EEN VEILIGE BEHANDELING IN CORONATIJD

Gisteren heeft het kabinet nieuwe verregaande maatregelen afgekondigd, om het aantal besmettingen terug te dringen. Voor de behandelingen, controle- en adviesafspraken in onze klinieken in Amsterdam en Maastricht verandert er de komende periode in principe niets. Sinds de virusuitbraak gelden er strikte richtlijnen in de klinieken. Zo zijn er naast de gebruikelijke uitrusting, extra beschermingsmaatregelen getroffen om een coronaproof behandel- en werkomgeving te kunnen garanderen.

Wij vragen je…

❶ bij klachten thuis te blijven en tijdig contact met ons op te nemen;

❷ de handen te desinfecteren bij het betreden van de kliniek;

❸ het mondkapje te dragen, dat je van ons ontvangt in de kliniek ;

❹ minimaal 1,5 meter afstand te houden tot anderen;

❺ plaats te nemen achter de plexiglazen schermen;

❻ een COVID-19 Rapid Test te ondergaan voor aanvang van de behandeling;

 

Alvast dank voor jouw medewerking!

Coronaproof afspraken en behandelingen

Voor aanvang van de afspraak of behandeling informeren wij jou persoonlijk over de geldende richtlijnen. In de regel vragen wij je om alléén te komen. Bij aankomst in de kliniek kan je je handen ontsmetten en krijg een mondmasker om te dragen, net als onze medewerkers. Directe cliëntcontacten vermijden wij daar waar mogelijk door het naleven van de 1,5 meter afstand en door plaats te nemen achter de plexiglazen schermen. Ook werken wij met vaste tijdsblokken voor de afspraken, zodat je niet in contact komt met andere cliënten in bijvoorbeeld onze wachtruimte.

 

De behandeling zelf wordt altijd in een kleinschalig team van 2-3 personen uitgevoerd. Na binnenkomst in de kliniek krijg je direct de beschikking over een eigen gedesinfecteerde ruimte. Hier liggen een thermometer en ontsmettende, beschermende middelen klaar voor gebruik. Ook onderga je voorafgaand aan de behandeling een COVID-19 Rapid Test. Hiermee kunnen we snel en accuraat zien of iemand besmet is / of eerdere in aanraking is geweest met coronavirus. Ook onze specialisten ondergaan wekelijks een COVID-19 test.

 

 

 

Contact

Mocht je naar aanleiding van deze maatregelen vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.