Skip to content Skip to footer
over ons

Hair Science Academy

Hair Science Academy is het trainings- en opleidingscentrum van Hair Science Institute. Artsen en technicians worden hier intensief getraind in de gepatenteerde HaarStamcel Transplantatie (HST)-methode, in een uitgekiende mix van theorie en praktijk. Na hun opleiding zijn ze gespecialiseerd en gecertificeerd in de HST-techniek. Pas dan gaan ze aan de slag in een van onze klinieken. De eigen academy draagt bij aan een culture of excellence en zorgt voor competente mensen op de juiste plek volgens internationaal geldende medische standaards.

Kennis uit eigen bron

Hair Science Academy vormt samen met de Hair Science Clinics en onze eigen R & D-afdeling het Hair Science Institute. We zijn de enige haartransplantatiekliniek ter wereld met deze faciliteiten voor onderzoek en educatie. Onze cliënten profiteren direct van de expertise uit deze kenniscentra.

Research & development

Onze R & D-afdeling richt zich op haarstamcelonderzoek, als ook het ontwikkelen van nieuwe therapieën voor haarrestauratie. Een medisch onderzoeksteam onder leiding van haarstamcelexpert dr. Coen Gho werkt voortdurend aan het perfectioneren van de HST-techniek.

Over Hair Science Institute

Hair Science Institute is het internationale kenniscentrum waar wetenschappelijke expertise op het gebied van haar, haarstamcellen en tissue engineering samenkomt. Samen met de eigen R&D-afdeling en de wereldwijde klinieken vormt de Hair Science Academy het Hair Science Institute.

De unieke HST-techniek, gecombineerd met een zeer ervaren medisch team en de hoogste medische standaarden, heeft ervoor gezorgd dat Hair Science Clinic een begrip is geworden in binnen- en buitenland. Al meer dan tienduizend patiënten zijn succesvol met de HST-methode behandeld.

Internationale klinieken

Sinds de opening van de eerste kliniek in 2005 zijn meer dan tienduizend behandelingen uitgevoerd in Hair Science Clinics over de hele wereld. Op korte termijn openen er nieuwe klinieken in diverse landen binnen en buiten Europa.

Amsterdam – Maastricht – Düsseldorf – London – Paris – Cap d’Antibes – Milan – Lissabon – Thessaloniki –  Dubai – Jakarta – Bali – Hongkong

hasci_patent_klein

Betrouwbaarheid

Elke arts, technician en verpleegkundige verbonden aan Hair Science Clinic is intensief getraind en gecertificeerd in de HST-methode via de eigen Hair Science Academy. Dit garandeert de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van onze dienstverlening. Uiteraard zijn al onze medische medewerkers geregistreerd in het BIG-register (of het buitenlandse equivalent hiervan), wat de deskundigheid van medische beroepsbeoefenaren garandeert.

Meer informatie? Ontvang onze gratis brochure!

Ontdek of de unieke HST-methode jou kan helpen met je haarprobleem. Download de brochure met alle informatie over haartransplantatie.