Dr coen Go
Hair Science Institute Maastricht in de hele wereld een begrip

Hair Science Institute Maastricht in de hele wereld een begrip

Coen Gho maakt beroemdheden gelukkig
Zelf staat hij er steeds weer van versteld. Is hij bijvoorbeeld in Londen bezig met een patiënt, informeert hij terloops wat diegene voor de kost doet. „Dan vertelt zo iemand lachend dat hij bij Chelsea voetbalt.”

Hair Science Institute Maastricht in de hele wereld een begrip

Drs. Coen Gho, arts-onderzoeker van het Hair Science Institute (HSI) in Maastricht, is de uitvinder van het geheime en gepatenteerde procedé HaarStamcel Transplantatie, waarmee het instituut de ene beroemdheid na de andere behandelt. In Nederland komt hij met zijn beperkte kennis van BN’ers een aardig eind. Wesley Sneijder, Frans Bauer, Emiel Ratelband, Jan de Hoop en tientallen andere bekende Nederlanders met een − al dan niet beginnende – kaalheid die de afgelopen jaren een beroep op hem deden, kan hij heel goed plaatsen.

Maar in het buitenland weet hij het vaak niet. Soms ook zijn mensen zo bekend, dat van tevoren wordt afgesproken dat er geen namen naar buiten mogen komen. „Dan praat je over leden van koningshuizen en filmsterren uit Hollywood en Bollywood. In Londen kwam het eens voor dat twee beroemde patiënten elkaar tegenkwamen op de trap. Ik kende ze niet, want ik kijk niet zoveel film, maar een medewerkster wist niet hoe ze het had,” vertelt Gho geamuseerd in de kliniek aan de Wethouder van Caldenborghlaan in Maastricht.

 

Prins William en Poetin prijken nog op zijn verlanglijstje. Verder blijft hij er nuchter onder. „Van de tien rijkste Russen op aarde heb ik er drie behandeld. Het is fijn om te zien dat mensen van mijn werk gelukkig worden. Of iemand nu schathemeltje rijk is of niet, uiteindelijk heeft iedereen van achteren hetzelfde hoofd.”

U kunt het artikel ook online bekijken op de site van Chapeau