Hair Science Clinic Maastricht
Verhuizing Hair Science Clinic Maastricht per januari 2022

Verhuizing Hair Science Clinic Maastricht

Hair Science Clinic Maastricht verhuist per 3 januari 2022 naar een nieuwe locatie: Château Jerusalem. De ‘world leader in hair transplantation’ blijft in Maastricht gehuisvest, maar verruilt de Wethouder van Caldenborghlaan voor de Jeruzalemweg in de wijk Limmel.

Château Jerusalem

Met de verhuizing naar Château Jerusalem gaat er voor de kersverse ‘kasteelheer’ dr. Coen Gho een jongensdroom in vervulling. Naast de kliniek, het hoofdkantoor van Hair Science Institute en de Hair Science Academy, zal het landgoed huisvesting gaan bieden aan een ‘Orangerie’ voor Coen’s dochter Caitlyn. Een horecavoorziening met een maatschappelijke functie voor jongvolwassen met een beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt.

Wereldwijd

Hair Science is al meer dan 25 jaar dé expert in haartransplantaties, met Hair Science Clinics verspreid over de hele wereld. De basis van ons succes is de unieke, zelf ontwikkelde methode voor haartransplantatie: de zeer effectieve, gepatenteerde HaarStamcel Transplantatie (HST). Naast de hoofdvestiging in de Limburgse hoofdstad, heeft Hair Science Clinic klinieken in Amsterdam, Düsseldorf (Duitsland), Londen (Engeland), Milaan (Italië), Cap d‘ Antibes, Parijs (Frankrijk), Dubai (Verenigde Arabische Emiraten), Jakarta, Bali (Indonesië) en Hongkong (China).

Alles over de HST methode

Officiële opening

Een officiële, feestelijke opening voor de ingebruikname van de nieuwe locatie zal voor later in het (voor)jaar gepland worden, dit in verband met het dreigende coronavirus in combinatie met de medische omgeving. Zeker nu de haarklinieken – ondanks de nieuwe lockdown – open mogen blijven voor consultafspraken en behandelingen.

Nieuwe adresgegevens

Hair Science Clinic Maastricht 
Château Jerusalem
Jeruzalemweg 2
6222 NG Maastricht

 

Technician Hair Science Institute

ENJOY A NATURAL HEAD OF HAIR AGAIN!

Alles over HST methode
Verhuizing Hair Science Clinic Maastricht per januari 2022