Bridget Maasland heel blij met haar wenkbrauwtransplantatie Hair Science Institute

Bridget Maasland showt haar nieuwe wenkbrauwen.

Bridget Maasland onderging afgelopen mei een wenkbrauwtransplantatie. Op haar instagram pagina gaf ze aan dat ze toch wel ietwat gespannen was en het toch wel spannend vond een wenkbrauwtransplantatie te ondergaan een gevoel dat we vaak horen wanneer cliënten een behandeling ondergaan.

Gisteren deelde Bridget het mooie resultaat via Instragram en ze kon rekenen op veel positieve reacties  over haar “nieuwe”wenkbrauwen. Zo schrijft ze op haar Instagram account: “Zo blij met mijn wenkbrauwen!!! @hsi.hairscienceinstitute voor het eest mijn eigen wenkbrauwharen geverfd. De reacties van haar volgers zijn lovend en Bridget beantwoorde veel vragen van haar volgers.

Wenkbrauwtransplantatie

Veel volgers hadden vragen over haar wenkbrauwtransplantatie over bijvoorbeeld de kosten, de behandeling zelf etc. Op onze website leest u alles over onze wenkbrauwtransplantatie. Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over de wenkbrauwtransplantaties, of plan een vrijblijvend consult in, dan kunnen wij u meer informatie en een persoonlijk advies en prijs geven.

Nieuwe wenkbrauwen voor Bridget Maasland FAQ

Hair Science Clinic is specialist op het gebied van diverse haartransplantatie behandelingen. Onder andere de wenkbrauwtransplantatie bij vrouwen is een veelvuldig uitgevoerde behandeling. Overweeg jij een behandeling of heb je hier een vraag over? Zie onderstaand de meest gestelde vragen.

Niet iedereen heeft volle wenkbrauwen. Ontbrekende of minder volle wenkbrauwen kunnen zowel aangeboren zijn als op latere leeftijd veroorzaakt worden. Uw wenkbrauwen kunnen volledig of gedeeltelijk verloren gaan door bijvoorbeeld overmatig epileren, medicijngebruik, ziektes en aandoeningen en/of een medische behandeling. Met behulp van een haartransplantatie voor de wenkbrauwen krijgt u weer mooie, volle wenkbrauwen.

Mannen en vrouwen die ontevreden zijn over de wenkbrauwen kunnen een transplantatie overwegen. Het ontbreken van de wenkbrauwharen kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan langdurig epileren hieraan ten grondslag liggen, maar ook medicijngebruik en ziektes zijn regelmatig debet aan het ontbreken van voldoende wenkbrauwharen. Een specialist beoordeelt jouw situatie en vertelt je meer over de geschiktheid van de ingreep.

De werkwijze van een HST Wenkbrauwtransplantatie kan vergeleken worden met een reguliere haartransplantatie. Er wordt gebruik gemaakt van lichaamseigen donorharen die uit de haarkrans afkomstig zijn. De omvang van de ingreep is minder groot dan wanneer u een reguliere haartransplantatie toe laat passen. De grafts die geëxtraheerd worden, worden in de middag met uiterste precisie in de juiste haarrichting in het wenkbrauw gebied geplaatst.

HST is een veilige medisch-cosmetische ingreep waarbij je vrijwel geen ongemak ervaart. De ingreep zelf wordt met behulp van een plaatselijke toegepast. Het verdoven van het wenkbrauwgebied kan als gevoelig worden ervaren. Als de verdovingen zijn ingewerkt, ervaar je geen pijn of ongemakken van de ingreep. Een HST-behandeling laat geen zichtbare littekens achter en de hoofdhuid herstelt snel. Direct na je benadeling kun je onze Hair Science Clinic zelfstandig verlaten.

Van alle mogelijkheden voor wenkbrauwtransplantaties bij vrouwen geeft de verfijnde HST-methode het mooiste, meest natuurlijke resultaat. Binnen een paar dagen groeien de getransplanteerde haren vast in het wenkbrauwgebied. Volg de instructies en verzorgingsadviezen die u van de behandelend specialist krijgt nauwkeurig op. Het is gebruikelijk dat de getransplanteerde haren drie tot vier weken na de ingreep uitvallen. Nieuwe haargroei wordt ongeveer drie tot vier maanden na de ingreep zichtbaar. De getransplanteerde haren hebben een andere structuur dan originele wenkbrauwharen en bijknippen is in de meeste gevallen noodzakelijk. Na verloop van tijd merkt u dat de getransplanteerde haren steeds meer de structuur van de natuurlijke wenkbrauwharen overnemen. Ervaringsdeskundigen op dit vlak zijn o.a. Bridget Maasland en Mari van de Ven. Beiden BN-ers ondergingen een succesvolle HST wenkbrauwtransplantatie en genieten weer van prachtige volle wenkbrauwen. Bijkomstig voordeel; de resultaten zijn permanent.

Nee, zowel in het donorgebied als bij de wenkbrauwen blijven geen zichtbare littekens achter. Mits het herstel vlot en zonder complicaties verloopt hoef je jezelf over littekens geen zorgen te maken.

De specialist verplaatst kleine delen van haarzakjes uit de haarkrans naar de wenkbrauwen, deze haren hebben een andere structuur en groeien langer door dan originele wenkbrauwharen. De eerste tijd zul je de wenkbrauwharen regelmatig moeten bijknippen. Na verloop van tijd nemen de getransplanteerde haren de structuur van de wenkbrauwharen over. Ook is het erg belangrijk dat de haren in de juiste vorm en haargroeirichting geïmplanteerd worden. Onze artsen zijn gespecialiseerd om jouw wenkbrauwen de gewenste en meest natuurlijke vorm te geven. In samenwerking met visagist en haarstylist Mari van de Ven worden onze artsen en technicians jaarlijks ‘bijgeschoold’ op het gebied van de laatste trends en technieken van wenkbrauwstyling, voor het maken van de perfecte wenkbrauw. Uw wenkbrauwen zien er na de behandeling vol en natuurlijk uit.

Dit is afhankelijk van je wens, het soort haar, de mogelijkheden en de kwaliteit van het donorgebied. De omvang van de ingreep wordt met je besproken tijdens een consult. Gemiddeld worden bij een wenkbrauwtransplantatie tussen de 150 en 750 haarzakjes getransplanteerd.

Nee, het is niet realistisch om direct mooie, volle wenkbrauwen te verwachten. Net zoals bij een gewone haartransplantatie zal het getransplanteerde haar eerst uitvallen, voordat na enkele weken nieuwe haargroei tot ontwikkeling komt.

Resultaten die behaald worden met HST zijn blijvend en permanent.

De exacte kostprijs van de wenkbrauwtransplantatie wordt opgemaakt tijdens een vrijblijvend intakegesprek in de kliniek. Dit is namelijk afhankelijk van het aantal benodigde grafts dat voorkomt uit het advies van de arts en / of uw persoonlijke wensen. Gemiddeld ligt de prijs rond € 3.300, dit is echter wel een indicatie.

Als je wenkbrauwen ontbreken als gevolg van een ongeval of brandwonden, dan kan een zorgverzekeraar een vergoeding toezeggen. De meeste wenkbrauwtransplantaties worden niet vergoed omdat het cosmetische ingrepen betreft. In de polisvoorwaarden van je zorgverzekering staat meer vermeld over de vergoedingsmogelijkheden en voorwaarden waar je aan moet voldoen.

Ja, dat is mogelijk. De arts of technician kunnen je in contact brengen met BSB-Lening, een kredietverstrekker. Op basis van je financiële situatie, leeftijd en krediet verleden kan een kredietvoorstel worden gedaan. Je betaalt het geleende bedrag verspreid over een vooraf bepaalde periode in maandelijkse termijnen af.

Een wenkbrauwtransplantatie is een veilige chirurgische ingreep, zolang u deze door een ervaren specialist toe laat passen. Kies voor een behandeling in een daartoe bekwame haarkliniek. Bij een wenkbrauw haartransplantatie bestaat er een relatief kleine kans op complicaties. U kunt te maken krijgen met een allergische reactie, maar ook slechte wondgenezing, infecties en littekens kunnen als complicatie voorkomen. Ernstige complicaties doen zich zelden tot nooit voor. Een enkele keer wordt een asymmetrisch resultaat behaald. Dit kan later, in overleg met de behandelend arts, gecorrigeerd worden.

Doe het een aantal dagen rustig aan en blijf van de wenkbrauwen af. De eerste weken is het beter om niet te zwemmen en/of een sauna te bezoeken. Beperk zware inspanningen en overmatig zweten. Je kunt je normale werkzaamheden in overleg met de arts hervatten.

Ja, als de haren gaan groeien kun je ze knippen en verven. Doe dit niet eerder dan dat de nieuwe haargroei zichtbaar wordt. Gun het haargroeiproces tijd om te herstellen, zodat je later van een mooi resultaat kunt genieten.

In vergelijking met een uitgebreide haartransplantatie is een wenkbrauwhaartransplantatie een beperkte ingreep. Dat neemt niet weg dat je zo’n 6 tot 8 uur onder behandeling bent. Het plaatsen van grafts in het wenkbrauwgebied gebeurt met de nodige precisie en voorzichtigheid. De arts streeft een natuurlijke haargroei na.

De ervaren specialisten van Hair Science Clinic hebben jarenlange ervaring met het toepassen van de verfijnde HST methode bij mannen en vrouwen. Bijzonder aan deze techniek is dat slechts een klein deel van de haarfollikel (graft) – en niet het hele haarzakje – wordt geoogst uit het donorgebied. Dat minuscule stukje weefsel bevat voldoende stamcellen om in het ontvangstgebied nieuw haar te doen groeien. Oók in het donorgebied groeit het haar volledig terug. Zo blijven er geen kale plekken of littekens achter op het achterhoofd.