Dr. Coen Gho; wetenschap is de basis voor zijn revolutionaire techniek
14 juni 2011

Spencer Kobren (USA)

Spencer Kobren is dé criticus/interviewer waar het haarverlies en de hieraan gelieerde (para)medische specialisten betreft. Met zijn recht door zee interviews en artikelen creëert hij duidelijkheid voor zowel consument als professional. Op 14 juni 2011 had hij een ruim 35 minuten durend interview met drs. Coen Gho. Hierin stelt hij de vragen die zowel bij specialisten als bij het publiek leven.

Spencer David Kobren is de oprichter en voorzitter van de American Hair Loss Association. Deze non-profitorganisatie zet zich in om het publiek, specialisten in de gezondheidszorg en de belangrijke media voor te lichten met betrekking tot haarverlies.

Dhr. Kobren wordt beschouwd als Amerika’s belangrijkste en meest invloedrijke belangenbehartiger van de consument/patiënt: de ‘Vader’ waar het publieksvoorlichting op het gebied van haarverlies betreft. Zijn unieke, recht door zee aanpak waarmee hij zich inzet om zijn publiek te informeren wordt door tal van media in de wereld geroemd.

Kobren en zijn werk zijn belicht in artikelen in veel vooraanstaande media zoals The Wall Street Journal, The Washington Post Magazine, Men’s Health, Men’s Journal, Newsday, The New York Times, The Los Angeles Times, The Washington Post enz. enz..

U vindt alle informatie over Spencer Kobren en zijn werk op zijn website: www.spencerkobren.com

Om zijn achterban te informeren over de inmiddels veelbesproken HaarStamcel Transplantatie® nodigde hij drs. Coen Gho uit voor een diepte-interview. Tijdens dit gesprek kwam hij snel op zijn eigen, kritische wijze tot de kern van de zaak. Tot genoegen van drs. Coen Gho, overigens.

Bekijk het interview hier!