VRAAG JE VRIJBLIJVEND CONSULT AAN

Boek een vrijblijvend consult voor persoonlijk advies

 

Een HaarStamcel Transplantatie (HST) is een investering in jezelf. Zodat jij je goed voelt over je uiterlijk en kunt zijn wie je wilt zijn. Een onbetaalbaar gevoel. Kies je voor een HaarStamcel Transplantatie bij Hair Stem Cell Clinic, dan kies je voor state of the art: een wetenschappelijk gefundeerde behandeling door topspecialisten, optimale betrouwbaarheid en levenslang resultaat.

100% transparant 

Het aantal grafts dat getransplanteerd wordt, bepaalt grotendeels de kosten van je behandeling. Als kaalheid een gevolg is van ziekte, ongeval of brandwonden, dan is (gedeeltelijke) vergoeding soms mogelijk in overleg met je zorgverzekeraar. Daarover kunnen we je uitgebreid informeren. Wat je situatie ook is: je krijgt van ons altijd een duidelijke prijsopgave vooraf, een 100% transparante calculatie.

Gratis persoonlijk advies

Tijdens het vrijblijvend consult gaan we uitgebreid in op je persoonlijke situatie, het gewenste resultaat en de kosten. Verder krijg je informatie over de techniek, persoonlijk advies en is er alle ruimte om vragen te stellen. Op basis hiervan wordt een individueel behandelplan voor je opgesteld. Een consult is voor jou, maar ook voor ons, zeer waardevol. 

Bellen voor het maken van een afspraak kan natuurlijk ook.
Onze kliniek in Amsterdam is bereikbaar op +31 (0)20 575 2330.
Voor onze kliniek in Maastricht bel je naar +31 (0)43 601 8101.