Haartransplantatie Turkije all-inclusive

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van haartransplantatie Turkije all-inclusive? Kenmerkend voor veel Turkse haarklinieken zijn de zogenaamde all-inclusive haartransplantatie pakketten die op het eerste gezicht voordelig aangeboden worden. De term haartransplantatie Turkije all-inclusive doet voorkomen dat er geen extra verborgen of bijkomende kosten zijn. Bij het kiezen van een haartransplantatie kliniek is het echter belangrijk om te weten wat er allemaal in het behandeltarief is inbegrepen, zodat je achteraf niet met een onverwacht hoge rekening geconfronteerd wordt.

Haartransplantatie Turkije all-inclusive ervaringen

Turkije is een van de populairste haartransplantatie bestemmingen ter wereld. Jaarlijks passen honderden specialisten duizenden haartransplantaties toe bij mannen en vrouwen. Vooral de lage tarieven maken de ingreep gewild. Turkse haarklinieken passen de FUE techniek toe, maar ook het gebruik van de zogenaamde saffier techniek en DHI worden aangeboden. Turkse haarklinieken zijn geliefd bij veel mannen en vrouwen met haaruitval. Lage tarieven, aantrekkelijk ogende resultaten en bekende mensen die de haartransplantatie in Turkije promoten, hebben de behandeling definitief op de kaart gezet. Maar is een haartransplantatie Turkije all-inclusive inderdaad zo voordelig als geadverteerd en hoe kies je een haarkliniek die bij je past?  Online lees je informatie over de werkwijze van Turkse en Nederlandse haarklinieken. Je bezoekt de verschillende websites, maar je zoekt ook actief naar ervaringen en reviews van eerder gedane haartransplantatie.

Met de toegenomen populariteit, is ook het aantal buitenlandse haarimplantatie ervaringen sterk toegenomen. Je vindt reviews onder meer op het drukbezochte forum van Haarweb.nl. Je leest in een goede review onder meer waar de haartransplantatie heeft plaatsgevonden, de naam van de behandelend specialist, de toegepaste haartransplantatie techniek, het aantal grafts dat is getransplanteerd, de medicatie die werd voorgeschreven, hoe de nazorg is geregeld en hoe het uiteindelijke resultaat is geworden. Probeer reviews te lezen waar mensen foto’s hebben bijgevoegd. Deze foto’s laten je onder meer zien hoe de huid er kort na de ingreep uitziet, hoe de huid zich herstelt en hoe nieuwe haargroei na een aantal maanden zichtbaar wordt.

Is een haartransplantatie Turkije all-inclusive of toch niet?

Wat kun je verwachten van een all-inclusive haartransplantatie aanbieding? Het merendeel van de Turkse haarklinieken die ook in Nederland actief zijn, adverteren met de term ‘all-inclusive’. Je betaalt een vaste prijs en daarbij zijn naast de haartransplantatie zelf, ook een aantal hotelovernachtingen en transfers inbegrepen. Een haartransplantatie is een cosmetische behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van plaatselijke anesthesie. Het is een ingreep die je uiterlijk verandert door de creatie van nieuwe haargroei op uitgedunde, kalende plekken. De impact die een haartransplantatie heeft is groot, ook al is het een veilige techniek met een zeer kleine kans op bijwerkingen. Een degelijke voorbereiding is van directe invloed op het resultaat. Bovendien wordt niet elke vorm van haaruitval behandeld met een haartransplantatie en komt niet iedereen voor de operatie in aanmerking.

Haarchirurgen en haartransplantatie specialisten wijzen op het belang van een consult waarin de methode wordt uitgelegd en jouw situatie wordt bekeken. Heeft de Turkse kliniek een filiaal of vertegenwoordiging in Nederland dan kun je daar terecht voor het consult. Wanneer je echter ook voor een consult naar Turkije moet, heb je direct te maken met extra kosten. Alhoewel een eerste consult in de regel kosteloos is, ben je geld kwijt aan het vliegticket. De terugvlucht zal waarschijnlijk niet op dezelfde dag plaatsvinden, zodat je ook een accommodatie moet zoeken en betalen. Wat is er dan wel inbegrepen in de all-inclusive tarieven? De inhoud van een behandeling verschilt per haarkliniek. Waar de ene kliniek tot 3.000 grafts transplanteert, is dat aantal bij een andere aanbieder in Turkije misschien zelfs wel 4.500 grafts. Daarnaast kan een kliniek besluiten om een PRP behandeling toe te passen, terwijl je bij een andere kunt rekenen op nazorg en controles. Het verdient de aanbeveling om jezelf vooraf goed te laten informeren over de exacte kostprijs van een haartransplantatie in Turkije.

Moeilijkheden haartransplantatie Turkije

Het is een feit dat de lage tarieven een groot aantal geïnteresseerden nieuwsgierig maakt. Als je in Turkije een haartransplantatie voor € 3.000 kunt laten toepassen, waarom zou je dan nog kijken naar een gelijkwaardige behandeling in Nederland? Veel mensen beseffen vooraf onvoldoende de moeilijkheden en problemen waar je in Turkije mee geconfronteerd kunt worden en die hun weerslag hebben op het resultaat. Zo is de voertaal in een kliniek niet altijd Engels of Duits. Als je bent aangewezen op een vertaler, dan kan je je snel onbegrepen voelen. Het is belangrijk om zelf met een behandelend specialist te kunnen praten, zodat je uit kunt leggen wat je verwachting van de ingreep is. Niet in elke haarkliniek is een tolk aanwezig en bestaat de kans dat je moet betalen voor de extra dienstverlening van een vertaler. Een ander punt van aandacht is het aantal dagen en nachten dat je in Turkije verblijft. Je wordt niet in de haarkliniek opgenomen, maar overnacht in een hotel op korte afstand van de kliniek. Extra kosten voor consumpties zijn voor eigen rekening. Blijf je langer in Turkije, dan zijn ook de bijkomende overnachtingen voor eigen rekening. Let op dat je daarnaast ook het vliegticket zelf betaalt. Een haarkliniek kan de reis voor je organiseren, maar de kosten daarvan zijn niet bij elke kliniek inbegrepen. Tel je dan alle bijkomende reis- en verblijfkosten op bij het ‘all-inclusive’ tarief, dan is een behandeling in Nederland niet eens heel veel duurder.

Haartransplantatie Turkije all-inclusive – FAQ

All-inclusive haartransplantaties bevatten naast de eigenlijke ingreep zaken als medicatie, transfers en een aantal hotelovernachtingen. Afhankelijk per kliniek kunnen aanvullende zaken waaronder een PRP behandeling, controles en nazorg zijn inbegrepen.

Dit verschilt per kliniek. In de meeste gevallen is de vliegreis niet bij het all-inclusive tarief inbegrepen. Je bepaalt zelf vanaf welk vliegveld en met welke luchtvaartmaatschappij je reist. Sommige klinieken regelen de reis in overleg met je.

Doe altijd voordat je naar Turkije vertrekt goed onderzoek naar de haarkliniek. Lees reviews en zoek naar beeldmateriaal. Regelmatig delen mensen foto’s en video’s van cosmetische ingrepen en de resultaten die bereikt worden.

Turkse haarklinieken hebben maandelijks gemiddeld lagere kosten dan de klinieken in Nederland.

Je vindt in Turkije haarklinieken met verschillende kennis en kwaliteit, er zijn helaas ook veel klinieken met ontoereikende resultaten. De beter bekend staande klinieken houden zich doorgaans wel aan de wet- en regelgeving op het gebied van volksgezondheid en worden hier regelmatig op gecontroleerd. Daarnaast zijn deze klinieken meestal aangesloten bij een (inter)nationaal kwaliteitskeurmerk.

Een verblijf van 3 dagen / 2 nachten of 4 dagen / 3 nachten is gebruikelijk. De kosten voor de hotelovernachtingen zijn meestal inbegrepen. Eventuele extra’s die je in het hotel gebruikt zijn net zoals de kosten voor eten en drinken, voor eigen rekening. Besluit je om langer te blijven, dan zijn ook de kosten voor de extra overnachtingen bijkomend.

Betalingsvoorwaarden en mogelijkheden verschillen per haarkliniek. Turkse aanbieders die in Nederland een vestiging hebben, bieden de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Je sluit hiervoor een kredietovereenkomst af met een gespecialiseerde kredietmaatschappij. Mogelijkheden hangen af van je persoonlijke en financiële situatie.

Net zoals Nederlandse haarklinieken geven ook Turkse klinieken garantie. De garantieperiode, voorwaarden en bepalingen variëren. Je kunt deze navragen of inzien bij de kliniek waar je voorkeur naar uitgaat.

Het merendeel van de aanbieders heeft de nazorg en/of controles bij het tarief inbegrepen. Het is belangrijk om te weten waar je terecht kunt, bij bijwerkingen of complicaties. Als je naar Turkije moet, is dat niet altijd even makkelijk of snel te regelen.

Nee. De ingreep is bij het all-inclusive tarief inbegrepen en wordt gedaan met plaatselijke verdovingen. Over pijn hoef je jezelf geen zorgen te maken.

Zowel all-inclusive als ‘gewone’ haartransplantatie tarieven kunnen vergeleken worden. Let bij het vergelijken op de omvang van de ingreep. Hoeveel haarzakjes worden getransplanteerd, welke techniek wordt toegepast, waar vindt de ingreep plaats, hoe is de ervaring van de behandelend specialist, zijn de kosten voor het consult en controles inbegrepen enzovoort.

Vergelijk haartransplantatie kosten in Turkije en Nederland met elkaar

Overweeg je een haartransplantatie toe te laten passen, maar weet je niet welke haarkliniek bij je past? Ga naar een aantal consulten. Deze worden door een ruime meerderheid van de specialisten gratis aangeboden en dienen om je meer inzicht te geven in de mogelijkheden en kosten. Ook Hair Science Clinic nodigt je uit voor een vrijblijvend adviesgesprek. Je bent hiervoor welkom in de moderne klinieken in Amsterdam en Maastricht. Ben je niet overtuigd van de haartransplantatie? Vraag dan eerst eens de gratis informatiebrochure aan, hierin wordt uitgelegd hoe de moderne HaarStamcel Transplantatie wordt uitgevoerd en welke resultaten worden bereikt. Hair Science Clinic is telefonisch bereikbaar op +31 (0)43 601 8101. Je kunt ook het contactformulier invullen of een e-mail sturen. Onze medewerkers nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.