Skip to content Skip to footer
ervaringen

Cliëntervaringen

Iedereen heeft z’n eigen verhaal en motivatie voor het ondergaan van een HST-behandeling. Een mooie haardos is niet alleen bepalend voor je uiterlijk, maar vooral ook voor je zelfvertrouwen.

Xavier Maassen

Autocoureur

Xavier Maassen onderging twee haartransplantaties bij Hair Science Clinic: in 2019 liet hij de voorkant van zijn hoofd behandelen, eerder in 2015 zijn kruin. “Voor mij was meteen duidelijk waar ik die haartransplantatie wilde doen. Hair Science Clinic heeft een goede reputatie, Dr. Coen Gho is een internationale autoriteit op haargebied. Alles aan deze kliniek straalt betrouwbaarheid uit. Ik wilde top of the bill, dus dit was de plek waar ik moest zijn.”

Lidwien

Client

“Ik hou van volle, brede wenkbrauwen, maar helaas heb ik die niet van nature. Daarom heb ik voorheen van alles geprobeerd: soap browa, brow lamination en permanente make-up (PMU). Tevergeefs, helaas. Door het jarenlang aanbrengen van PMU was zelfs littekenweefsel ontstaan. De enige manier om tóch die blijvende volle wenkbrauwen te krijgen was een wenkbrauwtransplantatie. Ik zag op tegen het scheren van het donorgebied, maar dat bleek ontzettend mee te vallen.”

Hans Klok

Illusionist

“Ik ben niet per se ijdel, maar een perfectionist ben ik wel. Mijn haar is belangrijk voor me, het is m’n handelsmerk. Daarom wilde ik alleen de allerbeste en dat is Hair Science Clinic. De persoonlijke benadering, de hoge mate van betrouwbaarheid en de meer dan 25 jaar ervaring waren voor mij de belangrijkste redenen om te kiezen voor Hair Science Clinic. Ze zijn voorloper op het gebied van haartransplantaties. Het verschil zit ‘m zich in de manier van transplanteren.”

Danny Membre

RUMAG

Danny Membre, eigenaar van online platform Rumag, onderging een HST-behandeling voor z’n kalende brug en kruin. “Ik ben daar volkomen open over. Veel mensen willen niet dat anderen weten dat ze een haartransplantatie hebben ondergaan. Dat geldt niet voor mij. Ik ben dolblij dat ik weer een prachtige bos haar heb. Als een koning ben ik behandeld door de specialisten van Hair Science Clinic. Deze behandeling is één van mijn beste beslissingen ooit. Ik kan het iedereen aanbevelen.”

Rob Goossens

Client

Jarenlang onderzocht Rob de mogelijkheden voor haarherstel. Hij verdiepte zich grondig in haartransplantaties en legde aanbieders naast elkaar. “Turkije is relatief goedkoop. Maar als je even googelt vind je veel negatieve berichten. Sommige buitenlandse klinieken zijn ronduit onbetrouwbaar, daar worden slechte behandelingen uitgevoerd. Dat hield mij tegen: stel het gaat mis. Betrouwbaarheid en optimale medische zorg staan voor mij bovenaan. Met Hair Science Clinic heb ik gekozen voor zekerheid.”

Eddy Franssen

Client

Eddy was onzeker over zijn terugwijkende haarlijn en liep daar al jaren mee. “Nogal obsessief was ik. Bij elke foto zoemde ik meteen in op m´n haarlijn. Tegelijkertijd zag ik op tegen een haartransplantatie. Die prikjes in m´n hoofd leken me niks en ik was best bezorgd over een nieuwe haarlijn. Ik had geen zin in een haarlijn die niet bij me past. Ik las over goedkope aanbieders in het buitenland, maar die optie viel meteen af. Het idee dat nazorg niet beschikbaar is als je het nodig hebt, vond ik niet fijn.”

Bridget Maasland

Presentatrice

Bridget Maasland onderging twee wenkbrauwtransplantaties bij Hair Science Clinic. De tv-presentatrice had in het verleden haar wenkbrauwen zowat kaal geëpileerd. Hierdoor was ze volledig aangewezen op alternatieven, zoals het smeren van serums of dagelijks aanbrengen van make-up om de wenkbrauwen voller en dikker te laten lijken. “Door het epileren had ik nooit goede, volle wenkbrauwen, dus ik was altijd eendimensionaal. Nu ben ik in 3D en dat heeft mij echt gelukkiger gemaakt”.

Jan de Hoop

Nieuwslezer

“Ik ben ontzettend tevreden met het resultaat”, vertelt Jan. “Ik had enorme inhammen. Aangezien ik veel televisiewerk doe, word ik continue geconfronteerd met mijn uiterlijk. Daar was ik wel klaar mee. Ik heb daarom een randje aan de voorzijde bij laten zetten. Het resultaat van de haartransplantatie mag er wezen. Ik heb gekozen voor een conservatieve haarlijn en een behoorlijke hoge haardichtheid. Ik ben er ontzettend blij mee.”

Regina Heess

Client

De Duitse Regina Heess liep in 2000 als gevolg van een spiritusontbranding zware brandwonden op over 20% van haar lichaam. De huid van haar gezicht, achterhoofd, bovenlichaam en armen was beschadigd. Ze onderging tal van hersteloperaties, maar haar achterhoofd bleef grotendeels kaal. Dat dankzij HST tóch herstel van haar haardos mogelijk bleek, was een bijzonder emotionele ervaring. Als medeoprichtster van Cicatrix, de Duitse belangenvereniging voor slachtoffers van brandwonden, is zij nu een echte ambassadeur voor de HST-methode.

Mari van de Ven

Visagist & haarstylist

Al een paar jaar werd mijn haar aan de voorkant wat dunner. Een paar vrienden zeiden dat ik gewoon mijn haar moest laten transplanteren. Uiteindelijk heb ik me laten helpen bij Hair Science Clinic. De HST-methode is een unieke vorm van haartransplantatie die gebruik maakt van de aanwezige stamcellen in de haarzakjes. Deze methode is pijnloos, geeft géén littekens en behoudt het donorgebied. Ik kan niet anders zeggen dat de behandeling fantastisch was! Voor iedereen die last heeft van kaalheid of dunner wordend haar is in mijn ogen de beste behandeling. 

Jeroen

Client

“Al op jonge leeftijd had ik serieuze inhammen. M’n beginnende kaalheid probeerde ik te camoufleren met lang haar en veel haarlak. De inhammen werden echter steeds dieper, het haar steeds dunner. Door alle media-aandacht rond de haartransplantatie van Gerard Joling kwam ik uit bij de HST-methode van Hair Science Clinic. Ik boekte daar eind 2011 een consult. Dr. Coen Gho adviseerde me destijds om te wachten: een haartransplantatie zou te vroeg zijn door het progressieve verloop van mijn terugtrekkende haargrens. Negen jaar later was het wél zover.”

Gerard Joling

zanger en televisiepresentator

Zanger en presentator Gerard Joling heeft een lange geschiedenis met kaalheid en haartransplantaties. Al op jonge leeftijd onderging hij twee FUT-behandelingen die niet alleen bijzonder pijnlijk waren, maar ook flinke littekens hadden achtergelaten. Toen hij het prachtige resultaat zag van een andere bn’er die een HST-behandeling had gehad, besloot hij toch weer een haartransplantatie te ondergaan.

John

client

John liet 32 jaar geleden twee haartransplantaties doen in België waardoor zijn donorgebied vrijwel helemaal was uitgeput. Bovendien was het resultaat door het verder wijken van de haarlijn niet meer mooi. “Je zag de haren in groepjes staan, als bij een Barbiepop,” aldus John. Bij HST blijft het donorgebied wél behouden. Hierdoor kunnen eerdere mislukte haartransplantaties stapsgewijs verbeterd worden. Circa 30% van de ingrepen bij Hair Science Clinics betreft reconstructies van eerdere – mislukte – behandelingen door andere haartransplantatie-aanbieders.

Edwin van Wooning

Oprichter Haarstichting

Edwin van Wooning weet als oprichter van de Nederlandse Haarstichting en ervaringsdeskundige alles over haarverlies en haartransplantaties. Hij onderging al vijf haartransplantaties met verschillende technieken. Eén behandeling (in Turkije) liep uit op een regelrechte mislukking met een te scherpe, onnatuurlijke haarlijn, waarvoor hij later een herstelbehandeling onderging bij Hair Science Clinic. “Met HST is mijn haarlijn gerecontrueerd,” aldus Edwin.

Ontdek jouw mogelijkheden

Een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze artsen is waardevol voor jou en voor ons. Je krijgt persoonlijk advies, veel informatie en er is alle ruimte om vragen te stellen.

Samen bespreken we uitvoerig de mogelijkheden, jouw wensen en verwachtingen. Op basis hiervan wordt een individueel behandelplan voor je opgesteld.