Haartransplantatie haarlijn

“HET MEEST AANTREKKELIJKE DAT EEN MAN KAN HEBBEN IS ZELFVERTROUWEN”

Download onze brochure

Baardtransplantatie

Waar baarden eerst nog geassocieerd werden met slordige persoonlijke verzorging, is dat nu het tegenovergestelde. De baard is hip. Als je op straat loopt zie je veel mannen met gezichtsbeharing. En geef ze eens ongelijk, veel vrouwen vinden een baard woest aantrekkelijk en veel mannen voelen zichzelf mannelijker met baard. Maar wat als jouw baardgroei minimaal is of kale plekken vertoont?

Definitieve oplossing

Kaalheid bij mannen kan ook voorkomen in het gezicht. Heb jij last van kale plekken in je baard, door bijvoorbeeld haaruitval? Of heb je weinig baardgroei en wil je een vollere baard en / of snor? Een baardtransplantatie met de HST-methode is de meest geschikte oplossing voor een blijvende vollere baard.

 

Ga voor natuurlijk resultaat

HST (HaarStamcel Transplantatie) is een unieke techniek voor baardtransplantatie waarvan de effectiviteit wetenschappelijk is bewezen. De resultaten zijn ongeëvenaard: een natuurlijke look, met levenslange haargoei van de getransplanteerde grafts en optimale hergroei in het donorgebied.

Lees meer over de verfijnde HST-Methode

Weer een mooie, volle baard?

Een HST-baardtransplantatie biedt een definitieve oplossing voor haarproblemen in het gezicht, zelfs als er sprake is van littekens of brandwonden. Net als bij een reguliere haartransplantatie, vindt een baardtransplantatie plaats vanuit een haardonorgebied. Op plaatsen waar geen haar groeit worden haren geïmplanteerd.

Hoe werkt HST?

HST benut op slimme wijze het regenererend vermogen van de menselijke stamcel. De kern van deze revolutionaire techniek is dat maar een deel van een haarfollikel (graft) – en niet de hele haarfollikel – nodig is om één of meerdere haren te vormen.

 

Baardtransplantatie behandeling

HST- how it´s done

Meerdere haren uit één haarfollikel

Dat minuscule stukje weefsel bevat genoeg stamcellen om in het ontvangstgebied nieuw haar te doen groeien. Een klein wonder: door het regenererend vermogen kunnen meerdere haren uit één graft (haarfollikel) ontstaan. De nieuwe grafts worden dicht bij elkaar geplaatst, wat zorgt voor hoge haardichtheid en een mooie, natuurlijke baard.

(Her)groei in ontvangst- én donorgebied

Haarstamcellen bevinden zich in de grafts (weefsel met haarfollikel) die voor de transplantatie naar het ontvangstgebied gebruikt worden én die achterblijven in het donorgebied. Hierdoor groeit zowel in het donor- als het ontvangstgebied nieuw haar.

Laat je professioneel adviseren

Ook het verdichten van baardgroei is mogelijk, waardoor de baard voller wordt. Vooraf bepalen we samen de gewenste baard- en snorlijn. Op die manier heb je een duidelijk beeld van het te verwachten resultaat.

De behandeldag

Een HST behandeling vindt meestal in één behandeldag plaats. Eerst maken we foto’s en verdoven we het afgesproken gebied. Daarna begint het oogsten van de grafts. Je voelt vrijwel niets, van jou verwachten we alleen geduld.

Plaatselijke verdoving

Je blijft de hele dag mobiel en bent niet onder invloed van sederende medicatie. Even bellen of de benen strekken is gewoon mogelijk. Daarna markeert de arts samen met jou het ontvangstgebied en bieden we je een – door jou gekozen – lunch aan.

Terugplaatsen van de grafts

’s Middags bereidt de arts, na verdoving, het ontvangstgebied voor, waarna de technician de grafts op hun nieuwe plek plaatst. Als de behandeling klaar is, doet de arts een volledige controle en maken we nog eens foto’s. Je krijgt instructies en benodigdheden voor de nazorg mee. Onze artsen en technicians gebruiken precisie-instrumenten waardoor weinig hersteltijd nodig is en het ontvangst- en donorgebied snel genezen.

Nazorg

Een dag, een week en een maand na de behandeling zijn er contactmomenten om te checken hoe het met je gaat. Tussendoor kun je natuurlijk altijd terecht met vragen bij onze specialisten van Hair Science Clinic.

Veilig en betrouwbaar

HST is een veilige medisch-cosmetische ingreep waarbij je vrijwel geen ongemak ervaart. Een behandeling laat geen zichtbare littekens achter en de (hoofd)huid herstelt snel. De behandeling wordt met plaatselijke verdoving uitgevoerd. Je voelt hierdoor niets tijdens de ingreep. Direct erna kun je onze Hair Science Clinic zelfstandig verlaten.

De HST-methode is zeer geschikt voor baardtransplantatie. Er blijven nagenoeg geen littekens achter waardoor deze techniek veel breder inzetbaar is dan conventionele haartransplantatietechnieken.

 

Vóór de behandeling en 9 maanden na de behandeling.

Mannen haartransplantatie baard

Resultaat van een HST baardtransplantatie

 

Resultaat van een HST baardtransplantatie

 

“ALLE AANDACHT VOOR ONZE CLIËNTEN”

Plan een vrijblijvend consult

Ontdek jouw mogelijkheden voor baardtransplantatie

Een vrijblijvend adviesgesprek is voor jou en voor ons zeer waardevol. Je krijgt gerichte informatie over baardtransplantatie, persoonlijk advies en er is alle ruimte om vragen te stellen. Samen met de arts bespreek je de mogelijkheden, je wensen en verwachtingen. Op basis hiervan wordt een individueel behandelplan voor je opgesteld.