Hair Science Academy - HST

HET NEUSJE VAN DE ZALMOP HAARTRANSPLANTATIEGEBIED

Graag een vrijblijvend adviesgesprek

Over de HST-methode

HaarStamcel Transplantatie (HST) is een unieke techniek voor haartransplantatie waarvan de effectiviteit wetenschappelijk is bewezen. De resultaten van HST zijn ongeëvenaard.

Levenslang resultaat

Getransplanteerde haarfollikels blijven een leven lang haar produceren. Het is de meest doeltreffende ingreep om haar te verdichten en volume te creëren. De geoogste grafts zijn superklein, daarom is de inplant fijnmazig en zeer natuurlijk.

Nothing compares

Geen enkele andere haartransplantatietechniek evenaart HST. Hair Science Institute is dus anders dan alle andere haarklinieken.

Het ontstaan van HST

HST is een verfijnde, wetenschappelijk onderbouwde techniek voor haartransplantatie. Alleen speciaal opgeleide artsen en techniciansbinnen de klinieken van Hair Science Institute voeren deze behandeling uit.

 

 

Grondlegger van Hair Science Institute, dr. Coen Gho, houdt zich al meer dan dertig jaar bezig met wetenschappelijk onderzoek op het gebied van haar, stamcellen en tissue engineering. Uit deze studies is de Partial Longitudinal Follicular Unit Transplantation (PL-FUT) methode ontwikkeld, die kortweg HaarStamcel Transplantatie (HST) wordt genoemd.

 

Dubbel effect

HST benut op slimme wijze het regenererend vermogen van de menselijke stamcel. De kern van deze revolutionaire techniek is dat maar een deel van een haarfollikel – en niet de hele haarfollikel – nodig is om om één of meerdere haren te vormen.

 

HST- zo werkt het

HST- how it´s done

 

Haarstamcellen bevinden zich in de grafts (weefsel met haarfollikel) die voor de transplantatie naar het ontvangstgebied gebruikt worden én in het donorgebied. Hierdoor groeit zowel in het donor- als het ontvangstgebied nieuw haar. 

 

Extra boost

Gho ontwikkelde als aanvulling op zijn unieke techniek een speciaal, gepatenteerd groeimedium. Dit garandeert de levensvatbaarheid van de grafts en stimuleert de stamcellen om te groeien. 

HST-techniek voor haartransplantatie bij Hair Science Institute

“Alle aandacht voor onze cliënten.” Marleen, Technician HSI

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Hoe werkt het precies?

Bij HST verwijderen we niet de hele haarfollikel. Er blijven ook haarstamcellen achter in het donorgebied. Hierdoor vindt ook daar hergroei van haar plaats. Tijdens een behandeling oogsten we delen van haarfollikels met een minuscule naald. Zo extraheren we haarstamcellen voor transplantatie naar het ontvangstgebied, maar laten we ook haarstamcellen achter in het donorgebied. Op beide plekken laten de follikels nieuw haar groeien.

 

Perfecte haarlijn, natuurlijke look

Omdat de haarfollikel met een zeer kleine naald wordt gesplitst en daarna geëxtraheerd, zijn de grafts veel kleiner dan bij conventionele technieken. Met als resultaat een hoge haardichtheid, een 100% natuurlijke look en een perfecte haarlijn.

 

Nieuw haar

Zowel de achtergebleven als de verplaatste haarstamcellen vormen binnen enkele weken nieuw haar. Dit is haar van dezelfde kwaliteit als de overige haren. Na een volledige haargroeicyclus van 9 maanden is het definitieve resultaat van HST zichtbaar.

 

HaarStamcel Transplantatie resultaten

Donorgebied na extractie

Donorgebied direct na extractie

Grafts uit donorgebied

Grafts uit het donorgebied

Ontvangstgebied 9 maanden na haartransplantatie

Detailopname ontvangstgebied
9 maanden na behandeling

Sophisticated techniek

Patent Hasci

Sinds 1996 leidt arts en onderzoeker Coen Gho studies op het gebied van haar, stamcellen en tissue engineering. Zijn onderzoek heeft aangetoond dat verschillende delen van de haarfollikel stamcellen bevatten die haargroei induceren.

 

Wereldwijd

HST is een methode voor haartransplantatie op basis van de potentie van stamcellen. Deze techniek is ontwikkeld door Hair Science Institute en wordt wereldwijd uitgevoerd in onze klinieken in Amsterdam, Maastricht, Düsseldorf , Londen, Cap d’Antibes, Parijs, Milaan, Bali, Jakarta, Dubai en Hong Kong.

 

Alleen bij onze klinieken

Een haartransplantatie volgens de HST-methode kun je alleen ondergaan bij een van de gecertificeerde klinieken van Hair Science Institute.

 

ALLES NOG EENS RUSTIG DOORNEMEN ?

HST- de unieke methode voor haartransplantatie

Ontdek of de unieke HST-methode jou kan helpen met je kaalheid. 

Download gratis de brochure met alle informatie over haartransplantatie.