BAARDTRANSPLANTATIE

De baard heeft enkele jaren geleden een heuse comeback gemaakt. Ze zijn hip. Als je op straat loopt zie je veel mannen met gezichtsbeharing. En geef ze eens ongelijk, sommige vrouwen vinden een baard woest aantrekkelijk en mannen voelen zichzelf ook veel mannelijker. 

 

Kaalheid bij mannen kan ook voorkomen in het gezicht. Heb jij last van kale plekken in je baard, door bijvoorbeeld haaruitval? Of heb je weinig baardgroei en wil je een vollere baard en / of snor? Een baardtransplantatie met de HST-methode is de meest geschikte oplossing voor een vollere baard.

 

HST (HaarStamcel Transplantatie) is een unieke techniek voor baardtransplantatie waarvan de effectiviteit wetenschappelijk is bewezen. De resultaten zijn ongeëvenaard: een natuurlijke look, met levenslange haargoei van de getransplanteerde grafts en optimale hergroei in het donorgebied. 

 

Lees meer over de verfijnde HST-Methode

Weer een mooie, volle baard?

Een HST-baardtransplantatie biedt een definitieve oplossing voor haarproblemen in het gezicht, zelfs als er sprake is van littekens of brandwonden. Net als bij een reguliere haartransplantatie, vindt een baardtransplantatie plaats vanuit een haardonorgebied. Op plaatsen waar geen haar groeit worden haren geïmplanteerd. 

 

 

HST benut op slimme wijze het regenererend vermogen van de menselijke stamcel. De kern van deze revolutionaire techniek is dat maar een deel van een haarfollikel (graft) – en niet de hele haarfollikel – nodig is om om één of meerdere haren te vormen. 

 

 

Schema HaarStamcel Transplantatie

HST- how it´s done

 

 

Haarstamcellen bevinden zich in de grafts (weefsel met haarfollikel) die voor de transplantatie naar het ontvangstgebied gebruikt worden én in het donorgebied. Hierdoor groeit zowel in het donor- als het ontvangstgebied nieuw haar.

 

 

Baardtransplantatie Hair Science Institute HST-methode

 

 

Ook het verdichten van baardgroei is mogelijk, waardoor de baard voller wordt. Vooraf bepalen we samen de gewenste baard- en snorlijn. Op die manier heb je een duidelijk beeld van het te verwachten resultaat.

 

Levenslang resultaat

Getransplanteerde haarfollikels blijven een leven lang haar produceren. HST is de meest doeltreffende ingreep om haar te verdichten en volume te creëren. De geoogste grafts zijn superklein, daarom is de inplant fijnmazig en zeer natuurlijk.

 

Geen enkele andere haartransplantatietechniek evenaart de HST-methode. Hair Science Institute is anders dan alle andere haarklinieken. Bij HST verwijderen we, anders dan de conventionele technieken (FUT & FUE), niét de hele haarfollikel. Tijdens een behandeling oogsten we delen van haarfollikels met een minuscule naald. Zo extraheren we haarstamcellen voor transplantatie naar het ontvangstgebied, maar laten we ook haarstamcellen achter in het donorgebied. Op beide plekken laten de follikels nieuw haar groeien.

 

Geen littekens

De HST-methode is zeer geschikt voor baardtransplantatie. Er blijven nagenoeg geen littekens achter waardoor deze techniek veel breder inzetbaar is dan conventionele haartransplantatie-methodes.

 

Vóór de behandeling en 9 maanden na de behandeling:

 

MEER VOOR-NA FOTO´S

Kom kennismaken, ontdek jouw mogelijkheden voor baardtransplantatie

Een vrijblijvend adviesgesprek is voor jou en voor ons zeer waardevol. Je krijgt gerichte informatie over baardtransplantatie, persoonlijk advies en er is alle ruimte om vragen te stellen. Samen met de arts bespreek je de mogelijkheden, je wensen en verwachtingen. Op basis hiervan wordt een individueel behandelplan voor je opgesteld.