Hair Science Institute Amsterdam Zuidas
21 maart 2019

Vacature Technician/ Doktersasstent(e), Hair Science Institute, zoekt talent!

Hair Science Institute,  zoekt nieuwe collega’s.

Heb jij ervaring in het uitvoeren van haartransplantatie en beschik jij over deze vaardigheden? En ben jij minimaal 24 uur per week beschikbaar? Dan komen wij heel graag in contact met jou!  Ook als je geen ervaring hebt in de wereld van de haartransplantatie kun je op deze vacature solliciteren.

 

Hair Science Institute (HSI) is gespecialiseerd in de ontwikkeling en toepassing van geavanceerde haartransplantatie. Wij onderscheiden ons van alle andere klinieken door de door HSI ontwikkelt gepatenteerde haartransplantatietechniek: HaarStamcel Transplantatie. Door de groeiende vraag naar onze behandeling, zoeken wij ter uitbreiding van ons team in Amsterdam enthousiaste technicians.

Als technician zal je taak grotendeels bestaan uit het uitvoeren van HaarStamcel Transplantatie behandelingen en het geven van consulten in zowel onze binnen- als buitenlandse klinieken. Je start direct in onze Hair Science Academy voor opleiding en certificering met betrekking tot onze behandelmethode, geschieden onder leiding van Drs. Coen Gho. Als technician op de behandelkamer, voel je de verantwoordelijkheid om samen met de artsen en het team waar je onderdeel van uit maakt, kwalitatieve ethische zorg te leveren conform de richtlijnen en procedures en als het ook even kan binnen de planning. Bovendien werk je in een moderne kliniek en hechten wij ook grote waarde aan een persoonlijke en vriendelijke atmosfeer.

 

Functie-eisen

Ervaring in de haartransplantatie is een pré maar geen vereiste.  Jij  bent een gediplomeerde doktersassistent(e) en/of verpleegkundige die gemotiveerd is een bijdrage te leveren aan de kliniek en beschikt over een hoge concentratie, precisie en oog voor detail. Kan een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG) voorleggen. Beschik jij over deze functie-eisen, dan is dit echt een baan voor jou!

Ons aanbod

Na het behalen van de (verkorte) interne opleiding tot technician wordt het dienst verband verlengd en groei je in salaris. Aangezien je veel op de behandelkamer werkzaam bent, mag je 1x per week gebruik maken van onze masseur die op locatie komt. Mocht je behandelingen/ consulten/ educatie in het buitenland uitvoeren, dan wordt reis- en verblijf volledig voor je geregeld. Tot slot kom je te werken in een leuk team, met geavanceerde apparatuur in een zeer moderne kliniek.

Wij bieden excellente primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden. Graag leren wij je persoonlijk kennen om werken bij HSI met je te bespreken.

Interesse

Stuur een sollicitatiebrief en CV via de email door naar Mevr. L Glaser
Email: L.glaser@hasci.com
Telefoon: 043-601 81 01