Welke BN’ers gingen jou voor?

Welke BN’ers gingen jou voor?

Hair Science Clinic voerde de afgelopen vijfentwintig jaar meer dan 20.000 haartransplantaties uit. De teams van dr. Coen Gho in Maastricht, Amsterdam en onder meer Düsseldorf, Londen, Parijs, Cap d’ Antibes en Milaan zien veel beroemdheden in hun praktijken.

Wij ontvangen regelmatig acteurs, sporters, artiesten, leden van koninklijke families en sjeiks. Hans Klok, Gerard Joling, Bridget Maasland, Peter van der Vorst, Frans Bauer, Jan de Hoop, Mari van de Ven en nog vele anderen, om maar enkele Nederlandse ambassadeurs te noemen. Ook internationale sterren uit Hollywood en Bollywoord, maar zoals dat van ons wordt verwacht zijn wij hier discreet over. Tenslotte zijn wij er voor iedereen, voor alle leeftijden: jong, oud, mannen en vrouwen.

HANS KLOK

Illusionist Hans Klok onthult vol trots het resultaat van zijn haartransplantatie bij Hair Science Clinic. De artiest van wereldformaat onderging onlangs een HST behandeling voor het herstellen van z’n terugwijkende haarlijn. 

“Een wijs man zei ooit ‘als je haar maar goed zit!’. Maar dan moet je het natuurlijk wel hebben”, vertelt Hans. “Mijn haar is een groot onderdeel van mijn voorkomen: het is mijn handelsmerk. Dus toen ik merkte dat mijn inhammen steeds groter werden, hield mij dat wel bezig. Een goede volle bos haar geeft immers zelfvertrouwen.”

 

Hans Klok na zijn HST haartransplantatie bij Hair Science Clinic

Een perfectionist ben ik wel

“Kiezen voor een haartransplantatie doe je natuurlijk niet van de ene op de andere dag. Daar gaat een hele tijd overheen. Gerard Joling, een goede vriend van mij, adviseerde me uiteindelijk om naar Hair Science Clinic te gaan. Gerard onderging zelf in 2009 en in 2011 een HST haartransplantatie voor het herstellen van zijn haarlijn en kruin.”

Als je haar belangrijk voor je is

“Ik ben niet per se ijdel, maar een perfectionist ben ik wel. Dus als je haar belangrijk voor je is, wil je alleen het allerbeste. Zodoende ben ik bij dr. Coen Gho en zijn team geweest voor een eerste adviesgesprek en later ook de behandeling. Met name de persoonlijke benadering, betrouwbaarheid en meer dan 25 jaar ervaring waren voor mij de belangrijkste redenen om te kiezen voor Hair Science Clinic. Ze zijn voorloper als het gaat om haartransplantaties. Het verschil zit ‘m zich in de manier van transplanteren.”

 

Een volle haardos geeft zelfvertrouwen

Haargroei in het ontvangst- en donorgebied

“De grafts zijn zo klein, dat de inplant zeer fijn is en het resultaat hierdoor erg natuurlijk oogt. Niet geheel onbelangrijk vind ik dat de methode geen littekens of kale plekken op het achterhoofd achter laat. Zoals bij andere haartransplantatie technieken. Hierdoor blijft het donorgebied vrijwel onbeschadigd en groeit ook daar haar terug.”

De perfecte haarlijn

“Nu het resultaat goed zichtbaar is, ben ik uitermate enthousiast over mijn nieuwe haarlijn. Dat steek ik niet onder stoelen of banken. Ik kan nu weer genieten van een prachtige haardos, met een natuurlijke vorm en hoge haardichtheid. Wanneer je niet zou afweten van mijn eerdere inhammen en de behandeling, is niet te zien dat ik een haartransplantatie heb ondergaan. En zo moet dat ook zijn.”

 

Lotgenoten steunen

Hans sluit af: “Ik ben zo blij en tevreden met het prachtige, natuurlijke resultaat, dat ik heb besloten om er nú mee naar buiten te komen. Zodat juist andere mannen en vrouwen die kampen met haaruitval, zich gesteund voelen. Er zijn zelfs zulke leuke ideeën uit ontstaan, dat ik het team van Hair Science Clinic heb benaderd om samen enkele ludieke filmpjes te maken. De eerste is nu online. En de komende tijd zullen er nog meerdere volgen. Stay tuned!”

Danny Membre

Geboren en getogen Leeuwarder Danny Membre is eigenaar van Rumag, een invloedrijk netwerk op social media dat uitgroeide tot een lifestylemerk. De herkenbare teksten in witte blokletters bereiken miljoenen mensen, vooral millennials.

 

 

favicon HSI zwart

Ik kan het echt iedereen aanbevelen

Voor het aanpakken van zijn kalende ‘brug’ en kruin, onderging Danny eind 2019 een haartransplantatie met de gepatenteerde, verfijnde HaarStamcel Transplantatie methode bij Hair Science Clinic in Amsterdam. “Ik ben daar volkomen open over. Heel veel mensen schamen zich hiervoor, ik niet. Ik ben gewoon blij dat ik nu weer een prachtige bos haar heb. Als een ware koning ben ik behandeld door de specialisten van Hair Science. Het is één van mijn beste beslissingen ooit, om dit te doen. Het resultaat mag er wezen en ik kan het echt iedereen aanbevelen”, aldus een tevreden Danny.

 

Bekijk hier de impressie van Danny z’n behandeling.

Gerard Joling

Zanger en presentator Gerard Joling is twee keer behandeld bij Hair Science Clinic: in 2009 aan zijn voorzijde en in 2011 aan zijn kruin. Een eerdere FUT-behandeling in een andere kliniek liet een lelijk litteken achter, over de gehele breedte van zijn achterhoofd.

Dat bij HST geen littekenvorming optreedt, was voor Gerard één van de belangrijke pluspunten bij zijn keuze voor Hair Science Clinic.

 

 

favicon HSI zwart

Met dank aan mijn kapster

“Een haartransplantatie, tja, ik heb dat eerst laten doen met de strip-methode, ook wel FUT techniek genoemd. Ze halen een complete strip huid met haar weg op je achterhoofd. Een uiterst pijnlijke operatie. Het duurde bij mij meer dan een jaar voordat het gevoel daar terug was. En ik heb nu een enorm lelijk litteken over de breedte van mijn achterhoofd. Gelukkig maakt mijn kapster mij attent op het bestaan van de HaarStamcel Transplantatie van Hair Science Clinic.”

 

 

Vrijwel pijnloos en zonder littekens

“Wat voor mij belangrijk was: de behandeling is volledig pijnloos. Én laat geen littekens achter in het donorgebied. De eerste behandeling heb ik gedaan aan de voorkant. Dat was in 2009 en een tweede behandeling aan mijn kruin in 2011. Wees nou eerlijk, niemand vindt het toch leuk om kaal te worden?”

Dit zijn de mensen die het kunnen

“Ik ben perfect behandeld bij Hair Science Clinic. Dit zijn de mensen die het kunnen en die het doen. En ik kan je na twee behandelingen verzekeren: Dit zijn de mensen die het kunnen en die het doen.”

 

Het taboe doorbroken?

Veel Nederlanders zijn via Gerard Joling voor het eerst in aanraking gekomen met een haartransplantatie. Hij praat heel open over zijn verschillende haartransplantatie. Er hangt in sommige milieus echter nog steeds een taboe rond het laten doen van cosmetische ingrepen. Soms zijn er goede redenen om af te zien van een haartransplantatie, zoals bijvoorbeeld Gerards eerdere FUT haartransplantatie. Maar laat dit alsjeblieft niet afhangen van wat vrienden en familie zeggen. Het is je eigen lichaam en daardoor ook je eigen keuze en motivatie.

Bridget Maasland

Bridget Maasland onderging twee wenkbrauwtransplantatie bij Hair Science Clinic. De tv-presentatrice heeft in het verleden haar wenkbrauwen zowat kaal geëpileerd. Hierdoor was ze volledig aangewezen op alternatieven, zoals het smeren van serums of dagelijks aanbrengen van make-up om de wenkbrauwen voller en dikker te laten lijken.

 

 

favicon HSI zwart

Gelukkiger door nieuwe wenkbrauwen

De wenkbrauwtransplantatie volgens HaarStamcel Transplantatie bood Bridget in 2010 een definitieve oplossing, met een mooi en natuurlijk resultaat. In 2019 onderging ze eenzelfde HST behandeling voor het verder opvullen van haar wenkbrauwen.

 

“Ik had nooit wenkbrauwen, dus ik was altijd eendimensionaal. Nu ben ik in 3D en dat heeft mij echt gelukkiger gemaakt”. Bekijk hier een impressie van Bridget haar eerste HST-behandeling uit 2010.

 

 

Gelukkig kan Bridget inmiddels weer genieten van “prachtige volle wenkbrauwen”.

 

Mari van de Ven

Voor Nederlands bekendste haarstylist Mari van de Ven is zijn haar alles. Mari liet een haartransplantatie uitvoeren volgens de HST methode van Hair Science Clinic. “Alleen de inhammen, hoor. Die werden dunner”. Mijn haar is alles voor mij! Op de eerste plaats omdat ik dol ben op haar en daarnaast is het natuurlijk ook mijn visitekaartje”.

 

 

favicon HSI zwart

In mijn ogen de ideale en beste behandeling

Al een paar jaar wordt Mari zijn haar aan de voorzijde dunner. “Ik hoorde van een paar vrienden dat ik gewoon mijn haar moest laten transplanteren. Zodoende ben ik bij dr. Coen Gho en zijn team uitgekomen. De HST methode van Hair Science Clinic is een unieke vorm van haartransplantatie, die gebruik maakt van de aanwezige stamcellen in de haarzakjes. Deze methode geeft permanent resultaat, is pijnloos en laat géén littekens achter. En dat alles met behoudt van mijn donorgebied. Ik kan niet anders zeggen dat de behandeling fantastisch was!”

Mari sluit af, “Iedereen die last heeft van haarverlies, dunner wordend haar of kaalheid, is dit de ideale en in mijn ogen de beste behandeling”.

Jan de Hoop

Ook RTL-ontbijtnieuwslezer Jan de Hoop is geen onbekende bij Hair Science Clinic in Maastricht. Jan onderging een HST-behandeling voor het bijwerken van zijn inhammen. En aangezien de nieuwslezer nu ook vlogger is, moest dat natuurlijk worden vastgelegd.

“Ik ben vrij openhartig over de ingreep. Het is voor mensen met gelijke haarproblemen zoals ik immers erg waardevol dat een BN’er zich laat behandelen en hier vervolgens openlijk over spreekt. Op deze manier krijg je een goed beeld van de werkwijze en de haalbare resultaten. Bekijk de vlog van Jan de Hoop.

 

 

favicon HSI zwart

 

Traktatie

Jan legt haarfijn uit wat de arts en technicians precies doen, terwijl hij bij hen op de stoel ligt. En, aangezien dit alles in Limburg plaatsvindt, is er na afloop van de behandeling ook vlaai. Natuurlijk showt Jan ons ook het eindresultaat en dat mag er wezen. “Ik ben ontzettend tevreden met het resultaat”, vertelt Jan.

“Ik had enorme inhammen. Aangezien ik veel in de schijnwerpers sta, wordt ik continue geconfronteerd met mijn uiterlijk. Daar was ik wel klaar mee. Ik heb daarom een randje aan de voorzijde bij laten zetten. Het resultaat van de haartransplantatie mag er wezen. Ik heb gekozen voor een conservatieve haarlijn en een behoorlijke hoge haar dichtheid. Het is erg mooi en ik ben er ontzettend blij mee!”

Ontdek jouw mogelijkheden

Dat kan geheel vrijblijvend, tijdens een persoonlijk adviesgesprek met één van onze artsen in Amsterdam of Maastricht. Tijdens het gesprek bij ons in de kliniek gaan wij uitgebreid in op jouw persoonlijke situatie, het gewenste resultaat en de kosten. Op basis hiervan stellen we een persoonlijk behandelplan voor je op.

technician Stephanie haartransplantatie kliniek Maastricht

ENJOY A NATURAL HEAD OF HAIR AGAIN!

Welke BN’ers gingen jou voor?