tevreden man na haartransplantatie bij hasci

“Vraag uw vrijblijvend consult aan.”

Kom kennismaken met Hair Science Institute

Tijdens het vrijblijvend consult gaan wij uitgebreid in op uw persoonlijke situatie, het gewenste resultaat en de kosten. Verder krijgt u informatie over de techniek, persoonlijk advies en is er alle ruimte om vragen te stellen. Op basis hiervan wordt een individueel behandelplan voor u opgesteld. Een consult is voor u, maar ook voor ons, zeer waardevol. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen voor het inplannen van een afspraak. Onze kliniek in Amsterdam is bereikbaar op +31 (0)20 575 2330.
Voor onze kliniek in Maastricht kunt u bellen naar +31 (0)43 601 8101.

Wanneer het voor u niet mogelijk is om een van onze klinieken persoonlijk te bezoeken voor een consult, is het ook mogelijk om een consult online aan te vragen, onze arts voert het online consult dan persoonlijk uit en geeft u een online een individueel behandelplan en beantwoordt uw eventuele vragen. 

Op maandag 15 april aanstaande hebben wij een avondspreekuur in onze kliniek in Maastricht. Bent u niet in de gelegenheid om tijdens kantoor uren op consult te komen bij ons, dan kunnen wij u inplannen in de avonduren. Geef bij uw aanvraag voor een consult aan dat u een consult tijdens het avondspreekuur.