Vacature Technician Haartransplantaties

BEN JIJ DE TECHNICIAN DIE ONS TEAM KOMT VERSTERKEN IN MAASTRICHT?

Vacature Technician HaarStamcel Transplantatie Maastricht (parttime - fulltime)

Heb jij een diploma als doktersassistent(e), verpleegkundige of verzorgende IG? Heb je ervaring in de haartransplantatie-wereld of zou je dit willen leren? Dan komen wij graag in contact met jou.

Werken in Maastricht

Hair Science Clinic is gespecialiseerd in de ontwikkeling en toepassing van geavanceerde haartransplantaties. Wij onderscheiden ons van andere klinieken door de eigen ontwikkelde, gepatenteerde techniek voor haartransplantatie: HaarStamcel Transplantatie (HST).

 

Groei

Door de groeiende vraag naar dit type behandeling zoeken wij per direct naar een technician voor onze kliniek in Maastricht, die het medisch team van artsen en technicians komt versterken.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als technician zal je taak grotendeels bestaan uit het uitvoeren van HST behandelingen en het geven van consulten in zowel onze binnen- als buitenlandse klinieken.

Interne opleiding

Je start direct in onze Hair Science Academy voor opleiding en certificering met betrekking tot onze behandelmethode, geschieden onder leiding van dr. Coen Gho. Indien je ervaring hebt in het uitvoeren van haartransplantaties zal je een verkorte procedure volgen.

Verantwoordelijkheid

Als technician op de behandelkamer, voel je de verantwoordelijkheid om samen met de artsen en het team waar je onderdeel van uit maakt, kwalitatieve ethische zorg te leveren conform de richtlijnen en procedures en als het ook even kan binnen de planning. Bovendien werk je in een moderne kliniek en hechten wij ook grote waarde aan een persoonlijke en vriendelijke atmosfeer. Je krijgt een vaste standplaats en vindt het leuk om werkzaam te zijn in andere Hair Science Clinics en te reizen naar het buitenland.

 

Bekijk de impressie van een Educatiebehandeling. Hierin zie je o.a. hoe onze nieuwe technicians in de praktijk worden opgeleid.

Functie-eisen

Vinkje, lettertype Wingdings, tekencode 254 decimaal. Ervaring in de haartransplantatie-wereld is een pré, maar geen vereiste;

Vinkje, lettertype Wingdings, tekencode 254 decimaal. Gediplomeerd als doktersassistent(e) of verpleegkundige;

Vinkje, lettertype Wingdings, tekencode 254 decimaal. Gemotiveerd om een bijdrage te leveren aan de kliniek;

Vinkje, lettertype Wingdings, tekencode 254 decimaal. Beschikken over een hoge concentratie, precisie en oog voor detail;

Vinkje, lettertype Wingdings, tekencode 254 decimaal. Een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG);

Vinkje, lettertype Wingdings, tekencode 254 decimaal. Fulltime (40 uur) of minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Ons aanbod

Vinkje, lettertype Wingdings, tekencode 254 decimaal. Excellente primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden;

Vinkje, lettertype Wingdings, tekencode 254 decimaal. Na het behalen van de interne opleiding wordt het dienstverband verlengd met groei in salaris;

Vinkje, lettertype Wingdings, tekencode 254 decimaal. Aangezien je veel op de behandelkamer werkzaam bent, mag je gebruik maken van onze masseur (1x p/w);

Vinkje, lettertype Wingdings, tekencode 254 decimaal. Mocht je werkzaamheden in het buitenland uitvoeren, dan wordt reis- en verblijf volledig geregeld;

Vinkje, lettertype Wingdings, tekencode 254 decimaal. Je komt werken in een leuk team, met geavanceerde apparatuur in een zeer moderne kliniek.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en voldoe je aan de functie-eisen, dan is dit misschien de baan voor jou. Graag leren wij je persoonlijk kennen om werken bij Hair Science Clinic met je te bespreken.

Stuur jouw CV voorzien van een motivatiebrief per mail naar L. Glaser (l.glaser@hasci.com), HR manager.