man na een reconstructieve haartransplantatie

“DIT IS HET RESULTAAT WAAR IK OP HOOPTE.”

Graag een vrijblijvend consult

Reconstructieve haarchirurgie

Reconstructieve haarchirurgie is soms nodig voor het corrigeren van een mislukte haartransplantatie. Hair Science Institute is gespecialiseerd in het corrigeren van eerdere (mislukte) behandelingen bij andere klinieken.

Als een eerdere haartransplantatie niet goed is uitgevoerd, waardoor bijvoorbeeld zichtbare littekens of een onnatuurlijke haarlijn achterblijven, dan biedt reconstructieve haarchirurgie een oplossing.

 

 Correctie van een mislukte haartransplantatie?

Ben jij niet tevreden over je eerdere haartransplantatie of is deze compleet mislukt? Laat je professioneel adviseren. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze artsen. Samen kijken we naar de mogelijkheden voor reconstructie in jouw geval.

Boek een vrijblijvend consult

 

Haartransplantatie-methoden

Een van de grote nadelen van conventionele haartransplantatietechnieken, zoals de FUT- en FUE-methodes, is de vorming van zichtbaar littekenweefsel in het donorgebied.

De ernst en omvang van de beschadiging kunnen van invloed zijn op de herstelmogelijkheden.

Vaak kan het behandelde gebied met littekens succesvol worden hersteld met reconstructieve haarchirurgie volgens de HST-methode.

 

FUT-methode

Deze haartransplantatie-techniek bestaat al meer dan dertig jaar. Deze methode verwijdert een strip huid uit het donorgebied van het hoofd, waardoor altijd een flink litteken zichtbaar blijft.

Vanwege deze littekenvorming zijn FUT-haartransplantaties steeds minder populair. Haartransplantatie-specialisten beschouwen dit als een verouderde techniek.

Om de slechte resultaten van deze methode te herstellen kan reconstructieve haarchirurgie met de HST-methode worden ingezet.

 

FUT scar recontructieve haarchirurgie

litteken na FUT-behandeling

 

FUE-methode

Vanwege de littekenvorming van de FUT-methode is een nieuwe techniek ontwikkeld: de FUE-methode. Deze techniek gebruikt een hol naaldje om grafts één voor één te verwijderen uit het donorgebied.

Er ontstaat geen littekenvorming, omdat de grafts verdeeld over het hele donorgebied worden verwijderd. Wel blijven witte puntjes zichtbaar. Daarnaast neemt de behandeling veel tijd in beslag. Vaak zijn meerdere behandelingen nodig om tot een goed eindresultaat te komen.

Om de slechte resultaten van deze methode te herstellen kan reconstructieve haarchirurgie met de HST-methode worden ingezet.

 

 

FUE scars -reconstructieve haarchirurgie

witte puntjes na FUE-behandeling

 

HaarStamcel Transplantatie

Bij een haartransplantatie volgens de HST-mehode nemen we met een minuscuul naaldje delen van haarfollikels weg uit het donorgebied. Vervolgens worden deze kleine stukjes huid getransplanteerd naar het ontvangstgebied. Omdat we de haarfollikels niet helemaal verwijderen, blijven ook haarstamcellen achter in het donorgebied. Hierdoor vindt ook daar hergroei plaats.

Resultaat is een zeer natuurlijk resultaat met een hoge haardichtheid, vrijwel zonder littekens. Bij reconstructieve haarchirurgie maken we gebruik van deze methode voor het corrigeren van een mislukte haartransplantatie.

Recontructieve haarchirurgie bij Hair Science Institute

“TODAY IS THE PERFECT DAY TO START LIVING YOUR DREAMS.” Stephanie, Technician HSI

De behandeldag

Kom kennismaken met onze kliniek
en ontdek je mogelijkheden

Een vrijblijvend consult is voor jou en voor ons waardevol. Je krijgt persoonlijk advies, gerichte informatie en er is alle ruimte om vragen te stellen. Samen met de arts bespreek je uitvoerig de mogelijkheden, je wensen en verwachtingen. Op basis hiervan wordt een individueel behandelplan voor je opgesteld.