Aangepaste openingstijden feestdagen

Aangepaste openingstijden feestdagen

Rondom de Kerst en Oud & Nieuw hebben onze klinieken in Amsterdam en Maastricht  aangepaste openingstijden. Graag informeren wij je over onze beperkte bereikbaarheid in deze periode.

● T/m donderdag 23 december geopend van 7:30 tot 17:00 uur.

● Vanaf vrijdag 24 december 2021 t/m zondag 2 januari 2022 zijn wij gesloten.

Vanaf maandag 3 januari 2022 staan wij weer voor je klaar!

Wij wensen jou namens het complete team van Hair Science Clinic hele fijne feestdagen! En een gelukkig, liefdevol en gezond 2022!

Verhuizing Clinic Maastricht per januari 2022

Hair Science Clinic Maastricht verhuist per 3 januari 2022 naar een nieuwe locatie in Maastricht: Château Jerusalem. Met de verhuizing van Medisch Centrum de Wittevrouwenhof naar Château Jerusalem – gelegen in de Maastrichtse wijk Limmel – komt er voor de kersverse ‘kasteelheer’ dr. Coen Gho een jongensdroom uit.

Naast de kliniek ‘Hair Science Clinic Maastricht’, het hoofdkantoor van Hair Science Institute en de Hair Science Academy, zal het landgoed huisvesting gaan bieden aan een ‘Orangerie’ voor kinderen met een beperking. Een officiële, feestelijke opening voor de ingebruikname van de nieuwe locatie en de Clinic zal nog even op zich wachten, dit in verband met het dreigende coronavirus. Deze zal voor later in het (voor)jaar gepland worden.

Nieuwe adresgegevens (open v.a. 3-1-2022)

Hair Science Clinic Maastricht 
Château Jerusalem
Jeruzalemweg 2
6222 NG Maastricht

 

Hair Science Clinic Maastricht
Aangepaste openingstijden feestdagen