Gelukkiger door nieuwe wenkbrauwen

Gelukkiger door nieuwe wenkbrauwen

Wie dacht dat alleen kalende mannen voor een haartransplantatie gaan, heeft het mis. Ook vrouwen laten zich steeds vaker behandelen tegen dun haar of haarverlies. ´We behandelen steeds vaker wenkbrauwen,´ vertelt dr. Coen Gho van Hair Science Clinic. ´Veel dames hebben zo vaak met het epileerpincet haartjes eruit getrokken, dat vrijwel niets meer groeit boven de ogen. Daar is nu dus een blijvende oplossing voor.´

Wat is de oorzaak?

Mooi haar is niet alleen bepalend voor je uiterlijk, maar is vooral iets waar je zelf blijer en zelfverzekerder van wordt. Goed gevormde, volle wenkbrauwen geven jouw gezicht diepte en expressie. Maar wat als ze dunner worden of zelfs uitvallen?

Laat je optimaal adviseren

´Om dunner wordende wenkbrauwen aan te pakken, is het belangrijk om eerst de reden te achterhalen,´ vertelt dr. Coen Gho. ´Meestal is er een aanwijsbare oorzaak voor het niet terug groeien van het wenkbrauwhaar. Zo speelt leeftijd een rol, maar ook ziekte, medicijngebruik en de frequentie van epileren. Een goede diagnose vooraf is belangrijk voor de keuze van een behandeling. Bij ons krijg je tijdens een vrijblijvend adviesgesprek met één van de artsen uitgebreid inzicht in je persoonlijke mogelijkheden en een advies op maat.´

Stel mijn diagnose

 

Dunne wenkbrauwen door epileren

Als wenkbrauwen te dun zijn geworden of zelfs ontbreken door te vaak epileren, dan is de kans groot dat haartjes op enig moment niet meer teruggroeien. Ervaringsdeskundige op dit vlak is Bridget Maasland. De tv-presentatrice heeft in het verleden haar wenkbrauwen zowat kaal geëpileerd. Hierdoor was ze volledig aangewezen op alternatieven, zoals het smeren van serums en het dagelijks aanbrengen van make-up om de wenkbrauwen voller en dikker te laten lijken.

Bridget is dolgelukkig

Gelukkig biedt een wenkbrauwtransplantatie volgens de HST-methode Bridget een definitieve oplossing, met een mooi en natuurlijk resultaat. “Door het epileren had nooit goede volle wenkbrauwen, dus ik was altijd eendimensionaal. Nu ben ik in 3D en dat heeft mij echt gelukkiger gemaakt”, zo vertelde ze onlangs in het tv-programma RTL Boulevard.

 

Welke BN’ers gingen jou voor? Hair Science Clinic

Wenkbrauwen Bridget na HaarStamcel Transplantatie

Bekijk: impressie van Bridget Maasland haar wenkbrauwtransplantatie

Precisiewerk

Dankzij de unieke HST-methode van Hair Science Clinic is een natuurlijke reconstructie van de wenkbrauwen mogelijk. Bij een HST-behandeling hoeft niet al het haar gemillimeterd te worden. Alleen een klein stukje op het achterhoofd wordt geschoren. Na afloop van de behandeling valt het omliggende haar hier overheen. Hierdoor zal de behandeling vrijwel onzichtbaar zijn. Hair Science Clinic gebruikt precisie-instrumenten waardoor weinig hersteltijd nodig is en de wenkbrauwen snel genezen.

Lezen: zo gaat een wenkbrauwtransplantatie

Hoe werkt HST?

Veel vrouwen kiezen voor een HST haartransplantatie behandeling. Hierbij worden je wenkbrauwen opgevuld of opnieuw gestructureerd.

Kracht van de natuur

“HST gebruikt de kracht van de natuur, het regenererend vermogen van de menselijke stamcel”, legt Gho uit. “Daarvoor is slechts een deel van een haarfollikel (graft) – en niet het hele haarzakje – nodig om één of meerdere nieuwe haren te vormen. Deze cellen bevinden zich in de grafts (weefsel met haarfollikel). In tegenstelling tot andere haartransplantatietechnieken, groeit bij HST zowel in het donor- als het ontvangstgebied nieuw haar, en blijven er geen kale plekken of littekens achter op het achterhoofd.”

Zien: voor-na resultaten van HST

Ga voor natuurlijk resultaat

Van alle mogelijkheden voor haartransplantaties bij vrouwen geeft de verfijnde HST-behandeling het
mooiste, meest natuurlijke resultaat. Een unieke techniek waarvan de effectiviteit wetenschappelijk is bewezen.

Investeren in je uiterlijk loont

´Onze artsen zijn gespecialiseerd om jouw wenkbrauwen de gewenste en meest natuurlijke vorm te geven. Een haartransplantatie is wél een behoorlijke investering voor de meesten van ons. Maar investeren in je uiterlijk loont, het resultaat is immers levenslang´, benadrukt Gho.

Lezen: waarom iedereen mooi haar verdient

Hoeveel grafts?

Hoeveel grafts nodig zijn en waar deze geplaatst moeten worden kan alleen door een ervaren arts bepaald worden. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek nemen de artsen en technicians graag uitgebreid de tijd om jouw wensen en verwachtingen te bespreken. Zo wordt voor jou en voor ons duidelijk wat wij voor je kunnen betekenen.

Boek een vrijblijvend consult