Vacature Technician Hair Science Clinic Maastricht

BEN JIJ DE TECHNICIAN DIE ONS TEAM IN MAASTRICHT KOMT VERSTERKEN?

Vacature Technician (parttime - fulltime)

Heb jij een diploma als doktersassistent(e), verpleegkundige of verzorgende IG? Heb je ervaring in de haartransplantatie-wereld of zou je dit willen leren? Dan komen wij graag in contact met jou.

Werken bij Hair Science Clinic Maastricht

Hair Science Clinic is gespecialiseerd in de ontwikkeling en toepassing van geavanceerde haartransplantaties. Wij onderscheiden ons van andere klinieken door de eigen ontwikkelde, gepatenteerde techniek voor haartransplantatie: HaarStamcel Transplantatie (HST).

Door de groeiende vraag naar dit type behandeling zoeken wij per direct naar een technician voor onze kliniek in Maastricht, die het medisch team van artsen en technicians komt versterken.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als technician bestaat jouw werk grotendeels uit het uitvoeren van HST-behandelingen. Ook voorzie je potentiële cliënten van algemene informatie en persoonlijk advies en geef je consulten in onze klinieken in binnen- en buitenland.

Interne opleiding

Bij aanvang van het dienstverband, krijg je een interne opleiding aan onze eigen Hair Science Academy, waar je de techniek van onze haartransplantatiemethode leert. De opleiding wordt verzorgd door arts en onderzoeker dr. Coen Gho, internationaal specialist op het gebied van haar, haarstamcellen en tissue engineering. Als je ervaring hebt in het uitvoeren van haartransplantaties, dan doorloop je een kortere opleiding.

 

Werken als technician

Als technician op onze behandelkamers ben je verantwoordelijkheid voor het leveren van optimale zorg, samen met onze artsen en collega-technicians. Je volgt richtlijnen, procedures en planning. Je werkt in een moderne kliniek waar grote waarde wordt gehecht aan een persoonlijke en vriendelijke atmosfeer. Je krijgt een vaste standplaats, maar vindt het leuk om af en toe werkzaam te zijn in andere klinieken van Hair Science Institute in binnen- en buitenland.

Functie-eisen

Vinkje, lettertype Wingdings, tekencode 254 decimaal. Ervaring in de haartransplantatie-wereld is een pré, maar geen vereiste;

Vinkje, lettertype Wingdings, tekencode 254 decimaal. Gediplomeerd als doktersassistent(e) of verpleegkundige;

Vinkje, lettertype Wingdings, tekencode 254 decimaal. Gemotiveerd om een bijdrage te leveren aan de kliniek;

Vinkje, lettertype Wingdings, tekencode 254 decimaal. Beschikken over een hoge concentratie, precisie en oog voor detail;

Vinkje, lettertype Wingdings, tekencode 254 decimaal. Een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG);

Vinkje, lettertype Wingdings, tekencode 254 decimaal. Fulltime (40 uur) of minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Ons aanbod

Vinkje, lettertype Wingdings, tekencode 254 decimaal. Excellente primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden;

Vinkje, lettertype Wingdings, tekencode 254 decimaal. Na het behalen van de interne opleiding wordt het dienstverband verlengd met groei in salaris;

Vinkje, lettertype Wingdings, tekencode 254 decimaal. Aangezien je veel op de behandelkamer werkzaam bent, mag je gebruik maken van onze masseur (1x p/w);

Vinkje, lettertype Wingdings, tekencode 254 decimaal. Mocht je werkzaamheden in het buitenland uitvoeren, dan wordt reis- en verblijf volledig geregeld;

Vinkje, lettertype Wingdings, tekencode 254 decimaal. Je komt werken in een leuk team, met geavanceerde apparatuur in een zeer moderne kliniek.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en voldoe je aan de functie-eisen, dan is dit misschien de baan voor jou. Graag leren wij je persoonlijk kennen om werken bij Hair Science Clinic met je te bespreken.

Stuur jouw CV voorzien van een motivatiebrief per mail naar L. Glaser (l.glaser@hasci.com), HR manager bij Hair Science Clinic.

Werken bij Hair Science Clinic

Werken bij Hair Science Clinic betekent werken in hecht teamverband, zowel voor de artsen als voor de technicians. Met klinieken in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Groot-Brittannië, Indonesië en Saoedi Arabië zijn de werkomgevingen divers te noemen. Artsen als technicians worden binnen onze eigen Hair Science Academy opgeleid. Na certificering zijn zij in staat om de HST-methode uit te voeren in onze Hair Science Clinics.