Bridget Maasland heel blij met haar wenkbrauwtransplantatie Hair Science Institute

Bridget Maasland showt haar nieuwe wenkbrauwen.

Bridget Maasland onderging afgelopen mei een wenkbrauwtransplantatie. Op haar instagram pagina gaf ze aan dat ze toch wel ietwat gespannen was en het toch wel spannend vond een wenkbrauwtransplantatie te ondergaan een gevoel dat we vaak horen wanneer cliënten een behandeling ondergaan.

Gisteren deelde Bridget het mooie resultaat via Instragram en ze kon rekenen op veel positieve reacties  over haar “nieuwe”wenkbrauwen. Zo schrijft ze op haar Instagram account: “Zo blij met mijn wenkbrauwen!!! @hsi.hairscienceinstitute voor het eest mijn eigen wenkbrauwharen geverfd. De reacties van haar volgers zijn lovend en Bridget beantwoorde veel vragen van haar volgers.

insta vragen Bridget Maasland

 

Wenkbrauwtransplantatie

Veel volgers hadden vragen over haar wenkbrauwtransplantatie over bijvoorbeeld de kosten, de behandeling zelf etc. Op onze website leest u alles over onze wenkbrauwtransplantatie. Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over de wenkbrauwtransplantaties, of plan een vrijblijvend consult in, dan kunnen wij u meer informatie en een persoonlijk advies en prijs geven.