Drs. Wing Yuen

BEN JIJ DE ARTS DIE ONS TEAM IN AMSTERDAM KOMT VERSTERKEN?

Vacature Arts HaarStamcel Transplantatie (parttime - fulltime)

Heb jij affiniteit met esthetische behandelingen en ben je gewend om klantgericht en servicegericht te werken? Dan komen wij heel graag in contact met jou!

 

Hair Science Institute (HSI) is gespecialiseerd in de ontwikkeling en toepassing van geavanceerde haartransplantatie. Wij onderscheiden ons van alle andere klinieken, dankzij de eigen ontwikkelde en gepatenteerde haartransplantatietechniek: HaarStamcel Transplantatie (HST). Door de groeiende vraag naar dit type behandeling zoeken wij per direct naar een (basis)arts voor onze kliniek in Amsterdam, die het medisch team van artsen en technicians komt versterken.

Functieomschrijving

Allereerst krijg je een interne opleiding binnen onze Hair Science Academy, op het gebied van (hoofd)huid- en haarziekten. De opleiding bestaat uit diverse klinische en medische (deel)certificaten. Na afronding volgen jaarlijkse bij- en nascholingen, de zogeheten jaarlijkse accreditatie. Jouw werkzaamheden omvatten het gehele proces van de HaarStamcel Transplantatie, dat wilt zeggen: van het geven van een diagnose tijdens een adviesgesprek, het uitvoeren in teamverband van de HaarStamcel Transplantatie waar je leiding aan geeft tot en met de laatste controle waarin je met cliënten het eindresultaat evalueert. Je werkt zo nodig ook op onze buitenlandse locaties, reis- en verblijf wordt volledig voor je geregeld. Bovendien werk je in een moderne kliniek en hechten wij ook grote waarde aan een persoonlijke en vriendelijke atmosfeer.

 

Verantwoordelijkheden na afronding interne opleiding

 

Vinkje, lettertype Wingdings, tekencode 254 decimaal. Het verzorgen van kwalitatieve adviezen en diagnoses voorafgaand aan een behandeling;

Vinkje, lettertype Wingdings, tekencode 254 decimaal. Resultaat van de uitgevoerde behandelingen, in termen van kwaliteit, veiligheid en patiënttevredenheid;

Vinkje, lettertype Wingdings, tekencode 254 decimaal. Kwaliteit en volledigheid in de administratie en verslaglegging over het totale behandelproces;

Vinkje, lettertype Wingdings, tekencode 254 decimaal. Professionele ontwikkeling en begeleiding van medewerkers, werkzaam binnen het medisch team;

Vinkje, lettertype Wingdings, tekencode 254 decimaal. Verantwoordelijkheid t.a.v. de behaalde resultaten op medische gebied;

Vinkje, lettertype Wingdings, tekencode 254 decimaal. Bijdrage aan een goed werkklimaat binnen het behandelteam;

Functie-eisen

Academisch opleiding tot basisarts, een geldige BIG- registratie. Je hebt affiniteit met schoonheid en esthetiek. Je hebt een cliënt- en kwaliteitsgerichte werkhouding. Stress bestendig, communicatief vaardig, klantgericht, teamspeler en -builder, oog voor detail, proactief denker, uitstekende handvaardigheid / fijne motoriek, flexibel, zelfstandig, luisterend oor, oplossingsgericht, betrouwbaar en discreet. Tevens heb je een goede beheersing van de taal van de werklocatie en het Engels in woord en geschrift.

 

Je beschikt over noodzakelijke computervaardigheden met name als gebruiker. Jij bent een basisarts die gemotiveerd is een bijdrage te leveren aan de kliniek en wordt je enthousiast van de omschreven competenties. Je bent tussen de 36 en 40 uur beschikbaar. Je kan een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG) voorleggen. Kun je meerdere met “ja” beantwoorden, dan is dit echt een baan voor jou!

Ons aanbod

Na het behalen van de interne opleiding tot HaarStamcel Transplantatie arts wordt het dienst verband verlengd en groei je in salaris. Aangezien de behandeling een belastende fysieke inspanning kan zijn, bieden wij aan het medisch team een massage aan op locatie. Mocht je behandelingen/ consulten/ educatie in het buitenland uitvoeren, dan wordt reis- en verblijf volledig voor je geregeld. Je komt werken in een leuk team, met geavanceerde apparatuur in een zeer moderne kliniek. Het betreft een functie die in overleg parttime ingevuld kan worden. De werkdagen zijn in overleg bespreekbaar. Wij bieden excellente primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden. Graag leren wij je persoonlijk kennen om werken bij HSI met je te bespreken.

 

Interesse?

Stuur jouw CV voorzien van een motivatiebrief per mail naar L.Glaser (l.glaser@hasci.com), HR manager bij Hair Science Institute.

Werken bij Hair Science Institute

Werken bij Hair Science Institute betekent werken in hecht teamverband, zowel voor de artsen als voor de technicians. Met klinieken en intakecentra in Nederland, België, Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Indonesië en Saoedi Arabië zijn de werkomgevingen divers te noemen. Zowel artsen als technicians worden binnen HSI opgeleid. Na certificering zijn zij in staat om de HST-methode uit te voeren in onze Hair Stem Cell Clinics.