kosten vrouw haartransplantatie

“VOORAL DE DISCRETE EN RESPECTVOLLE GESPREKKEN HEBBEN ME OVERTUIGD.”

Graag een vrijblijvend consult

Haartransplantatie kosten vrouwen

Steeds meer vrouwen kiezen voor een haartransplantatie. Steeds dunner wordend haar kan allerlei oorzaken hebben. Bij Hair Science Institute zijn onze artsen gespecialiseerd in het behandelen van vrouwen en lossen we de problemen van een teruggetrokken haarlijn of het dunner wordend haar met haar sparende behandeling in onze Hair Stem Cell Clinic.  
Hierbij hoeft uw haar niet kort te worden geschoren en is het voor niemand zichtbaar dat u een behandeling heeft ondergaan. Alleen aan de achterkant van het hoofd wordt een klein gedeelte kort geschoren. Omdat veel vrouwen lang haar hebben, valt het haar hier simpelweg overheen. De enige voorwaarde is dat het donorgebied voldoende (lang) haar moet hebben. Van onze arts krijgt u tijdens een vrijblijvend consult een advies of dit mogelijk is.  

Indicatie kosten haartransplantatie

Een indicatie van de haartransplantatie kosten bij vrouwen kunnen wij helaas niet geven. De reden hiervoor is dat het verloop van kaalheid bij vrouwen minder duidelijk te herkennen is dan bij mannen. Vrouwen krijgen namelijk te maken met dun haar en kaalheid verdeeld over de gehele bovenzijde van het hoofd.

De kosten van een wenkbrauwtransplantatie zijn ook afhankelijk van een aantal factoren. Daarom adviseren wij om in een persoonlijk consult te bekijken wat de mogelijkheden en bijbehorende kosten zijn. Nog niet overtuigd, kijk hier naar de resultaten van een aantal vrouwen die u voorgingen. Of lees ons blog waarin we dieper ingaan op de haartransplantatie kosten.

Entree kliniek Maastricht

VRAAG UW VRIJBLIJVEND CONSULT AAN

Vrijblijvend consult