Bridget Maasland wenbrauwtransplantatie
22 mei 2019

Bridget beetje gespannen maar tevreden met haar wenkbrauwtransplantatie

Al heel wat BN’ers gingen haar voor en het was niet haar eerste keer bij Hair Science Institute en toch was Bridget een beetje gespannen.

“Met een iets wat gespannen bekkie zit ik klaar bij @hsi.hairscienceinstitute om extra haartjes in mijn wenkbrauwen zetten. #spannend#twaalfjaargeledenookaleensgedaan#opvullen #wenbrauwen”, schrijft Bridget op haar Instragram. Twaalf jaar geleden liet Bridget haar wenkbrauwen ook succesvol opvullen en was ook toen heel tevreden. De keuze voor Hair Science Insitute om dit nogmaals te doen was dan ook snel gemaakt. Hair Science Institute is door de jaren heen naast een expert in HaarStamCel transplantatie ook een expert in wenkbrauwtransplantaties.

Op haar Instagram pagina plaatste ze voorafgaand aan haar behandeling een foto waar ze kon rekenen op veel positieve reacties! Kijk hier voor de link; https://www.instagram.com/p/BxuA2FPInbv/

Wil je meer weten over de wenkbrauwtransplantatie? Of vind het net zoals Bridget (en heel veel anderen die haar voorgingen) toch wel spannend, dan nodigen we graag uit in onze kliniek om je meer te vertellen over onze wenkbrauwtransplantaties, de kosten en eventuele vragen tijdens een vrijblijvend consult, we nemen je zorgen en gezonde spanning weg. Op onze pagina over wenkbrauwtransplantatie lees je meer.