Skip to content Skip to footer
ervaringen

Welke BN’ers gingen jou voor?

Hair Science Clinics over de hele wereld voerden de afgelopen vijfentwintig jaar meer dan 20.000 haartransplantaties uit. Onze klinieken in o.a. Maastricht, Amsterdam, Düsseldorf, Londen, Parijs en Cap d’ Antibes verwelkomen regelmatig beroemdheden. Hollywood- en Bollywoodacteurs, sporters, artiesten, politici, leden van koninklijke families en sjeiks.

Hoewel wij het merendeel van ons beroemde clientèle in alle discretie behandelen, zijn er steeds meer celebrities die gewoon open zijn over hun haartransplantatie.

Openhartig over haartransplantatie

Cosmetisch ingrijpen wordt steeds normaler en ook een haartransplantatie is inmiddels een uiterlijk-verbeterende-ingreep waarover gewoon gepraat wordt. Sterren als John Travolta, Gordon Ramsay en Wayne Rooney maken er geen geheim van. Ook BN-ers als Arie Boomsma, Bridget Maasland, Gerard Joling, Marc-Marie Huijbregts, Frans Bauer en Wesley Sneijder doen op tv, in de bladen en op de socials openlijk hun verhaal over hun haartransplantaties.

In de media

Onlangs nog trad ook Hans Klok vol trots in de spotlight met de HaarStamcel Transplantatie die hij bij Hair Science Clinic onderging. Een goede zaak vinden wij, zodat juíst andere mannen en vrouwen met haaruitval zich gesteund voelen. Tenslotte zijn wij er voor iedereen, voor alle leeftijden: jong, oud, mannen en vrouwen.

BN’ers aan het woord

In de internationale en Nederlandse media is een duidelijke emancipatie van de kalende man gaande. Van de vele tientallen Nederlandse sterren die bij Hair Science Clinic behandeld worden, zijn er een aantal die hier zónder schroom voor uitkomen. Onder meer Hans Klok, Danny Membre (Rumag), Bridget Maasland, Mari van de Ven en Jan de Hoop vertellen openlijk over hun haartransplantaties. Hieronder lees je hun trotse verhalen.

Hans Klok

Illusionist

Illusionist Hans Klok onthult vol trots het resultaat van zijn haartransplantatie bij Hair Science Clinic. De artiest van wereldformaat onderging recent een HST behandeling voor het herstellen van z’n terugwijkende haarlijn. 

“Een wijs man zei ooit ‘als je haar maar goed zit!’. Maar dan moet je het natuurlijk wel hebben”, vertelt Hans. “Mijn haar is een groot onderdeel van mijn voorkomen: het is mijn handelsmerk. Dus toen ik merkte dat mijn inhammen steeds groter werden, hield mij dat wel bezig. Een goede volle bos haar geeft immers zelfvertrouwen.”

Een perfectionist ben ik wel

“Kiezen voor een haartransplantatie doe je natuurlijk niet van de ene op de andere dag. Daar gaat een hele tijd overheen. Gerard Joling, een goede vriend van mij, adviseerde me uiteindelijk om naar Hair Science Clinic te gaan. Gerard onderging zelf in 2009 en in 2011 een HST haartransplantatie voor het herstellen van zijn haarlijn en kruin.”

Vijfentwintig jaar ervaring

“Ik ben niet per se ijdel, maar een perfectionist ben ik wel. Dus als je haar belangrijk voor je is, wil je alleen het allerbeste. Zodoende ben ik bij dr. Coen Gho en zijn team geweest voor een eerste adviesgesprek en later ook de behandeling. Met name de persoonlijke benadering, betrouwbaarheid en meer dan 25 jaar ervaring waren voor mij de belangrijkste redenen om te kiezen voor Hair Science Clinic. Ze zijn voorloper als het gaat om haartransplantaties. Het verschil zit ‘m zich in de manier van transplanteren.”

Bridget Maasland

Presentatrice

Bridget Maasland onderging twee wenkbrauwtransplantaties bij Hair Science Clinic. De tv-presentatrice heeft in het verleden haar wenkbrauwen zowat kaal geëpileerd. Hierdoor was ze volledig aangewezen op alternatieven, zoals het smeren van serums of dagelijks aanbrengen van make-up om de wenkbrauwen voller en dikker te laten lijken.

Gelukkiger door nieuwe wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn heel bepalend in een gezicht en geven diepte en expressie. Het op een natuurlijke manier reconstrueren van de wenkbrauwen was tot voor kort niet mogelijk. Gelukkig biedt een wenkbrauwtransplantatie volgens de HST-methode Bridget een definitieve oplossing, met een mooi en natuurlijk resultaat. “Door het epileren had nooit goede volle wenkbrauwen, dus ik was altijd eendimensionaal. Nu ben ik in 3D en dat heeft mij echt gelukkiger gemaakt”.

Vervolgbehandeling

In 2019 onderging Bridget eenzelfde HST behandeling voor het verder opvullen van haar wenkbrauwen. “Ik ben blij dat bij de HST-behandeling niet al het haar gemillimeterd hoeft te worden. Slechts een klein stukje op mijn achterhoofd wordt geschoren, daar halen ze de haartjes (grafts) uit. Na afloop van de behandeling valt het omliggende haar hier overheen, waardoor de behandeling vrijwel onzichtbaar is. Ook de nieuwe haartjes hechten snel, waardoor weinig ‘downtime’ nodig is. En ik kan genieten van mijn mooie volle wenkbrauwen. Kortom ik ben een gelukkig mens!”

Jan de Hoop

Nieuwslezer

Ook RTL-ontbijtnieuwslezer Jan de Hoop is geen onbekende bij Hair Science Clinic in Maastricht. Jan onderging een HST-behandeling voor het bijwerken van zijn inhammen. En aangezien de nieuwslezer nu ook vlogger is, moest dat natuurlijk worden vastgelegd. “Ik ben vrij openhartig over de ingreep. Het is voor mensen met gelijke haarproblemen zoals ik immers erg waardevol dat een BN’er zich laat behandelen en hier vervolgens openlijk over spreekt. Op deze manier krijg je een goed beeld van de werkwijze en de haalbare resultaten.

Traktatie

Jan legt haarfijn uit wat de arts en technicians precies doen, terwijl hij bij hen op de stoel ligt. En, aangezien dit alles in Limburg plaatsvindt, is er na afloop van de behandeling ook vlaai. Natuurlijk showt Jan ons ook het eindresultaat en dat mag er wezen. “Ik ben ontzettend tevreden met het resultaat”, vertelt Jan. “Ik had enorme inhammen. Aangezien ik veel in de schijnwerpers sta, wordt ik continue geconfronteerd met mijn uiterlijk. Daar was ik wel klaar mee. Ik heb daarom een randje aan de voorzijde bij laten zetten. Het resultaat van de haartransplantatie mag er wezen. Ik heb gekozen voor een conservatieve haarlijn en een behoorlijke hoge haar dichtheid. Het is erg mooi en ik ben er ontzettend blij mee!”

Mari van de Ven

Make-up artist & hairstylist

Voor Nederlands bekendste haarstylist Mari van de Ven is zijn haar alles. Mari liet twee haartransplantatie uitvoeren volgens de HST-methode van Hair Science Clinic. De eerste keer voor zijn haarlijn: “Alleen de inhammen, hoor. Die werden dunner”, vertelt Mari. 

De tweede HST-behandeling was voor het opvullen van Mari z’n wenkbrauwen. “Mijn haar is alles voor mij! Op de eerste plaats omdat ik dol ben op haar en daarnaast is het natuurlijk ook mijn visitekaartje.”

In mijn ogen de ideale en beste behandeling

Al een paar jaar wordt Mari zijn haar aan de voorzijde dunner. “Ik hoorde van een paar vrienden dat ik gewoon mijn haar moest laten transplanteren. Zodoende ben ik bij dr. Coen Gho en zijn team uitgekomen. De HST methode van Hair Science Clinic is een unieke vorm van haartransplantatie, die gebruik maakt van de aanwezige stamcellen in de haarzakjes. Deze methode geeft permanent resultaat, is pijnloos en laat géén littekens achter.”

Beste behandeling

Mari sluit af, “Iedereen die last heeft van haarverlies, dunner wordend haar of kaalheid, is dit de ideale en in mijn ogen de beste behandeling”.

Danny Membre

RUMAG

Geboren en getogen Leeuwarder Danny Membre is eigenaar van Rumag, een invloedrijk netwerk op social media dat uitgroeide tot een lifestylemerk. De herkenbare teksten in witte blokletters bereiken miljoenen mensen, vooral millennials.

Als een ware koning ben ik behandeld

Voor het aanpakken van zijn kalende ‘brug’ en kruin, onderging Danny eind 2019 een haartransplantatie met de gepatenteerde, verfijnde HaarStamcel Transplantatie methode bij Hair Science Clinic in Amsterdam. “Ik ben daar volkomen open over. Heel veel mensen schamen zich hiervoor, ik niet. Ik ben gewoon blij dat ik nu weer een prachtige bos haar heb. Als een ware koning ben ik behandeld door de specialisten van Hair Science. Het is één van mijn beste beslissingen ooit, om dit te doen. Het resultaat mag er wezen en ik kan het echt iedereen aanbevelen”, aldus een tevreden Danny.

Ontdek jouw mogelijkheden

Een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze artsen is waardevol voor jou en voor ons. Je krijgt persoonlijk advies, veel informatie en er is alle ruimte om vragen te stellen.

Samen bespreken we uitvoerig de mogelijkheden, jouw wensen en verwachtingen. Op basis hiervan wordt een individueel behandelplan voor je opgesteld.