Een leven lang plezier - een haartransplantatie is voor altijd
Een leven lang plezier

In de media: Voila Magazine

Het ondergaan van een haartransplantatie is te vergelijken met het kopen van een mooi merkhorloge of een designer-handtas. Het is een duurzame investering in jezelf, die bijdraagt aan geluk en succes. Zo weet ook dr. Coen Gho van Hair Science Clinic.

Een leven lang plezier

“Een mooie volle haardos zorgt ervoor dat mannen en vrouwen zich beter voelen over zichzelf. Het geeft zelfvertrouwen, waardoor ze meer aantrekkelijk gedrag vertonen. Een goede fysieke uitstraling en aantrekkingskracht helpen je nu eenmaal bij een gelukkig (liefdes)leven en een succesvolle carrière. Kortom, het is een effectieve ingreep, waar je een leven lang plezier van hebt.”

Openhartig

Mocht het sleutelen aan je uiterlijk tot voor kort een taboe zijn, tegenwoordig ligt dat gelukkig heel anders.

Steeds normaler

“Een haartransplantatie is inmiddels een bekende en veel voorkomende cosmetische ingreep,” gaat dr. Gho verder. “Acteurs, topsporters, artiesten, politici en leden van koninklijke families komen er de laatste jaren eerlijk voor uit en normaliseren door hun openheid het fenomeen haartransplantatie.”

Onlangs nog trad illusionist Hans Klok in de spotlight met het prachtige resultaat van z’n HaarStamcel Transplantatie, die hij bij Hair Science Clinic in Maastricht onderging.

 

Een leven lang plezier

Bewezen effectief

“Gelukkig kiezen steeds meer mensen voor veilig en betrouwbaar”, zegt Gho. De arts en onderzoeker is met zijn teams in o.a. Maastricht en Amsterdam een ware autoriteit op het gebied van haartransplantaties. De basis van het succes is de zelf ontwikkelde HaarStamcel Transplantatie (HST) techniek; een unieke haartransplantatie methode die berust op meer dan 25 jaar wetenschappelijk onderzoek en die bewezen effectief is.

 

Minuscuul stukje haarfollikel

Coen Gho legt uit: “HST gebruikt de kracht van de natuur, het regenererend vermogen van de menselijke stamcel. Bijzonder aan deze haartransplantatietechniek is dat slechts een klein deel van de haarfollikel (grafts) – en niet de gehele haarwortel – wordt geoogst uit het donorgebied. Dat betekent: het minuscule stukje weefsel bevat voldoende stamcellen om in het kalende gebied nieuw haar te doen groeien.

Levenslang resultaat

We plaatsen getransplanteerde grafts vervolgens dicht bij elkaar, waardoor de inplant fijnmazig is met een zeer natuurlijk en levenslang resultaat. Oók in het donorgebied groeit het haar terug. Zo blijven er praktisch geen littekens achter op het achterhoofd en zijn eventuele vervolgbehandelingen mogelijk.”

Meestgestelde vragen over haartransplantatie Hair Science Clinic
Een leven lang plezier

Duurzaam

Hair Science Clinic is gespecialiseerd in het behandelen van vele vormen van kaalheid. Of het nu gaat om dun haar, wenkbrauwen of (bij mannen) diepe inhammen, een kalende kruin of kale plekken in je baard. Een haartransplantatie volgens de gepatenteerde HST-methode is een duurzame investering, waar je een leven lang plezier van zult hebben.

Investeren in jezelf

“Misschien juist in deze coronatijd is onze unieke HaarStamcel Transplantatie voor meer mensen beter bereikbaar”, stelt dr. Coen Gho. “De kans dat we in het buitenland vakantie kunnen vieren is immers klein. Waarom dan niet je vakantiegeld investeren in jezelf, aan een mooier uiterlijk?

 

Een leven lang plezier

Educatiebehandeling

Overweeg je een haartransplantatie, maar ben je terughoudend over de prijs? Dan is een educatiebehandeling bij Hair Science Clinic misschien iets voor jou.

High-end

Gho: “Als educatiepatiënt onderga je een high-end HaarStamcel Transplantatie tegen een speciaal opleidingstarief. Tijdens een educatiebehandeling leiden wij eigen medisch personeel op. Zo brengen junior technicians de unieke HST-methode in praktijk onder supervisie van een ervaren arts. De kwaliteit en service voor jou als cliënt is hetzelfde als die van een reguliere behandeling. Er is maar één verschil: de behandeling duurt langer.”

Lezen: dit zegt de Nederlandse Haarstichting over HaarStamcel Transplantatie