dr. Coen Gho

HAARSTAMCEL TRANSPLANTATIE ALLES WAT JE WILT WETEN

Graag een vrijblijvend consult

Alles wat je wilt weten over HaarStamCel transplantaite

Lijkt het je niet heerlijk om weer een natuurlijke haardos te hebben? Een hoofd vol mooi eigen haar? Het kan met HaarStamcel Transplantatie (HST), een gepatenteerde revolutionaire haartransplantatiemethode, ontwikkeld uit decennialang haarstamcelonderzoek. Geschikt voor iedereen die zich weer goed wil voelen door mooi natuurlijk haar: man, vrouw, jong en oud. Zoek jij het allerbeste op het gebied van haartransplantaties? HST is bewezen effectiever dan enig andere techniek en geeft een natuurlijk, levenslang resultaat. Enjoy a natural head of hair – again.

Drijvende kracht achter de Hair Stem Cell Clinic is dr. Coen Gho. Zijn bezieling om het leven van patiënten te verbeteren en diepgewortelde passie voor wetenschap vormden het fundament voor de HaarStamcel Transplantatie-techniek.

In zijn jonge jaren als arts-onderzoeker, werkend met brandwondenpatiëntjes, zag Gho dat haartransplantaties pijnlijke ingrepen waren, die bovendien grote littekens achterlieten. Dat kon en moest beter, vond hij. De sleutel naar verbetering lag volgens hem in de haarstamcel. Hij vond funding voor stamcelonderzoek bij een aantal grote bedrijven, die geloofden in de jonge bevlogen arts. Jaren van intensief onderzoek volgden. Hieruit ontwikkelde Gho een baanbrekend medium, dat weefsel aanzet tot celvernieuwing. Een doorbraak in z’n onderzoek en een belangrijke basis voor de latere HaarStamcel Transplantatie. Als bedenker en ontwikkelaar verkreeg Gho het patent op dit middel.
Zijn drive om haartransplantatie technieken te verbeteren nam alleen maar toe. Gedreven door zijn onderzoek wilde Gho zijn droom waarmaken: in de toekomst in staat zijn om uit één haar duizend haren te maken. Daarvoor klopte hij aan bij professor Martino Neumann, een internationale autoriteit op het gebied van dermatologie, flebologie en oncologie. Die was sceptisch over Gho’s ideeën, maar liet hem onder zijn vleugels toch een onderzoek starten.

Op basis van zijn onderzoek ontwikkelde hij zijn gepatenteerd Partial Longitudinal Follicular Unit Transplantation (PL-FUT) techniek, met als eenvoudigere naam HaarStamCel Tranplantatie (HST)
Arts en onderzoeker dr. Coen Gho is betrokken bij onderzoek van universiteiten en academische ziekenhuizen over de hele wereld en verbonden aan het International Society of Burn Injuries (ISBI).
Hij werkt nauw samen met het Brandwondencentrum Beverwijk en de European Tissue Repair Society.Gho ontwikkelde diverse nieuwe therapieën enbehandelmethoden voor haarziekten en brandwonden.

Met een nooit afl atende drive en zijn enorme expertise op het gebied van haar, stamcellen en tissue engineering werkt hij onophoudelijk aan verfi jning van de HST-techniek en het nog patiëntvriendelijker maken van behandelingen.

Hair Science Institute wordt gedreven door verbetering en vernieuwing. Een eigen R&D-afdeling en de Hair Science Academy vormen samen met de Hair Stem Cell Clinic het Hair Science Institute. We zijn de enige haartransplantatiekliniek ter wereld met deze faciliteiten voor onderzoek en educatie. Onze cliënten profiteren direct van de expertise uit deze kenniscentra.
De R&D-afdeling werkt structureel aan het perfectioneren van de gepatenteerde HST-techniek. Instrumenten en efficiency van onze medische behandelingen worden zo doorlopend verbeterd. Ook willen we zo klantvriendelijk en kostenefficiënt mogelijk werken. Daarom zijn wij een actieve partner in wetenschappelijk onderzoek, samen met universiteiten en academische ziekenhuizen over de hele wereld.
De Hair Science Academy leidt excellent medisch personeel op via maatwerk educatieprogramma’s. Artsen en technicians worden intensief getraind in de HST-methode, in een uitgekiende mix van theorie en praktijk. De Academy draagt zo bij aan competente mensen op de juiste plek en aan een professionele organisatiecultuur met de hoogste kwaliteitsstandaard.

HST gebruikt de kracht van de natuur, het regenererend vermogen van de menselijke stamcel. Bijzonder aan deze techniek is dat maar een klein deel van de haarfollikel – en niet de hele follikel – wordt geoogst uit het donorgebied.
Dat minuscule stukje weefsel bevat genoeg stamcellen om in het ontvangstgebied nieuw haar te doen groeien. Een klein wonder: door het regenererend vermogen kunnen meerdere haren uit één graft (haarfollikel) ontstaan. De nieuwe grafts (haarzakjes/haarfollikels) worden dicht bij elkaar geplaatst, wat zorgt voor hoge haardichtheid en een mooie, natuurlijke haarlijn.

Een speciale, gepatenteerde preservatievloeistof stimuleert de groei en verhoogt de levensvatbaarheid van de grafts. Dit geeft ze een extra boost. Deze integrale aanpak is de basis van deze verfijnde vorm van haartransplantatie, waarbij in het ontvangst- én
donorgebied haar groeit.

Een HaarStamcel Transplantatie vindt meestal in één behandeldag plaats. Die verloopt ongeveer zo: Eerst maken we foto’s en verdoven we het afgesproken gebied. Daarna begint het oogsten van de grafts. Je voelt vrijwel niets, van jou verwachten we alleen geduld. Je blijft de hele dag mobiel en bent niet onder invloed van sederende medicatie. Even bellen of de benen strekken is gewoon mogelijk. Daarna markeert de arts samen met jou het ontvangstgebied en bieden we je een – door jou gekozen – lunch aan.

’s Middags bereidt de arts, na verdoving, het ontvangstgebied voor, waarna de technician de grafts op hun nieuwe plek plaatst. Als de behandeling klaar is, doet de arts een volledige controle en maken we nog eens foto’s. Je krijgt instructies en benodigdheden voor de nazorg mee.
Een dag, een week en een maand na de behandeling zijn er contactmomenten om te checken hoe het met je gaat. Tussendoor kun je natuurlijk altijd terecht bij de specialisten van Hair Stem Cell Clinic.

HST is een veilige medisch-cosmetische ingreep waarbij je vrijwel geen ongemak ervaart. Een behandeling laat nauwelijks tot geen littekens achter en de hoofdhuid herstelt meestal snel. De behandeling wordt met plaatselijke verdoving uitgevoerd. Je voelt niets tijdens de ingreep. Direct erna kun je de Hair Stem Cell Clinic verlaten.
Je huid herstelt zich in de dagen na de ingreep. Wij geven je tips en adviezen voor een optimaal herstel en eindresultaat. Als je toch twijfelt over je herstel of je krijgt te maken met bijwerkingen, dan is het goed om te weten dat je altijd terecht kunt bij de specialisten van Hair Stem Cell Clinic.

Als je ons nodig hebt, zijn we er voor je.

Het resultaat van een HST is definitief.
Getransplanteerde haarfollikels blijven een leven lang haar produceren. Het is de meest effectieve ingreep om haar te verdichten en meer volume te creëren. De geoogste grafts zijn superklein, daardoor ontstaat een fijnmazige, zeer natuurlijke inplant. Het resultaat is echter niet meteen zichtbaar, maar ontwikkelt zich over een langere periode.
De geïmplanteerde haarfollikels hebben tijd nodig om zich te herstellen en die snelheid van herstel verschilt per persoon. De getransplanteerde haarfollikels beginnen drie tot vier maanden na de ingreep nieuwe haren te produceren. Het eindresultaat is gemiddeld zo’n negen tot twaalf maanden na de haarimplantatie zichtbaar.

In Hair Stem Cell Clinics geldt de allerhoogste medische standaard. Je kunt rekenen op high-end expertise en professionaliteit. Maar we willen ook dat jij je thuis en helemaal op je gemak voelt bij ons. Dat je lekker kunt ontspannen. Daarom doen we er alles aan om het je naar de zin te maken. We leggen je in de watten vanaf je eerste afspraak tot en met je laatste check-up.

Op de behandeldag ben je in de vertrouwde handen van onze toegewijde specialisten. Een ervaren team regelt alles eromheen: een lekkere lunch, een fijn viersterren hotel, taxiservice, ontspanning, álles wat nodig is om jouw behandeldag prettig te laten verlopen.

Zodat je na je behandeling tevreden en happy onze kliniek verlaat.

Een HST is een investering in jezelf. Zodat jij je goed voelt over je uiterlijk en kunt zijn wie je wilt zijn. Een onbetaalbaar gevoel. Kies je voor een HaarStamcel Transplantatie bij Hair Stem Cell Clinic, dan kies je voor state of the art: een wetenschappelijk gefundeerde behandeling door topspecialisten, optimale betrouwbaarheid en levenslang resultaat.

Het aantal grafts dat getransplanteerd wordt, bepaalt grotendeels de kosten van je behandeling. Als kaalheid een gevolg is van ziekte, ongeval of brandwonden, dan is (gedeeltelijke) vergoeding soms mogelijk in overleg met je zorgverzekeraar. Daarover kunnen we je uitgebreid informeren. Wat je situatie ook is: je krijgt van ons altijd een duidelijke prijsopgave vooraf, een 100% transparante calculatie.

HST is het neusje van de zalm op haartransplantatiegebied. De techniek met de beste resultaten, bewezen effectief en met een ijzersterke wetenschappelijke basis. Grote voordelen van deze gepatenteerde methode zijn de minimale littekenvorming, de hoge haardichtheid en het natuurlijke resultaat. HST verwijdert minder en laat meer haarweefsel achter in het donorgebied. Een extra feature is het gebruik van een unieke preservatievloeistof, die de nieuwe grafts een ideale kickstart geeft. De gepatenteerde methode wordt uitsluitend uitgevoerd in officiële Hair Stem Cell Clinics, door speciaal opgeleide artsen en technicians. Zoek jij de allerbeste techniek voor jouw haartransplantatie? This is it!

Sinds de opening van de eerste kliniek in 2005 heeft Hair Stem Cell Clinic vele duizenden medische behandelingen uitgevoerd. Een medisch team onder leiding van dr. Coen Gho werkt voortdurend aan optimalisatie van de HST-techniek.

Hair Stem Cell Clinics heeft klinieken in Maastricht, Amsterdam, Londen, Parijs, Cap d’Antibes, Dubai, Hong Kong en Jakarta. Op korte termijn worden nieuwe klinieken geopend in landen binnen en buiten Europa. In elke kliniek werkt een hoogopgeleide medische staf die de taal van de cliënten spreekt. Elke aan HSCC
verbonden arts, technician en verpleegkundige staat ingeschreven in het medische (BIG)-register, dat de deskundigheid van geregistreerde beroepsbeoefenaren
garandeert.

Voor wie?

Iedereen verliest elke dag haren. Er is sprake van een verhoogde haaruitval als op bepaalde plekken op de hoofdhuid meer haren uitvallen dan erbij komen. De haren komen niet meer terug, omdat de haarfollikels krimpen. Uiteindelijk sterft het haar af waardoor er helemaal geen haar meer groeit. Dit leidt tot dun haar en kale plekken.

In het algemeen bestaan er drie oorzaken voor kaalheid bij mannen en vrouwen:

  • Veroudering
  • De invloed van hormonen
  • Erfelijke kaalheid (Alopecia Androgenetica)

Er zijn een aantal factoren die meespelen. U bent een goede kandidaat als:

  • U al langere tijd last heeft van haaruitval en een patroon is geconstateerd
  • U genoeg donorharen heeft van goede kwaliteit
  • Uw gezondheid goed genoeg is om een behandeling te ondergaan
  • U een verhoogde haarlijn heeft door bijvoorbeeld een operatie
  • U haar heeft verloren als gevolg van letsel, zoals brandwonden

Een juiste diagnose van uw situatie is van groot belang. In een vrijblijvend consult nemen onze artsen en technicians graag uitgebreid de tijd om uw wensen en verwachtingen te bespreken, zodat het voor ons duidelijk wordt wat wij voor u kunnen betekenen.

In principe kan iedereen met haaruitval of haar problemen behandeld worden. Of het zinvol is, zal tijdens een vrijblijvend consult door een van onze artsen met u besproken worden. Er zijn enkele situaties waarbij wij een haartransplantatie afraden, bijvoorbeeld als u nog te jong bent.

Een eigenschap van een litteken is dat de oorspronkelijke haargroei niet meer herstelt. Dankzij de HST-methode is het mogelijk om haargroei te realiseren op littekens, zelfs wanneer het donorgebied beperkt is. Ook hierin is ons personeel zeer ervaren en kunnen wij u deskundig adviseren.

Al meer dan 28 jaar is arts en onderzoeker dr. Coen Gho nauw betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe medicatie en behandelmethodes voor mensen met littekens van brandwonden. De resultaten van deze onderzoeken hebben geleid tot het ontstaan van de HST-methode die de afgelopen jaren voor talrijke mensen een cruciale ontwikkeling is geweest voor hun fysieke en psychische herstel.

 

Hierin werken we ook samen met diverse brandwondencentra in Nederland en België.

Bij een wenkbrauwtransplantatie worden uw wenkbrauwen opgevuld of opnieuw gestructureerd. De HST-methode gebruikt precisie-instrumenten waardoor weinig hersteltijd nodig is en de wenkbrauwen snel genezen. De behandeling gebeurt op een heel natuurlijke wijze die een natuurlijk resultaat van de wenkbrauwen realiseert.

Een HaarStamcel Transplantatie is een goede oplossing voor opvulling of kale plekken in uw baard. De HST-methode is zeer geschikt voor een baardtransplantatie. Er blijven nagenoeg geen littekens achter waardoor deze techniek veel breder inzetbaar is dan de conventionele haartransplantatie methodes.

Een haartransplantatie bij kroeshaar ligt wat ingewikkelder dan bij andere haartypen. Dit komt doordat kroesharen ook onderhuids krullen. Het is afhankelijk per persoon of de HST-methode geschikt is voor uw kroeshaar. Om zeker te zijn van uw mogelijkheden raden wij aan om contact met ons op te nemen om uw persoonlijke situatie te bekijken.

In principe is dit geen probleem. Het is echter afhankelijk van de staat van het donorgebied. Soms is dit dusdanig beschadigd, waardoor we beperkt zijn in het aantal grafts. Wij raden u aan dit te laten bekijken door een van onze artsen.

Een specialisatie van Hair Science Institute is het corrigeren van eerdere (mislukte) haartransplantaties bij andere klinieken, ook wel reconstructieve haarchirurgie genoemd. Samen met een van onze artsen wordt gekeken naar een mogelijke reconstructie om het gewenste resultaat te behalen.

Over Hair Science Insitute

De HST-methode is een gepatenteerde, wetenschappelijke onderbouwde en bewezen effectieve haartransplantatie techniek. De resultaten van een HaarStamcel Transplantatie met deze methode zijn zonder meer uniek en worden door geen enkele andere haartransplantatie techniek geëvenaard.

Persoonlijk consult

Een consult is vrijblijvend en kosteloos.

Zowel het consult als de behandeling wordt uitgevoerd door een gecertificeerde arts en technician.

Een consult is voor u, en voor ons, zeer waardevol. U krijgt informatie over de techniek, persoonlijk advies en er is alle ruimte om vragen te stellen. Samen met de arts bespreekt u uitvoerig de mogelijkheden, uw wensen en verwachtingen. Op basis hiervan wordt een individueel behandelplan voor u opgesteld.

Dit is uiteraard afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied. Tijdens een kosteloos en vrijblijvend consult zal een van onze artsen u een exacte indicatie geven. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat één behandeling meestal voldoende is voor kleine inhammen, een haarlijn of een kleine kruin.

Een haartransplantatie wordt doorgaans niet vergoed door de zorgverzekeraar. Bij specifieke gevallen en onder bepaalde polisvoorwaarden kan het zo zijn dat een verzekering de behandeling wel vergoedt. Dit is meestal het geval wanneer de ingreep medisch noodzakelijk is of er sprake is van ernstig psychisch lijden. Hieronder vallen bijvoorbeeld littekens en brandwonden die het gevolg zijn van een ongeval en/of medische behandeling.

De prijs is afhankelijk van het aantal grafts. Het aantal grafts dat we kunnen uitnemen is afhankelijk van de kwaliteit van de huid en haarwortelzakjes, de grootte van het donorgebied, de aanwezigheid van littekens en uiteraard de wensen van de cliënt. Hier vindt u een indicatie van de prijzen.

Voorbereiding

Als u het te gebruiken donorgebied wenst te bedekken, is het raadzaam om de haren aan de achterzijde en zijkant te laten groeien tot minimaal 8 cm. Als het haar wordt geschoren, kunnen er meer grafts worden geoogst, waardoor het beste resultaat bereikt kan worden. Dit wordt om voor de hand liggende, esthetische redenen niet bij vrouwen toegepast, tenzij hier nadrukkelijk om verzocht wordt.

U mag uw haren tot één dag voor de behandeling nog verven.

De behandeling

Een gemiddelde behandeling duurt een hele dag, van 07:30 uur tot ± 17:00 uur. Gedurende de ochtend ligt u op uw buik en worden de grafts uit het donorgebied gehaald. Daarna is er lunchpauze, waarbij de lunch door ons verzorgd wordt. Na de lunch worden de gaatjes gemaakt, waarin de grafts teruggeplaatst worden. Gedurende de middag zit u rechtop. Tijdens de hele behandeling stellen wij u in de gelegenheid om films te kijken en pauzes in te lassen. Meer over de behandeldag vindt u hier.

Dankzij de nieuwe techniek van dr. Coen Gho, ook wel de HST-methode, zult u vrijwel geen pijn ervaren. Uiteraard moet het gebied wel plaatselijk verdoofd worden.

Bij een normaal verloop is het soms mogelijk om op één behandeldag tot wel 2000 grafts te transplanteren. Een graft bevat 1,2 of 3 haren. Echter, is het aantal benodigde grafts afhankelijk van de mate van kaalheid en van uw wensen. Daarnaast is het aantal dat getransplanteerd kan worden afhankelijk van de grootte van het donorgebied en de eventuele aanwezigheid van littekens. Ook spelen bloedingsneiging, haarkleur en huidstructuur een rol.

Per cm² kunnen in één behandeling 30-35 grafts in een volledig kaal gebied geplaatst worden. Deze dichtheid kan in een volgende sessie maximaal verhoogd worden tot ongeveer 50 grafts per cm².

Resultaat

De ontstane wondjes na een behandeling met de HSI-methode zijn minuscuul klein, waardoor de genezing vlot verloopt. Na een aantal dagen is nauwelijks nog iets zichtbaar. Binnen een week zijn alle gevolgen van de behandeling verdwenen.

Doordat wij werken met naaldjes van maximaal 0.6 mm doorsnede, zullen geen littekens zichtbaar zijn. Hierdoor is ieder gewenst kapsel in de toekomst mogelijk.

In principe slaan alle getransplanteerde haren aan. Echter, zijn de grafts in de eerste dagen na de behandeling het kwetsbaarst en kunnen enkelen verloren gaan. U kunt dit tot een minimum beperken door onze adviezen op te volgen.

Wij nemen onze behandeling en zorg erg serieus en zijn alleen tevreden met het beste resultaat. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en wij doen daartoe ons uiterste best. Ondanks onze aandacht en inzet kan het gebeuren dat u niet geheel tevreden bent. Wij nemen uw klacht ten alle tijden serieus en zullen alles doen om samen tot een oplossing te komen.

U kunt indien u een klacht heeft, kunt u deze per email sturen naar:  besthair@hasci.com. Omschrijf uw klacht zo duidelijk mogelijk en op welke behandeling deze klacht betrekking heeft. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op en doen ons uiterste best uw klacht naar tevredenheid op te lossen.

Na de behandeling

Wassen met shampoo en föhnen: vier dagen na de behandeling.
Verven en permanenten: één maand na de behandeling.

Zware lichamelijke inspanning wordt in de eerste twee weken na de behandeling afgeraden. Uw dagelijkse bezigheden kunt u gewoon weer doen.

Vliegen is geen probleem en mag direct na de behandeling. In verband met de wondheling wordt u geadviseerd om pas in de zon te gaan als alle kleine korstjes weg zijn.

Tijdens de behandeling krijgt u geen medicatie die de rijvaardigheid negatief beïnvloed. U kunt dus na de behandeling gewoon zelf naar huis rijden.

LIEVER ALLES DOORNEMEN OP DE BANK?

Brochure HSI

Ontdek of de unieke HST-methode u kan helpen met uw kaalheid
en download nu gratis uw brochure met alle informatie over haartransplantatie.