De haartransplantatie behandeldag
Hair Science Academy

Hair Science Academy, training en opleiding van het hoogste niveau

Hair Science Academy maakt deel uit van Hair Science Institute en is opgericht met als doel training en opleiding van het hoogste niveau te bieden. Wij leiden artsen en verpleegkundigen zelf op en zorgen ervoor dat ze gespecialiseerd en gecertificeerd worden in HaarStamcel Transplantatie, de HSI-methode. Binnen Hair Science Academy vindt er ook regelmatig nascholing plaats. De divisie is het hoofdkwartier van de International Hair Science Institute Partnerships.

Naast het trainen van eigen personeel, biedt deze divisie training- en educatie programma’s aan medisch personeel van andere klinieken en instituten, en personen die actief zijn in de haarzorg industrie. De op maat gemaakte programma’s zijn bedoeld voor partners binnen en buiten Europa en worden als modules aangeboden.

Deze modules worden gepresenteerd als intensieve trainingen met een goed uitgebalanceerde mix van theorie en praktijk. Ze zijn voornamelijk gecreëerd voor internationale artsen en verpleegkundigen die deze cursussen moeten voltooien om hun licentie te behalen. Deze licentie is nodig om in aanmerking te komen voor het uitvoeren van behandelingen met de HaarStamcel Transplantatie techniek. Om de kwaliteit te behouden, is er na de examens voortdurend een (klinische) opleiding verplicht om het team in uitstekende conditie te houden.

In Europa zal in de toekomst een netwerk van Hair Science Institutes worden opgericht. Buiten Europa zal in de toekomst een netwerk van partners worden opgericht in Azië, Noord- en Zuid-Amerika.

Tevreden cliënt na haartransplantatie

Hair Science Academy behandelingen

Wij op zoek naar cliënten die willen deelnemen aan educatie behandelingen binnen ons educatieprogramma.
Heeft u last van kaalheid en wilt u ervan af? Dan kunt u nu een haartransplantatie boeken tegen een speciaal educatie tarief.

Aanmelden