Valentijnsarragement overnachting gratis

Boek nu! Kijk voor meer info op deze pagina en schrijf je in!

Boek tijdens februari een behandeling, Cupido trakteert op een hotelovernachting én 200 grafts gratis!

Cupido Hair Science Institute trakteert in februari!
Geniet van weer een volle haardos én een overnachting voor 2 personen in het gastvrije Maastricht! Maar dit is nog niet alles; wij trakteren ook op 200 gratis grafts!!

Wanneer u een behandeling in februari ondergaat, dan biedt HSI Cupido u voorafgaand aan uw behandeling een Valentijns arrangement aan. Een perfecte combi waarbij ook uw partner geniet. Maak nu gebruik van deze unieke aanbieding van extra grafts die HSI cadeau geeft! Daarnaast trakteren wij op 200 gratis grafts een unieke aanbieding!

Wees er snel bij. Nog enkele plekken beschikbaar.
Voorafgaand aan uw behandeling plannen wij een vrijblijvend consult in. We bekijken dan uitgebreid uw persoonlijke situatie en er is uitgebreid gelegenheid om uw vragen te stellen .

Deelnemen aan dit unieke Valentijns arrangement

hsi-logo
haartransplantatie-man-icon
Vraagteken HASCI
Agenda HASCI

Wat?

Een gepatenteerde HaarStamcel transplantatie voor mannen en vrouwen met als doel een natuurlijke haarlijn, kruin of volle haardos te creëren.

Wie?

Clienten die een behandeling wensen in februari en last hebben van inhammen, een terugtrekkende haarlijn of een kale kruin of verminderde dichtheid.

Waarom?

Omdat Hair Science Institute zijn Cupido pijlen op u heeft gericht! HSI wilt u trakteren op een Valentijns arrangement voor 2 personen voorafgaand of na uw behandeling bij ons én
u tijdens de behandeling 200 gratis grafts aanbiedt (Deze actie geldt bij een behandeling vanaf 1000 grafts)

Waar en wanneer?

Deze overnachting in Townhouse Hotel en de haartransplantatie met gratis grafts in onze kliniek vindt plaats in Maastricht in de maanden februari 2019.  Bij check-in bij Townhouse krijgt u een kopje soep en een welkoms cadeautje op uw kamer. ‘S ochtends kunt u genieten van een heerlijk ambachtelijk ontbijt buffet. Wanneer u uitcheckt in het hotel krijgt u een heerlijke kleine Limburgse vlaai mee voor thuis.

Over Hair Science Institute

Lijkt het je niet heerlijk om weer een natuurlijke haardos te hebben? Een hoofd vol mooi haar? Het kan met HaarStamcelTransplantatie (HST), een revolutionaire haartransplantatie methode, ontwikkeld uit decennialang HaarStamcel onderzoek. Geschikt voor iedereen die zich weer goed wil voelen door mooi natuurlijk haar: man, vrouw, jong en oud. Zoek jij het allerbeste op het gebied van haartransplantaties? HST is bewezen effectiever dan enig andere techniek en geeft een natuurlijk, levenslang resultaat.

HST is het neusje van de zalm op haartransplantatie gebied. De techniek met de beste resultaten, bewezen effectief en met een ijzersterke wetenschappelijke basis. Grote voordelen van deze behandelmethode zijn de minimale littekenvorming, de hoge haardichtheid en het natuurlijke resultaat.

Een HST is een investering in jezelf. Zodat jij je goed voelt over je uiterlijk en kunt zijn wie je wilt zijn. Een onbetaalbaar gevoel. Kies je voor een HaarStamcel Transplantatie bij HSI dan kies je voor state of the art: een wetenschappelijk gefundeerde behandeling door top specialisten, optimale betrouwbaarheid en levenslang resultaat.

Heeft u vragen?

Voor meer informatie of bij vragen kunt u contact
opnemen met onze kliniek. Wij staan u met alle
plezier te woord!