Skip to content Skip to footer
Over ons

Hair Science Clinic

Hair Science is al meer dan dertig jaar een wetenschappelijke pionier op het gebied van haartransplantaties, met Hair Science Clinics verspreid over de hele wereld. De basis van ons succes ligt in onze unieke, zelf ontwikkelde methode voor haartransplantatie: de zeer effectieve, gepatenteerde HaarStamcel Transplantatie (HST).

HST-behandelingen worden uitsluitend uitgevoerd in officiële Hair Science Clinics. De gepatenteerde techniek wordt voortdurend verfijnd door Research & Development van het Hair Science Institute. De behandelingen worden met de grootste zorg uitgevoerd door een internationaal team van ervaren medische specialisten (artsen en technici), die zijn opgeleid en gecertificeerd aan onze eigen Hair Science Academy.

hasci_patent_klein

Hair Science bestaat uit drie onderdelen

Icon

Hair Science Institute

Ons instituut is al meer dan 25 jaar dé expert op het gebied van haar, haarstamcellen en tissue engineering; met Hair Science Clinics verspreid over de hele wereld. Onze Research & Development afdeling richt zich specifiek op haarstamcelonderzoek in het eigen laboratorium, alsmede het ontwikkelen van nieuwe therapieën voor haarrestauratie en het perfectioneren van de HST-methode.
Icon

Hair Science Clinic

In onze klinieken bieden wij de hoogst mogelijke kwaliteit van zorg en resultaat, dankzij innovatieve haartransplantatie technieken. Onze gespecialiseerde en in-house opgeleide artsen en technicians maken gebruik van speciaal ontwikkelde medische instrumenten. De medische leiding van zowel de Hair Science Clinics, als het Research & Development instituut zijn in handen van dr. Coen Gho.
Icon

Hair Science Academy

Hair Science Academy is opgericht met als doel training en opleiding van het hoogste niveau te bieden aan onze medische specialisten. Zo worden de artsen en technicians in-house opgeleid, gecertificeerd en gespecialiseerd op het gebied van de gepatenteerde HST-methode. In de Academy vindt regelmatig nascholing plaats.

Hair Science Clinic wereldwijd

Onze klinieken vind je in Amsterdam en Maastricht (Nederland), Düsseldorf (Duitsland), Londen (Engeland), Milaan (Italië), Cap d‘ Antibes, Parijs (Frankrijk), Dubai (Verenigde Arabische Emiraten), Jakarta, Bali (Indonesië) en Hongkong (China).

Taal van de cliënten

Artsen en technicians die werken in Hair Science Clinics zijn opgeleid en gecertificeerd in onze eigen Hair Science Academy. Zij staan allen ingeschreven in het medische BIG-register. Onze specialisten zijn altijd uit de eigen regio afkomstig en spreken de taal van hun cliënten.

Werken bij Hair Science Clinic

Werken bij Hair Science Clinic betekent werken in hecht teamverband, zowel voor de artsen als voor de technicians. Met klinieken in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Groot-Brittannië, Indonesië en Saoedi Arabië zijn de werkomgevingen divers te noemen.

Mix van theorie en praktijk

Artsen als technicians worden binnen onze eigen Hair Science Academy opgeleid. De te volgen modules bestaan uit een goed uitgebalanceerde mix van theorie en praktijk. Ook vindt er binnen de Hair Science Academy regelmatig nascholing plaats. Na certificering zijn de artsen en technicians in staat om de HST-methode succesvol uit te voeren in één van onze Hair Science Clinics.

Tijdens een Educatiebehandeling leer je als specialist in opleiding in de praktijk werken met de HST methode. Dit gebeurt altijd onder supervisie van een ervaren arts en technician.

Onze visie

We behandelen onze cliënten zoals we zelf behandeld willen worden. Om absolute kwaliteit in medische procedures te verzekeren, werken wij met strikte protocollen en standaardprocedures. We zien het als onze persoonlijke verplichting om ervoor te zorgen dat onze cliënten met een goed gevoel naar huis gaan, en we doen er alles aan om dit te bereiken. Elke cliënt heeft unieke wensen en verwachtingen. Het is onze taak om aan deze verwachtingen te voldoen, of ze zelfs te overtreffen.

Onze missie

Hair Science Institute wordt gedreven door verbetering en innovatie. We werken continu aan nieuwe technieken op het gebied van haarrestauratie, met een focus op het ontwikkelen van nieuwe therapieën en het optimaliseren van bestaande behandelmethoden. Daarnaast streven we naar klantvriendelijke en kostenefficiënte behandelingen in onze klinieken. Daarom zijn we zeer actief in internationaal wetenschappelijk onderzoek en klinische studies.

Onderzoek & educatie

Hair Science Institute is een onderzoeks-, ontwikkelings-, behandelings- en opleidingsinstituut. Onze kliniekteams bestaan uit BIG-geregistreerde artsen en gespecialiseerde verpleegkundigen. De Wet BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) regelt de zorgverlening door deze beroepsbeoefenaren, waardoor hun deskundigheid inzichtelijk is.

We groeien door

Educatie staat hoog in het vaandel, met zowel de opleiding van nieuw personeel als de bijscholing van huidige medewerkers via onze eigen Academy. Onder leiding van arts en onderzoeker dr. Coen Gho werkt ons medische team continu aan de verdere optimalisatie van onze unieke en verfijnde techniek in de Hair Science Clinics.

Ben je niet tevreden?

Hair Science Institute neemt goede zorg serieus en we vinden het belangrijk dat onze cliënten tevreden zijn. We doen onze uiterste best om je naar volledige tevredenheid te helpen, vanaf je eerste vrijblijvend consult tot en met je laatste controle. Ondanks alle aandacht en inzet kan het gebeuren dat je niet tevreden bent. Je kunt dan een klacht indienen. We verwijzen je naar de pagina klachtenprocedure voor meer informatie en hoe je een klacht kunt indienen.

Meer informatie? Ontvang onze gratis brochure!

Ontdek of de unieke HST-methode jou kan helpen met jouw kaalheid. Download gratis de brochure met alle informatie over haartransplantatie.