Vacature Technician Hair Science Clinic Maastricht

BEN JIJ DE BALIEMEDEWERK(ST)ER /RECEPTIONIST(E) DIE ONS TEAM KOMTVERSTERKEN IN AMSTERDAM?

Vacature baliemedewerker / receptionist, ter vervanging van ziekte (per direct)

Wil jij werken als Baliemedewerker / Receptionist (parttime) in de meest professionele haarkliniek van Nederland, gevestigd op de Zuidas van Amsterdam? Wil jij een bijdrage leveren aan een mooie, natuurlijke haardos van cliënten? Ben jij toe naar een tijdelijke nieuwe uitdaging en wil je werken in een klein team? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Word onze nieuwe tijdelijke collega

Ter vervanging van ziekte, zoeken wij per direct voor minimaal een half jaar een parttime medewerker voor 24 uur per week. De werkdagen zullen woensdag, donderdag en vrijdag zijn.

 

Impressie van een behandeldag in Hair Science Clinic Amsterdam

The world leader in hairtransplantation

Hair Science Clinic is gespecialiseerd in de ontwikkeling en toepassing van geavanceerde haartransplantaties. Wij onderscheiden ons van andere klinieken door de eigen ontwikkelde, gepatenteerde techniek voor haartransplantatie: HaarStamcel Transplantatie (HST).

 

Wat ga jij doen?

De taken van jou als Baliemedewerker zijn heel divers. Je staat cliënten telefonisch te woord, je voert cliëntgegevens nauwkeurig in in de diverse CRM en medische systemen, je plant consulten en behandelingen in, je zorgt voor een uiterst gastvrij ontvangst van cliënten in de kliniek en je verricht administratieve baliewerkzaamheden.

Functie eisen

Vinkje, lettertype Wingdings, tekencode 254 decimaal. Je bent representatief;

Vinkje, lettertype Wingdings, tekencode 254 decimaal. Je hebt enige ervaring als Baliemedewerker / Receptionist;

Vinkje, lettertype Wingdings, tekencode 254 decimaal. Je bent een echte administratieve duizendpoot;  

Vinkje, lettertype Wingdings, tekencode 254 decimaal. Je bent accuraat en beschikt over een zeer klantvriendelijke en servicegerichte instelling;

Vinkje, lettertype Wingdings, tekencode 254 decimaal.Wij zijn een internationaal bedrijf: goede beheersing van de Engelse taal is een vereiste;

Vinkje, lettertype Wingdings, tekencode 254 decimaal. Je bent minimaal 24 uur p/w inzetbaar;

Vinkje, lettertype Wingdings, tekencode 254 decimaal. Je bent wekelijks beschikbaar op woensdag, donderdag en vrijdag;

Match?

Beschik jij over deze functie- eisen, dan is dit echt een baan voor jou! Wij bieden excellente primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden. Graag leren wij je persoonlijk kennen om werken bij Hair Science Clinic met je te bespreken.

Interesse?

Stuur jouw CV voorzien van een motivatiebrief per mail naar L. Glaser (l.glaser@hasci.com), HR manager.