Vakantiegeld
10 april 2019

Vakantiegeld? Investeer in mooi haar!

Binnenkort is het weer zover; werknemers met een vast dienstverband krijgen vakantiegeld uitbetaald, de jaarlijkse toelage  over het algemeen 8% van het bruto loon ­– die is bedoeld om de kosten van vakantie te dekken. Deze fijne jaarlijkse meevaller kun je natuurlijk ook aan iets héél anders besteden, bijvoorbeeld aan een HaarStamcel Transplantatie (HST). Als jij weer mooi natuurlijk haar wilt en denkt over een haartransplantatie is dat helemaal zo gek nog niet. Dit zijn vier goede redenen waarom.

 

 

#1 Je bent het waard

Als jij – weer – een mooie, natuurlijke haardos wilt en je goed wilt voelen over jezelf, dan is HST de ideale investering. Kiezen voor een HaarStamcel Transplantatie (HST) bij Hair Science Institute, betekent kiezen voor een wetenschappelijk gefundeerde behandeling door topspecialisten, optimale betrouwbaarheid en levenslang resultaat. State of the art, dus. De kosten van de behandeling worden vooral bepaald door het aantal grafts dat getransplanteerd wordt. Dat verschilt natuurlijk per persoon. Soms, als kaalheid een gevolg is van ziekte, ongeval of brandwonden, is (gedeeltelijke) vergoeding mogelijk. Daarover kunnen we je uitgebreid informeren. Uiteraard krijg je bij ons altijd een heldere prijsopgave vooraf, 100% transparant. Hoe jouw situatie ook is: blij zijn met je uiterlijk is een onbetaalbaar gevoel. En dat verdient iedereen.

#2 Het resultaat is voor altijd

Het resultaat van een HST is definitief. Getransplanteerde haarfollikels blijven een leven lang haar produceren. Het is de meest effectieve ingreep om haar te verdichten en meer volume te creëren. De geoogste grafts zijn superklein, daardoor ontstaat een fijnmazige, zeer natuurlijke inplant. HST is bewezen effectiever dan enig andere techniek en geeft een natuurlijk, levenslang resultaat. Dus als jij het allerbeste zoekt op het gebied van haartransplantaties, dan hoef je niet verder te zoeken: this is it.

#3 Behandeling in één dag

Een HST vindt meestal in één behandeldag plaats. Lekker compact. Je voelt vrijwel niets, van jou verwachten we alleen geduld. Je blijft de hele dag mobiel en bent niet onder invloed van sederende medicatie. Even bellen of de benen strekken is gewoon mogelijk. ’s Ochtends oogsten we de grafts en ‘s middags plaatsen we de grafts op hun nieuwe plek. De getransplanteerde haarfollikels beginnen meteen na de haarimplantatie nieuwe haren te produceren. Het eindresultaat is gemiddeld na negen tot twaalf maanden zichtbaar. In die periode hebben we regelmatig contact om te checken hoe het met je gaat. Maar in principe is je behandeling klaar in één dag.

#4 We leggen je in de watten

In Hair Science Institute vind je high-end expertise en professionaliteit. We werken volgens de allerhoogste medische standaard. Maar we willen ook dat jij je op je gemak voelt bij ons en dat je lekker kunt ontspannen. Daarom doen we er alles aan om het je naar de zin te maken. We leggen je in de watten vanaf je eerste afspraak tot en met je laatste check-up. Op de behandeldag ben je in de vertrouwde handen van onze haarspecialisten. Een ervaren team regelt alles eromheen: een lekkere lunch, een fijn viersterren hotel, taxiservice, ontspanning, álles wat nodig is om jouw behandeldag prettig te laten verlopen. Zodat je na je behandeling tevreden en happy onze kliniek verlaat. Het voelt bijna als vakantie J

Denk je over een haartransplantatie maar twijfel je nog?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult. Dit is helemaal gratis en vrijblijvend. Daarna weet je álles over de mogelijkheden en kosten van een HST.