Vacature arts haartransplantaties

BEN JIJ DE ARTS DIE ONS TEAM KOMT VERSTERKENIN AMSTERDAM?

(Basis-) arts in opleiding tot Haartransplantatie-arts in Amsterdam

Wil jij ons team van artsen en technicians komen versterken? Heb je affiniteit met esthetische behandelingen en een service gerichte instelling? Dan komen wij heel graag in contact met jou!

Hair Science Institute is gespecialiseerd in de ontwikkeling en toepassing van geavanceerde haartransplantaties. Wij onderscheiden ons van andere klinieken door de zelf ontwikkelde en gepatenteerde HaarStamcel Transplantatie methode. Een unieke haartransplantatietechniek die je alleen in onze Hair Science Clinics kunt ondergaan.

Door de sterk groeiende vraag naar onze behandelingen, zoeken wij ter uitbreiding van ons team in Amsterdam een (basis)arts die het medische team van artsen en technicians komt versterken.

 

Uitleg over onze unieke HST techniek

Functieomschrijving

Om haartransplantatie arts te worden in de HST techniek start je bij ons met een intensieve interne opleiding. Tijdens deze opleiding leer je werken met de geavanceerde HST techniek en krijg je uitbreiding & verdieping in de kennis over haarziekten. De opleiding is met name praktisch ingesteld en zal zes tot negen maanden duren.

Hair Science Academy

Doordat onze opleidingsafdeling ‘Hair Science Academy’ gevestigd is in Maastricht zal een klein deel van je opleiding in Maastricht plaatsvinden. Naarmate je meerdere klinische en medische (deel) certificaten hebt behaald zal je minder vaak op de Academy zijn, en draai je mee tijdens reguliere behandelingen op de kliniek in Amsterdam. Dit betekent dat je met jouw eigen medische team consulten en behandelingen zal uitvoeren gedurende je opleiding.

Tijdens je opleiding krijg je aangeleerd hoe de techniek wordt toegepast en aan welke standaarden elke behandeling dient te voldoen. Op deze manier leer je samenwerken met het medische team, om samen met hen elke dag het hoogste niveau te behalen.

Werken als haartransplantatie-arts

Op het moment dat je de interne opleiding hebt afgerond en bent gecertificeerd tot HST-arts zal je een gevarieerd takenpakket hebben:

✔️ Consult gesprekken voeren;
✔️ Diagnoses stellen tijdens de consulten;
✔️ Leiding geven aan je medisch team tijdens de behandeling;
✔️ Het maken van haarlijnen, snorren, baarden en wenkbrauwen;
✔️ Extraheren van de Haarstamcellen;
✔️ Prepareren van de huid, ook in littekenweefsel/brandwonden;
✔️ Implanteren van de haren middels verschillende technieken;

 

Verantwoordelijkheden na afronding interne opleiding:

✔️ Kwaliteit van de voorafgaand aan de behandeling gestelde diagnose en informatievoorziening;
✔️ Resultaat van de uitgevoerde behandelingen in termen van kwaliteit, veiligheid en patiënttevredenheid;
✔️ Kwaliteit en volledigheid van de verslaglegging van het totale behandelingsproces en overige administratie;
✔️ Professionele ontwikkeling en begeleiding van collega’s binnen het medisch team;
✔️ Verantwoordelijkheid ten aanzien van de behaalde medische resultaten van behandelde cliënten;
✔️ Bijdrage aan een goed werkklimaat binnen het behandelteam.

 

 

Bekijk deze impressie van een Educatiebehandeling. Hierin zie je o.a. hoe nieuwe collega’s in de praktijk worden opgeleid. 

Functie-eisen

Academisch opleiding tot basisarts, een geldige BIG- registratie. Je hebt affiniteit met schoonheid en esthetiek. Je hebt een cliënt- en kwaliteitsgerichte werkhouding. Stress bestendig, communicatief vaardig, klantgericht, teamspeler en -builder, oog voor detail, proactief denker, uitstekende handvaardigheid / fijne motoriek, flexibel, zelfstandig, luisterend oor, oplossingsgericht, betrouwbaar en discreet.

 

arts hair science clinic 02

 

Tevens heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je beschikt over noodzakelijke computervaardigheden met name als gebruiker. Jij bent een basisarts die gemotiveerd is een bijdrage te leveren aan de kliniek. Je bent tussen de 34 en 40 uur beschikbaar. 

Kun jij meerdere met “ja” beantwoorden, dan is dit echt een baan voor jou!

Wat hebben we jou te bieden?

Na het behalen van de interne opleiding tot HST-arts wordt het dienstverband verlengd en groei je in salaris. Aangezien de behandeling een belastende fysieke inspanning kan zijn, bieden wij aan het medisch team een massage aan op locatie. Mocht je behandelingen/ consulten/ educatie in het buitenland uitvoeren, dan wordt reis- en verblijf volledig voor je geregeld.

 

arts hair science clinic 01

 

Je komt werken in een leuk team, met geavanceerde apparatuur in een zeer moderne kliniek. Het betreft een functie die in overleg parttime ingevuld kan worden. De werkdagen zijn in overleg bespreekbaar. Wij bieden excellente primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden. Graag leren wij je persoonlijk kennen.

Interesse?

Stuur jouw sollicitatiebrief en CV per email aan mevrouw L.Glaser, HRM bij Hair Science Clinic.

Werken bij Hair Science Clinic

Bij Hair Science Clinic werk je in een hecht teamverband met collega-artsen en technicians. De werkomgeving is divers en internationaal: onze klanten komen uit de hele wereld.

Worldwide

Onze klinieken vind je in Amsterdam en Maastricht (Nederland), Düsseldorf (Duitsland), Londen (Engeland), Milaan (Italië), Cap d‘ Antibes, Parijs (Frankrijk), Jakarta (Indonesië), Hongkong, Dubai (Verenigde Arabische Emiraten), Bali en Dubai. 

 

 

 

Meer weten over:

De HST-methode

Wetenschappelijke achtergrond

Hair Science Institute

Grondlegger dr. Coen Gho