haar te doen groeien. Een klein wonder: door het regenererend vermogen kunnen meerdere haren uit één graft (haarfollikel) ontstaan. De nieuwe grafts (haarzakjes/haarfollikels) worden dicht bij elkaar geplaatst, wat zorgt voor hoge haardichtheid en een mooie, natuurlijke haarlijn.

 

HST- zo werkt het

 

(Her)groei in ontvangst- én donorgebied

Een speciale, gepatenteerde preservatievloeistof stimuleert de groei en verhoogt de levensvatbaarheid van de grafts. Dit geeft ze een extra boost. Deze integrale aanpak is de basis van deze verfijnde vorm van haartransplantatie, waarbij in het ontvangst- én donorgebied haar groeit.

 

Haartransplantatie bij vrouwen: de duurzame oplossing voor je haarprobleem

 

Snel herstel

Bij een HST-behandeling hoeft niet al het haar gemillimeterd te worden. Er bestaat een mogelijkheid om alleen een klein stukje op het achterhoofd te scheren. Dit is afhankelijk van het aantal te extraheren grafts. Na afloop van de behandeling valt het omliggende haar hier overheen. Hierdoor zal de behandeling vrijwel onzichtbaar zijn. Onze artsen en technicians gebruiken precisie-instrumenten waardoor weinig hersteltijd nodig is en het ontvangst- en donorgebied snel genezen.

De behandeldag

Een HST behandeling vindt meestal in één behandeldag plaats. Eerst maken we foto’s en verdoven we het afgesproken gebied. Daarna begint het oogsten van de grafts. Je voelt vrijwel niets, van jou verwachten we alleen geduld.

 

Plaatselijke verdoving

Je blijft de hele dag mobiel en bent niet onder invloed van sederende medicatie. Even bellen of de benen strekken is gewoon mogelijk. Daarna markeert de arts samen met jou het ontvangstgebied en bieden we je een – door jou gekozen – lunch aan.

 

 

Terugplaatsen van de grafts

’s Middags bereidt de arts, na verdoving, het ontvangstgebied voor, waarna de technician de grafts op hun nieuwe plek plaatst. Als de behandeling klaar is, doet de arts een volledige controle en maken we nog eens foto’s. Je krijgt instructies en benodigdheden voor de nazorg mee. Onze artsen en technicians gebruiken precisie-instrumenten waardoor weinig hersteltijd nodig is en het ontvangst- en donorgebied snel genezen.

Nazorg

Een dag, een week en een maand na de behandeling zijn er contactmomenten om te checken hoe het met je gaat. Tussendoor kun je natuurlijk altijd terecht met vragen bij onze specialisten van Hair Science Clinic.

Veilig en betrouwbaar

HST is een veilige medisch-cosmetische ingreep waarbij je vrijwel geen ongemak ervaart. Een behandeling laat geen zichtbare littekens achter en de hoofdhuid herstelt snel. De behandeling wordt met plaatselijke verdoving uitgevoerd. Je voelt hierdoor niets tijdens de ingreep. Direct erna kun je onze Hair Science Clinic zelfstandig verlaten.

 

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek vertelt de arts precies hoe dit in z´n werk gaat.

Oplossingen voor kaalheid bij vrouwen

Haaruitval is vaak een eerste teken van kaalheid bij vrouwen. Op de voor en na foto’s hiernaast zie je dat dun haar mooi opgevuld kan worden met een haartransplantatie.

Nieuw zelfvertrouwen

In de meeste gevallen van kaalheid bij vrouwen is er veel aan te doen is. Tenslotte is voor de meeste vrouwen een fraaie haardos veel meer dan een cosmetisch gegeven. Zij voelen zich er méér vrouw door en daardoor zelfverzekerder.

 

HST behandeling met 750 grafts

Verdeling van de grafts

Omdat bij vrouwen het haar vaak over de hele haaroppervlakte uitdunt, is het belangrijk dat de grafts goed over het hoofd verdeeld worden. Hoeveel grafts nodig zijn en waar deze geplaatst moeten worden kan alleen door een ervaren arts bepaald worden.

Omdat Hair Science Clinic al vele duizenden vrouwen behandeld heeft, mag je bij ons rekenen op een enorme expertise.

 

HST behandeling met 1606 grafts

 

HST behandeling met 1015 grafts

Haartransplantatie op littekens

Een eigenschap van een litteken is dat de oorspronkelijke haargroei niet meer herstelt. Dankzij de HST-methode is het mogelijk om haargroei te realiseren op littekens, zelfs als er sprake is van een klein aantal donorharen.

 

HST behandeling met 676 grafts

 

HST behandeling in 2 fasen: 1006 grafts en 1015 grafts    

Nieuwe wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn heel bepalend in een gezicht en geven diepte en expressie. Als ze te dun zijn geworden of zelfs uitvallen is het belangrijk om eerst de reden te achterhalen. Meestal is er een aanwijsbare oorzaak voor het niet terug groeien van het wenkbrauwhaar. Zo speelt leeftijd een rol, maar ook ziekte, medicijngebruik, chemotherapie en de frequentie waarop je je wenkbrauwen epileert.

Definitieve oplossing

Wenkbrauwen op een natuurlijke manier reconstrueren was tot voor kort niet mogelijk. Een wenkbrauwtransplantatie volgens HaarStamcel Transplantatie biedt gelukkig een definitieve oplossing, met een mooi en natuurlijk resultaat.

 

Resultaat na HST wenkbrauwtransplantatie

yvette technician

“ALLE  AANDACHT VOOR ONZE CLIËNTEN” Yvette, Technician Hair Science Clinic

Meer over de behandeldag

Ontdek jouw mogelijkheden

Een vrijblijvend adviesgesprek is voor jou en voor ons waardevol. Je krijgt persoonlijk advies, gerichte informatie en er is alle ruimte om vragen te stellen.

Samen met de arts bespreek je de mogelijkheden, je wensen en verwachtingen. Op basis hiervan wordt een individueel behandelplan voor je opgesteld.