zelfvertrouwen terug bij haaruitval mannen door een haartransplantatie

“IK HEB MIJN HAARUITVAL OVERWONNEN EN MIJN ZELFVERTROUWEN TERUG.”

Graag een vrijblijvend consult

Haaruitval mannen

Haaruitval bij mannen kan veel onzekerheid veroorzaken, vooral op jongere leeftijd. Veelvoorkomende problemen zijn een terugtrekkende haarlijn, inhammen, weinig haar en een kale kruin. Eén op de drie mannen krijgt tussen hun 20e en 50e levensjaar te maken met beginnende kaalheid. Een haartransplantatie is dan ook voor veel mannen een goede oplossing om hun haardos te herstellen.

Oorzaken haaruitval mannen

Het is voor geen man prettig om last te krijgen van haaruitval waarbij diepe inhammen of een kale kruin ontstaan en weinig haar overblijft. Veel mannen vinden kaal zijn heel vervelend en voelen zich hierdoor minder zelfverzekerd. De meest voorkomende oorzaken van haaruitval bij mannen zijn:  

 

• Erfelijke kaalheid (alopecia androgenetica)
• Haaruitval door stress (telogeen effluvium)
• Pleksgewijze kaalheid (alopecia areata)  

 

Hair Science Institute biedt een geschikte oplossing in de vorm van een HaarStamcel Transplantatie. In een vrijblijvend consult bekijkt de arts uw persoonlijke situatie. Er zal een diagnose worden gesteld waaruit een individueel behandelplan voortkomt.

Kaalheid bij mannen

Kaalheid bij mannen is erfelijk en kan al optreden op een vroege leeftijd. We noemen dit ook wel alopecia androgenetica. De boosdoener is een overschot van het hormoonstofje ‘dihydrotestosteron’. Hierdoor groeien op bepaalde plekken op de hoofdhuid geen gezonde haren meer, omdat de haarfollikels krimpen. Uiteindelijk sterft het haar af waardoor er helemaal geen haar meer groeit. Dit leidt tot dun haar, kale plekken en uiteindelijk blijvende kaalheid.

Wanneer er pleksgewijze kaalheid ontstaat spreken we van alopecia areata, een auto-immuunaandoening. Dit begint meestal met kale plekken op het hoofd en kan zich uitbreiden over de rest van het lichaam. Een bekend probleem bij mannen zijn kale plekken in de baard. Deze haarziekte kan plotseling door bijvoorbeeld stress ontstaan. Behandeling van alopecia areata bij mannen is meestal mogelijk met een HaarStamcel Transplantatie.

De impact van haaruitval

Om u een beter beeld te geven laten we u in deze video zien hoe
onze arts Kristel van Herwijnen de impact van haaruitval mannen beschrijft.

 

 
 
technician Katinka kliniek Amsterdam

“ALS JE IETS DOET, DOE HET DAN GOED!.” Katinka, Technician HSI

Vrijblijvend consult

Liever alles doornemen op de bank?

Ontdek of de unieke HSI-methode u kan helpen met uw kaalheid.

Download nu gratis uw brochure met alle informatie over haartransplantatie.