Man met donkere baard groot
De 5 bezwaren om een haartransplantatie te nemen overboord!

Haartransplantatie bij mannen

De 5 bezwaren om een haartransplantatie te nemen overboord!

Deze 5 bezwaren om een haartransplantatie te nemen horen wij het meest, wij nemen deze graag voor u weg.

1. Ik ben niet geschikt voor een haartransplantatie

In principe kan iedereen, man of vrouw, met haaruitval of haarproblemen behandeld worden. Of het zinvol is ligt aan uw situatie.

U bent een goede kandidaat als:

U al langere tijd last heeft van haaruitval en een patroon is geconstateerd
U genoeg donorharen heeft van goede kwaliteit
Uw gezondheid goed genoeg is om een behandeling te ondergaat
U haar heeft verloren als gevolg van letsel, zoals brandwonden

Een juiste diagnose is heel belangrijk. In een vrijblijvend consult zal één van onze artsen dit met u bekijken. Er komen situaties voor waarbij wij een haartransplantatie voorlopig afraden, bijvoorbeeld als u nog te jong bent.

2. Een haartransplantatie is alleen voor ijdele mannen

Dit gaat vaak op, maar waarom kleeft er aan het woord ijdel een negatieve bijsmaak? In een wereld waar het cliché ‘you never get a second chance to make a first impression’ zo waar is. Waarom mag je wel investeren in een luxe auto en een mooi maatpak, maar niet in je haardos. En deze is ook nog eens blijvend.

En naast deze groep zijn er nog tal van redenen om een haartransplantatie te overwegen. Denk aan mensen met een onregelmatige baardgroei of ontsierende littekens in het aangezicht welke vaak onzekerheid met zich meebrengen. En verder nog een aantal huidaandoeningen welke de haardos aantasten waarbij een haartransplantatie een dankbare oplossing biedt.

3. De behandeling is erg pijnlijk

Een haartransplantatie bij Hair Science Institute is vrijwel pijnloos. Dit kunnen wij realiseren dankzij de unieke, gepatenteerde haartransplantatietechniek van drs. Coen Gho, de HST-methode. De lokale verdoving wordt met geavanceerde apparatuur zo elegant gezet dat u hier nauwelijks iets van voelt. Zo kunnen we van hieruit de behandeling volledig pijnloos laten verlopen.

4. Een haartransplantatie laat littekens achter

De HST-methode is een bewezen effectieve haartransplantatietechniek met het meest natuurlijke resultaat. Doordat wij werken met naaldjes van maximaal 0.6 mm doorsnede, zullen achteraf geen littekens zichtbaar zijn. Hierdoor zijn veel kapsels in de toekomst mogelijk. Maar belangrijker nog, uw donorgebied is in het geval van voortschrijdende kaalheid meerdere malen te gebruiken.

5. Het is duur

Wat voor iemand veel geld is moet natuurlijk ieder voor zichzelf bepalen. Het is een investering welke blijvend is. Haartransplantatie kosten zijn hoofdzakelijk afhankelijk van de mate van kaalheid in combinatie met de progressie van het proces. Dit is per persoon anders. Een indicatie van de kosten voor een haartransplantatie bij mannen geven wij middels het gestandaardiseerde Hamilton-Norwood schema. Op de pagina tarieven op onze website vindt u hier alles over.

Hair Science Institute

Heeft u vragen naar aanleiding van dit blog of wilt u een vrijblijvend consult inplannen? Wij helpen u graag! Neem contact op voor meer informatie.