Een veilige behandeling in coronatijd

Een veilige behandeling in coronatijd

Update 19-05-2021

Wij zijn heel blij dat we nog steeds cliënten mogen verwelkomen in onze klinieken in Amsterdam en Maastricht! Voor de behandelingen, controle- en adviesafspraken in onze klinieken verandert er de komende periode in principe niets. Onze behandelingen mogen doorgaan.

 

Veilige behandel- en werkomgeving

Wel dienen wij ons te houden aan de richtlijnen van de RIVM. Daarvoor hebben wij onze werkwijze en onze ruimtes op een aantal punten aangepast. Hierdoor kunnen wij jou en onze medewerkers een veilige behandel- en werkomgeving garanderen. Op deze pagina lees je er alles over. Welkom!

Wij vragen je…

● bij klachten thuis te blijven en tijdig contact met ons op te nemen;

● niemand mee te nemen naar de kliniek, kom alleen;

● handen te desinfecteren bij het betreden van de kliniek;

● overal in de kliniek een mondkapje te dragen;

● minimaal 1,5 meter afstand te houden tot anderen;

● plaats te nemen achter de plexiglazen schermen;

● een COVID-19 Rapid Test te ondergaan vóór behandeling;

Klinieken open

Voor aanvang van de afspraak of behandeling informeren wij jou persoonlijk over de geldende richtlijnen. In de regel vragen wij je om alléén te komen. Bij aankomst in de kliniek kan je je handen ontsmetten en krijg een mondmasker om te dragen, net als onze medewerkers. Directe cliëntcontacten vermijden wij daar waar mogelijk door het naleven van de 1,5 meter afstand en door plaats te nemen achter de plexiglazen schermen. Ook werken wij met vaste tijdsblokken voor de afspraken, zodat je niet in contact komt met andere cliënten in bijvoorbeeld onze wachtruimte.

 

 

 

COVID19 test

De behandeling zelf wordt altijd in een kleinschalig team van 2-3 personen uitgevoerd. Na binnenkomst in de kliniek krijg je direct de beschikking over een eigen gedesinfecteerde ruimte. Hier liggen een thermometer en ontsmettende, beschermende middelen klaar voor gebruik. Ook onderga je voorafgaand aan de behandeling een COVID-19 Rapid Test. Hiermee kunnen we snel en accuraat zien of iemand besmet is / of eerdere in aanraking is geweest met coronavirus. Ook onze specialisten ondergaan wekelijks een COVID-19 test.

Contact

Mocht je naar aanleiding van deze maatregelen vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.