dr. Coen Gho

”IK BLIJF INVESTEREN IN ONDERZOEK NAAR NIEUWE TECHNIEKEN.” Arts, onderzoeker en eigenaar HSI, Dr. Coen Gho

Graag een vrijblijvend consult

Haartransplantatie littekens en brandwonden

Een eigenschap van een litteken is dat de oorspronkelijke haargroei niet meer herstelt. Dankzij de HST methode is het mogelijk om haargroei te realiseren op littekens, zelfs als er sprake is van een klein aantal donorharen.

 

Conventionele haartransplantatie technieken zijn vaak gelimiteerd door het aantal haren in het donorgebied en de grootte van de graft. Bij de HST-methode is dit niet het geval, omdat er na de extractie van de graft een deel van de haarfollikel achterblijft in het donorgebied. Daardoor zullen ook hier nieuwe haren blijven groeien. Deze nieuwe haren kunnen bij volgende behandelingen opnieuw dienen als donorfollikels.

Al meer dan 25 jaar is arts en onderzoeker dr. Coen Gho nauw betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe medicatie en behandelmethodes voor mensen met littekens van brandwonden. De resultaten van deze onderzoeken hebben geleid tot het ontstaan van de HST-methode die de afgelopen jaren voor talrijke mensen een cruciale ontwikkeling is geweest voor hun fysieke en psychische herstel. Vooral bij brandwond patiënten is het vaak het geval dat er maar een klein donorgebied beschikbaar is voor de haartransplantatie. Daarnaast hebben deze patiënten meestal al meerdere reconstructieve operaties ondergaan, die niet alleen fysiek maar ook psychisch een zware last zijn. De doelstelling was dan ook om een techniek te ontwikkelen die niet alleen vrijwel pijnloos is, maar ook een snel genezingsproces kent. Door de geringe afmetingen van de grafts en het feit dat de grafts precies in de gaatjes passen, hechten de grafts zeer snel. De doorbloeding is binnen één dag al hersteld waardoor ook de wondgenezing sneller gaat en de kans op littekens miniem is.
De tweede doelstelling van dr. Coen Gho was om op verlittekende huid met een slechte doorbloeding natuurlijke haargroei te realiseren. Dankzij het speciaal ontwikkelde medium waarin de grafts na extractie bewaard worden, blijven ze in optimale conditie. Hierdoor kan ook op een minder goede huid toch een uitstekend resultaat behaald worden.  

HET VERHAAL VAN IGLI

Igli na HaarStamCel Transplantatie

 

Een mooi succesverhaal is het verhaal van Igli die op een leeftijd van 6 maanden ernstige brandwonden opliep. Een van zijn grote wensen was het krijgen van een volle haarbos. Na een aantal succesvolle behandelingen met de HST-methode heeft Hair Science Institute deze droom waar kunnen maken. Iets waar we trots op zijn!

Tijdens uw behandeling nemen wij al uw zorgen uit handen

Op de behandeldag ben je in de vertrouwde handen van onze toegewijde specialisten. Een ervaren team regelt alles eromheen: een lekkere lunch, een fijn vier sterren hotel, taxiservice, ontspanning, álles wat nodig is om jouw behandeldag prettig te laten verlopen.

Zodat je na je behandeling tevreden en happy onze kliniek verlaat.

technician Nikki

“ALS TECHNICIANS GEVEN WIJ ONZE CLIËNTEN ALLE AANDACHT ENPERSOONLIJK ADVIES.” Nikki, Meewerkend Teamleider HSI

Vrijblijvend consult aanvragen