Vakantiegeld
Mei betekent vakantiegeld! Waar gebruikt u het voor?

Mei betekent vakantiegeld! Waar gebruikt u het voor?

Het is alweer bijna mei en dat betekent: vakantiegeld! Een moment waar veel mensen naar uitkijken. Het is dan ook altijd een leuk extraatje om te krijgen. Maar waarom noemen we het eigenlijk vakantiegeld? Uit onderzoek blijkt namelijk dat 65% van de Nederlanders het geld niet alleen voor hun vakantie gebruiken. Er zijn namelijk genoeg andere belangrijke zaken om geld aan uit te geven. Wat dacht u bijvoorbeeld van een haartransplantatie?

Wij geven u 4 redenen die verklaren waarom een haartransplantatie een goede investering is:

 

  1. U voelt zich weer prettig in uw vel

Kaalheid is een veelvoorkomend probleem bij zowel mannen als vrouwen. Mannen die kaal worden krijgen meestal last van inhammen of een kale kruin. Iets dat als heel storend wordt ervaren, zeker op jonge leeftijd. Vrouwen hebben vaak veel haaruitval, waardoor ze dun haar en kale plekken krijgen. Daar voelen ze zich zeker niet mooier door. Is dat voor u herkenbaar? Geen zorgen, met een haartransplantatie worden deze problemen gelukkig opgelost.

 

  1. Het geeft uw uiterlijk een boost en daarmee uw zelfvertrouwen ook

Waar u eerder niet meer blij was met uw uiterlijk en een deuk in uw zelfvertrouwen had, is dat met een haartransplantatie niet meer het geval. Een mooie, volle bos haar heeft een positief effect op uw uiterlijk en dus ook op uw zelfvertrouwen. U gaat zich weer prettig in uw vel voelen en krijgt uw zelfvertrouwen terug. Dat is toch het allermooiste?

 

  1. Een natuurlijk resultaat en levenslang plezier ervan

De HSI-methode benut op slimme wijze de natuurlijke stamcellen in combinatie met een speciaal ontworpen medium. Dit garandeert de levensvatbaarheid van de grafts en geeft de juiste stimulatie aan de stamcellen om uit te groeien. Beide componenten zijn een voorwaarde om de meest natuurlijke resultaten te bereiken. Daarnaast is het effect van de behandelingen blijvend.

 

  1. Omdat u het gewoon waard bent!

Waarom zou u het niet doen? Met een haartransplantatie investeert u in uzelf. Denk eens aan uw eigen geluk. Het zal u goed doen!

Neem contact op met Hair Science Institute

Vindt u het een goed idee om uw vakantiegeld te investeren in een haartransplantatie? Boek dan nu een vrijblijvend consult! Daarin gaan wij uitgebreid in op uw persoonlijke situatie, het gewenste resultaat en de kosten.