zelfvertrouwen terug bij haaruitval mannen door een haartransplantatie

“IK HEB MIJN HAARUITVAL OVERWONNEN EN MIJN ZELFVERTROUWEN TERUG.”

Graag een vrijblijvend consult

Haaruitval mannen

Haaruitval bij mannen kan veel onzekerheid veroorzaken, vooral op jongere leeftijd. Veelvoorkomende problemen zijn een terugtrekkende haarlijn, inhammen, weinig haar en een kale kruin. Eén op de drie mannen krijgt tussen het 20e en 50e levensjaar te maken met beginnende kaalheid. Een HaarStamcel Transplantatie is voor veel mannen een goede oplossing om hun haardos te herstellen.

Oorzaken haaruitval mannen

Niemand vindt het fijn om last te krijgen van haaruitval waarbij diepe inhammen of een kale kruin ontstaan en weinig haar overblijft. Veel mannen vinden kaal zijn heel vervelend en voelen zich hierdoor minder zelfverzekerd. De meest voorkomende oorzaken van haaruitval bij mannen zijn:

• Erfelijke kaalheid (alopecia androgenetica)
• Haaruitval door stress (telogeen effluvium)
• Pleksgewijze kaalheid (alopecia areata)

Persoonlijk behandelplan

Voor veel vormen van kaalheid is een HaarStamcel Transplantatie een optimale oplossing. In een vrijblijvend consult bekijkt de arts jouw persoonlijke situatie grondig. Vanuit deze medische diagnose stellen we een behandelplan voor je op.

Kaalheid bij mannen

Erfelijke kaalheid

Mannelijke kaalheid is erfelijk en kan al op een vroege leeftijd optreden. We noemen dit ook wel alopecia androgenetica. De boosdoener is een overschot van het hormoon dihydrotestosteron. Hierdoor groeien op bepaalde plekken op de hoofdhuid geen gezonde haren meer, omdat de haarfollikels krimpen. Uiteindelijk sterft het haar af waardoor er helemaal geen haar meer groeit. Dit leidt tot dun haar, kale plekken en uiteindelijk blijvende kaalheid.

Kale plekken

Pleksgewijze kaalheid ontstaat meestal door alopecia areata, een auto-immuunaandoening. Dit begint vaak met kale plekken op het hoofd en kan zich uitbreiden over de rest van het lichaam. Een bekend probleem bij mannen zijn kale plekken in de baard. Deze haarziekte ontstaat vaak plotseling, door bijvoorbeeld stress. Behandeling van alopecia areata bij mannen is meestal goed mogelijk met een HaarStamcel Transplantatie.

De impact van haaruitval

Om je een beter beeld te geven beschrijft onze arts Kristel van Herwijnen in deze video de impact van haaruitval bij mannen.

 

technician Katinka kliniek Amsterdam

“ALS JE IETS DOET, DOE HET DAN GOED!.” Katinka, Technician HSI

Vrijblijvend consult

Liever alles doornemen op de bank?

Ontdek of de unieke HST-methode jou kan helpen met je kaalheid.

Download nu gratis uw brochure met alle informatie over haartransplantatie.