Hair Science Clinic in de media

Hair Science Clinic in de media

Je vind ons regelmatig terug in de media. Zowel offline als online verschijnen er nieuwsitems, artikelen, interviews en videofragmenten over Hair Science Clinic. Daar zijn wij natuurlijk zeer trots op!

Hier vind je een overzicht van de publicaties die over ons verschenen in verschillende media, in binnen- en buitenland.

Tatler Magazine - Verenigd Koninkrijk

Het gerenommeerde Britse tijdschrift belicht in haar ‘Beauty & Cosmetic Surgery Guide 2021’ de beste haartransplantatie chirurgen in het Verenigd Koninkrijk. En deelt daarbij een uitgebreide ervaring van een mystery guest over onze HST haartransplantatietechniek (HST).

 

Hans Klok onthult haartransplantatie

Daar waar sommige andere wereldsterren niet durven te praten over hun haartransplantatie, heeft Hans Klok er geen moeite mee dat dit bekend wordt. Sterker nog: hij is naar eigen zeggen trots op zijn HST haartransplantatie en vindt dat iedereen het resultaat mag zien. Al is het maar om anderen ervan te overtuigen dat ze zich er niet voor hoeven schamen.

Hans Klok: “Ik ben zo blij en tevreden met mijn nieuwe haarlijn, dat ik heb besloten om er nú mee naar buiten te komen. Zodat juist andere mannen en vrouwen zich gesteund voelen. Ik was zelfs zó enthousiast, dat ik de specialisten van Hair Science Clinic heb benaderd met enkele leuke ideeën. Daarop hebben wij samen meerdere ludieke filmpjes opgenomen.”

 

Hans Klok haartransplantatie

Media aandacht naar aanleiding van Hans Klok z’n onthulling.

Bekijk de spot van een kalende Hans Klok

Bekijk hier één van de spots die is voorgekomen uit de ludieke ideeën van Hans Klok, samen met het team van Hair Science Clinic.

NOS Journaal

Het NOS Journaal en het NPO Radio2 programma Nieuws & Co waren begin maart op bezoek in onze Hair Science Clinic in Amstedam, voor het maken van een reportage. Aanleiding voor het bezoek was de significante toename van het aantal haartransplantaties in coronatijd.

 

Bekijk de reportage van het NOS Journaal

Bekijk hier het interview met dr. Coen Gho in het NOS Journaal van 18:00 en 20:00 uur.

Diverse uitingen in de media

Het Nieuwsblad, België

Naar aanleiding van het nieuwe boek ‘Kalen zonder balen’ van Thomas Schoenmakers besteed de krant Het Nieuwsblad aandacht aan het verlies van identiteit, bij haaruitval. Voor het artikel werd dr. Coen Gho geïnterviewd over de gepatenteerde HST haartransplantatie methode, die bij veel vormen van kaalheid een definitieve oplossing kan bieden. En het zelfvertrouwen herstelt.

Voila Magazine, Limburg

Hair Science Clinic staat met een uitgebreid artikel in Voilà Magazine, het maandblad van Mediahuis Limburg. In het twee pagina’s omvattende artikel vertelt arts en onderzoeker dr. Coen Gho over zijn ervaringen met kaalheid en de te maken afwegingen bij het kiezen van de juiste behandeling.

 

ForYou Magazine, Amsterdam & Het Gooi

Voor een ontzettend leuk artikel in het vrouwenblad ForYou Magazine, werd Maaike (teamleider in Amsterdam) geïnterviewd . Mede door de lockdown, werd de publicatie van de nieuwe uitgave uitgesteld tot nu. In het artikel legt Maaike uit waarom een haartransplantatie voor zowel vrouwen als mannen een oplossing biedt. En wat juist onze gepatenteerde HST methode zo bijzonder maakt.

 

The Telegraph, Verenigd Koninkrijk

Voor een artikel van het Engelse dagblad ‘The Telegraph’ werd onze arts en onderzoeker dr. Coen Gho gevraagd naar zijn visie op de vele prijsvechtende en malafide klinieken. Ook wel´Black market pirate clinics’ genoemd. Het onderwerp is en blijft nog steeds actueel, zo blijkt. In het artikel worden haartransplantaties van diverse ontevreden celebraties als voorbeeld genomen. Het advies luidt vooral; laat je niet verleiden door flinke kortingen, grote hoeveelheden grafts die getransplanteerd kunnen worden en flashy websites.

AVROSTROS Radar, Nederland

Voor een onderzoek van het AVROTROS tv-programma Radar werd dr. Coen Gho om zijn kijk gevraagd op een nieuwe beautytrend: rijstwater als haargroeimiddel. Volgens tal van lifestyleblaadjes is rijstwater een natuurlijk middel om je haar te doen groeien, sterker en zachter te maken. Ook op Google blijkt het haarwasritueel een populaire zoekopdracht. Gho reageert: “Haar is dood materiaal. Wil je met stoffen, medicijnen of andere middelen de haargroei stimuleren, dan zou je die door de huid naar de haarwortelzakjes moeten brengen. Ontzettend moeilijk, want de huid is een van de beste barrières van het lichaam…” Lees het hele artikel.