Entree kliniek haartransplantatie kliniek Maastricht

Drs. Vivian da Graça

Drs. Vivian da Graça heeft geneeskunde gestudeerd aan het AMC waar ze in 2015 afstudeerde. Tijdens haar studie trok het kleine snijdende specialisme Dermatologie haar het meeste aan.

Na haar afstuderen is zij gaan werken bij de SOA poli om haar dermatologische ervaring uit te breiden. Daarna heeft ze een jaar op de chirurgie afdeling en op de SEH van het Bovenij ziekenhuis te Amsterdam gewerkt waarbij ze veel ervaring heeft opgedaan in haar praktische vaardigheden.

Vivian wordt heel enthousiast van de fijne en specialistische werkzaamheden die de haartransplantaties haar bieden en heeft een goed ontwikkelde fijne motoriek. Dat maakt voor haar het werken als haartransplantatie arts zo aantrekkelijk. Verder houdt ze ervan om samen te werken in een team en ziet ze het als een uitdaging om voor iedere cliënt een zo natuurlijk mogelijke haarlijn te creëren en hierbij goed naar de wensen van de cliënt te luisteren. Zij krijgt veel voldoening van het zelfvertrouwen wat cliënten na de behandeling terug krijgen.