Last minute betalen in termijnen haartransplantatie
Haartransplantatie in termijnen betalen

Haartransplantatie in termijnen betalen

Een haartransplantatie in één keer betalen is niet voor iedereen mogelijk. Om deze reden is een haartransplantatie in termijnen betalen een optie bij Hair Science Institute. Er komt wel het een en ander bij kijken. Wij krijgen regelmatig vragen van mensen die meer hierover willen weten. Daarom komen in dit blog de meest voorkomende vragen aan bod en voorzien wij u van meer informatie.

 

 

 

Ben ik geschikt voor een haartransplantatie?

Helaas komt niet iedereen in aanmerking voor een haartransplantatie. Dat kan om diverse redenen zijn. In de meeste gevallen is het technisch goed mogelijk om een haartransplantatie uit te voeren. Echter, is het van groot belang om samen met u te bekijken of het doel dat u nastreeft ook haalbaar is. Dit is sterk afhankelijk van de onderliggende oorzaak van de haaruitval, de mate waarin deze gevorderd is, uw beschikbaar donorgebied en wat we in de toekomst kunnen verwachten van eventuele verdere uitval. Om hier een duidelijk antwoord op te krijgen is het belangrijk dat u langskomt voor persoonlijk advies van een van onze gespecialiseerde artsen.

In hoeveel termijnen kan ik de haartransplantatie betalen?

Voor veel mensen is een haartransplantatie een behoorlijke investering. Helaas heeft niet iedereen dit bedrag op zijn of haar rekening staan. Daarnaast kan niet iedereen dit bedrag missen. Sommige mensen kiezen er dan voor om te betalen in termijnen. Om u deze mogelijkheid te kunnen bieden hebben wij een betrouwbare partner in BSB-lening. Op hun website kunt u een indicatie krijgen van het bedrag waarvoor u een regeling kunt treffen. Wij verstrekken uiteraard geen persoonlijke medische informatie aan deze kredietverstrekker.

Is een haartransplantatie in termijnen betalen verstandig?

Of het wel of niet verstandig is om een haartransplantatie verspreid te betalen, hangt af van uw situatie. Heeft u bijvoorbeeld een vaste baan en houdt u iedere maand een behoorlijk bedrag over? Dan kunt u ervoor kiezen om de haartransplantatie in termijnen te betalen. Is er echter sprake van werkloosheid en zit u al krap bij kas? Dan is het wellicht verstandig om hier toch wat langer mee te wachten. Het is namelijk niet de bedoeling dat u van een haarprobleem uiteindelijk een financieel probleem maakt. Uiteindelijk kunt u dit het beste zelf inschatten.

Welk bedrag moet ik maandelijks betalen bij een haartransplantatie op afbetaling?

Het bedrag dat u per maand moet betalen, hangt af van verschillende factoren. De haartransplantatie kosten, het aantal termijnen en het rentepercentage dragen hier allemaal aan bij. De geldverstrekker kan hier het beste duidelijkheid over geven.

Welk rentepercentage moet ik betalen over het bedrag?

Niet iedereen moet hetzelfde rentepercentage betalen bij een lening. Dit is ook het geval bij bijvoorbeeld een hypotheek voor een huis of andere lening. Het percentage dat u aan rente moet betalen, is afhankelijk van hoe groot het risico voor de geldverstrekker is om het bedrag aan u te lenen. Hoe groter het risico, hoe hoger het rentepercentage zal zijn. Indien u geen BKR-registratie heeft, een vaste baan heeft en er verder geen risico’s verbonden zijn aan de lening, kunt u meestal rekenen op ongeveer 3 tot 5 procent rente.

Mocht u nog meer vragen hebben over de mogelijkheden of staat uw vraag er niet tussen? Laat het ons gerust weten. We staan u graag te woord.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een HaarStamcel Transplantatie

Wilt u naar aanleiding van dit blog een vrijblijvend consult inplannen voor een HaarStamcel Transplantatie? Hierin bekijken we uw situatie, verwachtingen en wensen. Onze specialisten bespreken graag met u de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel ons of mail naar info@hasci.com.

Bekend en onbekend Nederland kiest voor Hair Science Institute, om de volgende redenen:

  • Unieke HaarStamcel Transplantatie
  • Gratis en vrijblijvend eerste consult
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Meest natuurlijke haarlijn
  • Eerlijk en professioneel advies
  • Nauwe samenwerking met (internationale) medische centra, brandwonden stichtingen, Haarstichting en dermatologen