zelfvertrouwen terug bij haaruitval mannen door een haartransplantatie

“IK HEB MIJN HAARUITVAL OVERWONNEN EN MIJN ZELFVERTROUWEN TERUG.”

Graag een vrijblijvend adviesgesprek

Haaruitval mannen

Haaruitval bij mannen kan veel onzekerheid veroorzaken, vooral op jongere leeftijd. Veelvoorkomende problemen zijn een terugtrekkende haarlijn, inhammen, weinig haar en een kale kruin. Eén op de drie mannen krijgt tussen het 20e en 50e levensjaar te maken met beginnende kaalheid. De gepatenteerde, verfijnde HST-methode is voor veel mannen een goede oplossing om de haardos te herstellen.

 

Haaruitval: 1 op de 3 mannen krijgt ermee te maken

Haaruitval: 1 op de 3 mannen krijgt ermee te maken

Oorzaken haaruitval mannen

Niemand vindt het fijn om last te krijgen van haaruitval waarbij diepe inhammen of een kale kruin ontstaan en weinig haar overblijft. Veel mannen vinden kaal zijn heel vervelend en voelen zich hierdoor minder zelfverzekerd. De meest voorkomende oorzaken van haaruitval bij mannen zijn:

• Erfelijke kaalheid (alopecia androgenetica)
• Haaruitval door stress (telogeen effluvium)
• Pleksgewijze kaalheid (alopecia areata)

 

Norwood-classificatie voor haaruitval bij mannen

Norwood-classificatie voor haaruitval bij mannen

 

Er is een oplossing

Voor veel vormen van kaalheid is een haartransplantatie een optimale oplossing. In een vrijblijvend adviesgesprek bekijkt de arts jouw persoonlijke situatie grondig. Vanuit deze medische diagnose stellen we een behandelplan voor je op.

 

Persoonlijk advies door een van onze artsen

Persoonlijk advies door een van onze artsen

Kaalheid bij mannen

Erfelijke kaalheid

Mannelijke kaalheid (alopecia androgenetica)  is erfelijk en kan al op een vroege leeftijd optreden. De boosdoener is een overschot van het hormoon dihydrotestosteron. Hierdoor groeien op bepaalde plekken op de hoofdhuid geen gezonde haren meer, omdat de haarfollikels krimpen.

Uiteindelijk sterft het haar af waardoor er helemaal geen haar meer groeit. Dit leidt tot dun haar, kale plekken en uiteindelijk blijvende kaalheid. Behandeling van alopecia bij mannen is meestal goed mogelijk met de gepatenteerde, verfijnde HST-methode.

 

dihydrotestosteron

Het hormoon dihydrotestosteron

Kale plekken

Pleksgewijze kaalheid ontstaat meestal door alopecia areata, een auto-immuunaandoening. Dit begint vaak met kale plekken op het hoofd en kan zich uitbreiden over de rest van het lichaam. Een bekend probleem bij mannen zijn kale plekken in de baard.

 

Deze haarziekte ontstaat meestal plotseling, door bijvoorbeeld stress. Behandeling van alopecia areata bij mannen is daarentegen veel lastiger te behandelen. Belangrijk voor jou en voor ons is een goede diagnose vooraf. Daar biedt een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze artsen een goede mogelijkheid voor.

De impact van haaruitval

Om je een beter beeld te geven beschrijft onze arts Kristel van Herwijnen in deze video de impact van haaruitval bij mannen.

 

technician Katinka kliniek Amsterdam

“ALS JE IETS DOET, DOE HET DAN GOED!” Katinka, Technician HSI

Vrijblijvend adviesgesprek met onze arts

Liever alles doornemen op de bank?

Ontdek of de unieke HST-methode jou kan helpen met je kaalheid.

Download nu gratis uw brochure met alle informatie over haartransplantatie.