Educatiebehandeling Hair Science Clinic
In de media: Nummer1 Magazine Limburg

In de media: Nummer1 Magazine Limburg

Hair Science Institute staat met een uitgebreid artikel in het Limburgse maandblad Nummer1 Magazine, . In het artikel verteld arts en onderzoeker dr. Coen Gho over zijn ruim 25 jaar ervaring met kaalheid en de blijvende oplossing waarmee hij mannen én vrouwen weer helpt aan een mooie, natuurlijke haardos.

Psychische effecten van kaalheid

In het artikel verteld arts en onderzoeker dr. Coen Gho over zijn ervaringen met alopecia (kaalheid) en de daaruit voortkomende psychische klachten. Mensen verliezen hun zelfvertrouwen, worden onzeker en hebben zelfs moeite met het vinden van een relatie of een baan. Gelukkig kan Hair Science Institute deze vrouwen en mannen helpen – middels een professionele haartransplantatie – om de natuurlijke haardos en daarmee ook het zelfvertrouwen te herstellen.

 

Laat je optimaal informeren
Wil je meer weten over jouw persoonlijke mogelijkheden tegen kaalheid? Lees hier meer over onze verfijnde, gepatenteerde HaarStamcel Transplantatie (HST) methode. Een HST-haartransplantatie biedt bij veel vormen van kaalheid een definitieve oplossing. Of het nou gaat om dun haar of (bij mannen) diepe inhammen, een kalende kruin of kale plekken in je baard. Wat je situatie ook is: een goede diagnose is belangrijk voor de keuze van een behandeling.

 

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze artsen krijg je inzicht in jouw mogelijkheden en ontvang je een advies-op-maat.

 

 

 

 

Liever alles doornemen op de bank?

Benieuwd of de unieke HST-methode jou kan helpen?

Download gratis de brochure met alle informatie over Hair Science Institute en de gepatenteerde, verfijnde HST-vorm van haartransplantatie!