Roast Comedy Central Hans Klok
Het mooiste cadeau voor jezelf

Make it a december to remember

De mooiste dagen van het jaar zijn de feestdagen. Tijd voor familie en vrienden. Altijd leuk om anderen te verrassen met cadeautjes en het geven van liefde en aandacht. Maar zeg eens eerlijk: zorg jij ook goed voor jezelf? 

Het mooiste cadeau voor jezelf

Zet jezelf eens bovenaan het lijstje en geef jezelf een groot cadeau: een mooie volle haardos dankzij een haartransplantatie. Je doet jezelf er een groot plezier mee. Sterker nog: het ondergaan van een haartransplantatie is een duur­zame investering, die bijdraagt aan geluk en succes.

Een leven lang plezier

“Een mooie volle haardos zorgt ervoor dat mannen en vrouwen zich beter voelen over zichzelf,” aldus dr. Coen Gho van Hair Science Clinic. “Mooi haar geeft zelfvertrouwen, waardoor je aantrekkelijker bent voor andere mensen. Het blijkt uit alle onderzoek: een goede uitstraling en fysieke aantrekkingskracht dragen bij aan een gelukkig (liefdes)leven en een succesvolle carrière. Kortom: een haartransplantatie is een effectieve ingreep, waar je een leven lang plezier van hebt.”

Steeds normaler

Mocht het sleutelen aan je uiterlijk tot voor kort een taboe zijn, tegenwoordig ligt dat gelukkig heel anders. Dr. Gho: “Een haartransplantatie is inmiddels een bekende en veel voorkomende cosmetische ingreep. Acteurs, topsporters, artiesten, politici en leden van koninklijke families komen er de laatste jaren eerlijk voor uit. Ze normaliseren door hun openheid het fenomeen haartransplantatie.”

Haartransplantatie Hans Klok

Een voorbeeld daarvan is illusionist Hans Klok. Afgelopen jaar trad hij in de spotlight met het prachtige resultaat van de HaarStamcel Transplantatie die hij bij Hair Science Clinic in Maastricht onderging.

Lezen: alles over de haartransplantatie van Hans Klok

Het mooiste cadeau voor jezelf

Bewezen effectief

“Gelukkig kiezen steeds meer mensen bij hun haartransplantatie voor veilig en betrouwbaar,” zegt Gho. De arts en onderzoeker is met zijn teams in onder meer Maastricht en Amsterdam een echte autoriteit op het gebied van haartransplantaties. De basis van het succes is de door hem ont­wikkelde HaarStamcel Transplantatie (HST)-techniek: de unieke, bewezen effectieve methode voor haartransplantatie die berust op meer dan 25 jaar wetenschappelijk onderzoek.

Make it a December to remember

Dr. Coen Gho legt uit: “HST gebruikt de kracht van de natuur, het regenererend vermogen van de menselijke stamcel. Bijzonder aan deze haar­ transplantatietechniek is dat slechts een klein deel van de haarfollikel (graft) – en niet de gehele haar­wortel – wordt geoogst uit het donorgebied.

HST: fijnmazig, natuurlijk en levenslang

Dat betekent: het minuscule stukje weefsel be­vat voldoende stamcellen om in het kalende gebied nieuw haar te doen groeien. We plaatsen getransplanteerde grafts vervolgens dicht bij elkaar, waardoor de inplant fijnmazig is met een zeer natuurlijk en levenslang resultaat. Oók in het donorgebied groeit het haar terug. Zo blijven praktisch geen littekens achter op het achterhoofd en zijn eventuele vervolgbehandelingen mogelijk.”

Zien: resultaten van HST-haartransplantaties

Mislukte haartransplantatie herstellen
Het mooiste cadeau voor jezelf

Investeer in jezelf

Hair Science Clinic is gespecialiseerd in het behandelen van vele vormen van kaalheid. Of het nu gaat om dun haar, wenkbrauwen of (bij mannen) diepe inhammen, een kalende kruin of kale plekken in de baard. Een haartransplantatie volgens de ge­patenteerde HST-­methode is een stevige investering, maar wel een duurzame.

“Misschien juist in deze coronatijd is onze unieke HaarStamcel Transplan­tatie voor meer mensen beter bereikbaar,” stelt Gho. “De kans dat we in het buitenland vakantie kunnen vieren is immers klein. Waarom dan niet je dertiende maand of eindejaarsuitkering investeren in jezelf, in een mooier uiterlijk? Dat is het mooiste cadeau voor jezelf”

Wat kost een haartransplantatie?

De kosten van een haartransplantatie zijn altijd afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en wensen. Tijdens een uitgebreid adviesgesprek kunnen onze artsen je precies vertellen wat jouw mogelijkheden zijn en wat de kosten van een behandeling zijn. Een adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

 

HST-techniek voor haartransplantatie bij Hair Science Institute

The happier you are, the more beautiful you become

Het mooiste cadeau voor jezelf