Vacature arts haartransplantaties

BEN JIJ DE ARTS DIE ONS TEAM IN AMSTERDAM KOMT VERSTERKEN?

Vacature haartransplantatie-arts

 

Hair Science Institute (HSI) is al 25 jaar een autoriteit op het gebied van haartransplantaties met klinieken over de hele wereld. De basis van ons succes is de unieke, gepatenteerde HaarStamcel Transplantatie techniek, die je alleen in onze Hair Science Clinics kunt ondergaan. Door de groeiende vraag naar dit type behandeling zoeken wij voor Hair Science Clinic Amsterdam een nieuwe collega die gaat werken in het bestaande team van artsen en technicians.

 

 

Interne opleiding

Medisch personeel (artsen en technicians) van Hair Science Clinics wordt intensief getraind in de HST-methode, in een uitgekiende mix van theorie en praktijk. Onze eigen Hair Science Academy leidt excellent medisch personeel op via maatwerk educatieprogramma’s. 

Als startend haartransplantatie-arts bij Hair Science Clinic doorloop je eerst een interne opleiding, met focus op (hoofd)huid- en haarziekten. De opleiding bestaat uit diverse klinische en medische (deel)certificaten. Na afronding volgen jaarlijkse bij- en nascholingen, de zogeheten jaarlijkse accreditatie.

 

Meer over Hair Science Academy

Werken als haartransplantatie-arts

Je werkzaamheden omvatten het hele trajekt van haartransplantatie. Dat betekent: van eerste adviesgesprek met je cliënt en het stellen van de diagnose tot het uitvoeren van de haartransplantatiebehandeling (waar je leiding geeft aan het medisch team) tot en met de laatste controle waarin je met je client het eindresultaat evalueert. Je werkt zo nodig ook op onze buitenlandse locaties, reis- en verblijf wordt in dat geval volledig voor je geregeld.

 

Je belangrijkste taken

Persoonlijk adviseren en diagnosticeren vóór de behandeling✔️

Medische kwaliteit, veiligheid en patiënttevredenheid leveren✔️

Administratieve verslaglegging van het behandeltrajekt✔️

Professionele begeleiding van het medisch team✔️

Bijdragen aan een prettig werkklimaat✔️ 

 

Vacature arts haartransplantaties Hair Science Clinic

Wie zoeken wij?

Jij hebt..

(minimaal) een academische opleiding tot basisarts afgerond. Een geldige BIG-registratie. Affiniteit met beauty en esthetiek. Uitstekende communicatieve skills. Een klantgerichte werkhouding met een focus op kwaliteit: je wilt het allerbeste resultaat realiseren voor de patiënt. Altijd.

 ..en je bent..

stressbestendig en flexibel ingesteld. Teamplayer én teambuilder. Zelfstandig, proactief, oplossingsgericht. Je fijne motoriek is bovengemiddeld goed, net als je beheersing van Engels in woord en geschrift. 

 

Herken jij jezelf hierin? Dan is dit misschien wel de baan voor jou.

Vacature arts haartransplantaties

Wat hebben we jóu te bieden?

Na de interne opleiding tot haartransplantatie-arts krijg je een vast dienstband met excellente primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden en jaarlijkse salarisgroei. De functie kan eventueel parttime ingevuld kan worden. Werkdagen zijn in overleg vast te stellen. Je werkomgeving is een moderne kliniek met een professionele organisatiecultuur waar de hoogste kwaliteitsstandaard wordt gehanteerd.

Betrokken, persoonlijk, vriendelijk

We hechten veel waarde aan een betrokken, persoonlijke en vriendelijke atmosfeer, voor clienten én medewerkers. Bijvoorbeeld: omdat het uitvoeren van haartransplantatiebehandelingen fysiek belastend kan zijn, bieden wij onze medische teams standaard massages op de werkvloer. 

 

excellente arbeidsvoorwaarden✔️

jaarlijkse salarisgroei✔️

functie kan eventueel parttime worden ingevuld✔️

internationale werkomgeving✔️

betrokken, persoonlijke en vriendelijke sfeer✔️

 

Vacature arts haartransplantaties

Wij hopen dat we jouw interesse hebben gewekt

In dat geval willen wij je graag leren kennen. Stuur jouw CV & motivatiebrief per mail naar (mevrouw) L.Glaser (l.glaser@hasci.com), HR manager Hair Science Clinic.

Werken bij Hair Science Clinic

Bij Hair Science Clinic werk je in een hecht teamverband met collega-artsen en technicians. De werkomgeving is divers en internationaal: onze klanten komen uit de hele wereld.

Worldwide

Onze klinieken vind je in Amsterdam en Maastricht (Nederland), Düsseldorf, Keulen (Duitsland), Londen (Engeland), Milaan (Italië), Cap d‘ Antibes, Parijs (Frankrijk), Jakarta (Indonesië), Hongkong, Dubai (Verenigde Arabische Emiraten), Bali en Dubai. 

 

 

 

Meer weten over:

De HST-methode

Wetenschappelijke achtergrond

Hair Science Institute

Grondlegger dr. Coen Gho

´Individual commitment to a group effort – that´s what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work.´

Vince Lombardi, American football coach