Hans Klok haartransplantatie 1920x1080 px

“ALS JE HAAR BELANGRIJK VOOR JE IS, KIES JE DE ALLERBESTE”

Hans Klok kiest voor Hair Science Clinic

Hans Klok onthult haartransplantatie bij Hair Science Clinic

Hans Klok onthult vol trots het resultaat van zijn haartransplantatie bij Hair Science Clinic. De artiest van wereldformaat onderging een HST haartransplantatie voor het herstellen van z’n terugwijkende haarlijn. 

“Een wijs man zei ooit ‘als je haar maar goed zit!’. Maar dan moet je het natuurlijk wel hebben”, begint Hans. “Mijn haar is een groot onderdeel van mijn voorkomen: het is mijn handelsmerk. Dus toen ik merkte dat mijn inhammen steeds groter werden, hield mij dat wel bezig. Een goede volle bos haar geeft immers zelfvertrouwen.”

Inhammen

Haar is een groot onderdeel van ons voorkomen en is daarom voor veel mensen extreem belangrijk. Zo weet ook Hans: “In de wereld van de showbizz is uiterlijk enorm belangrijk. Ik weet dan ook als geen ander hoe ik eruit wil zien op het podium en hoe het publiek verwacht dat ik eruit zie. Toen mijn haargrens steeds verder terugtrok, wist ik dat het menens was. Aanleg speelt bij mij een rol. Mijn vader had al op vroege leeftijd serieuze inhammen.”

 

© Govert de Roos | Hair Science Clinic

Als je haar belangrijk voor je is

Kiezen voor een haartransplantatie doe je niet van de ene op de andere dag. Ook voor de ‘the World’s fastest magician’ was het een weloverwogen beslissing. “Goede vriend en soulmate Gerard Joling adviseerde mij om naar Hair Science Clinic te gaan”, aldus Hans. De zanger en presentator onderging zelf in 2009 en in 2011 een HST haartransplantatie voor het herstellen van zijn haarlijn en kruin.

Vijfentwintig jaar ervaring

“Ik ben niet per se ijdel, maar een perfectionist ben ik wel. Dus als je haar belangrijk voor je is, wil je alleen het allerbeste. Zodoende ben ik bij dr. Coen Gho en zijn team langsgegaan voor een eerste adviesgesprek en later ook de behandeling. De persoonlijke benadering, betrouwbaarheid en meer dan 25 jaar ervaring waren voor mij de belangrijkste redenen om te kiezen voor Hair Science Clinic. Zij zijn voorloper als het gaat om haartransplantaties. Het verschil zit ‘m zich in de manier van transplanteren.”

 

Dr. Coen Gho

Haargroei in het ontvangst- en donorgebied

“De grafts zijn zo klein, dat de inplant zeer fijn is en het resultaat zeer natuurlijk oogt. Niet geheel onbelangrijk, vind ik dat je bij deze methode vrijwel geen ongemakken ervaart. De behandeling wordt met plaatselijke verdoving uitgevoerd. Je voelt hierdoor amper iets van de ingreep. Ook laat de transplantatie geen zichtbare littekens of kale plekken achter op het achterhoofd. Hierdoor blijft mijn donorgebied vrijwel onbeschadigd en groeit ook daar mijn haar terug.”

Onzichtbaar

“Een ander bijkomend voordeel, is dat voor mijn HST-behandeling niet al het haar gemillimeterd moest worden. Er bestaat namelijk een mogelijkheid om alleen een klein stukje op het achterhoofd te scheren.” Dit is afhankelijk van het aantal te transplanteren grafts. “Na afloop van de behandeling valt mijn omliggende haar hier overheen, waardoor de behandeling vrijwel onzichtbaar is.”

 

© Govert de Roos | Hair Science Clinic

 

 

De perfecte haarlijn

Iedereen kan zien dat de haartransplantatie bij Hans Klok zeer goed is geslaagd. Wanneer je niet zou weten van z’n eerdere haaruitval en de behandeling, is niet te zien dat Hans een haartransplantatie heeft ondergaan. En zo moet dat ook zijn.

 

Hans Klok zwart wit haartransplantatie

 

Geen taboe

In tegenstelling tot sommige andere wereldsterren heeft Hans Klok er geen moeite mee dat dit bekend wordt. Sterker nog: hij is naar eigen zeggen trots op zijn haartransplantatie en vindt dat iedereen het resultaat mag zien, al was het maar om anderen ervan te overtuigen dat ze zich er niet voor hoeven schamen. “Ik ben zo blij en tevreden met mijn nieuwe natuurlijke haarlijn, dat ik heb besloten om er nú mee naar buiten te komen. Zodat juist andere mannen en vrouwen zich gesteund voelen. Ik kan nu weer genieten van een prachtige haardos en blijven doen wat ik het liefste doe!”

WIL JE MEER WETEN?

Ontdek jouw mogelijkheden tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Je krijgt persoonlijk advies van één van onze artsen, gerichte informatie over de HST methode en er is alle ruimte om vragen te stellen.