Man denkt over haartransplantatie kosten

“DOOR DE HELDERE COMMUNICATIE WEET IK WAAR IK AAN TOE BEN.”

Graag een vrijblijvend adviesgesprek

Kosten haartransplantatie

Een vraag die we veel krijgen is natuurlijk: wat zijn de kosten van een haartransplantatie? Om deze vraag te kunnen beantwoorden, moeten we eerst een aantal persoonlijke gegevens in kaart brengen. Dat doen we tijdens een gratis, vrijblijvend adviesgesprek.

Persoonlijk plan

Met de arts en technician bespreek je de huidige staat van ‘t haar, het verloop van je haaruitval, familiaire belasting en het beschikbare donorgebied. Ook bespreken we uitgebreid je wensen en verwachtingen. Al deze informatie vormt de basis voor een persoonlijk behandelplan.

Hoeveel grafts?

Op basis van de diagnose en alle andere informatie geeft de arts een indicatie van het aantal benodigde grafts en de kosten. Hierbij wordt gekeken naar de vorm van de kaalheid, de persoonlijke wensen en het aantal benodigde grafts. Het verloop van kaalheid bij vrouwen is minder duidelijk herkenbaar dan bij mannen. Daarom maken we hierin een onderscheid.

Haarfollikels/grafts

Haarfollikels/grafts

Prijzen

Uitgangspunt voor een kostenbepaling is het aantal grafts dat nodig is voor een succesvolle behandeling volgens de HST-methode. De indicatieve prijzen per aantal grafts zie je in dit schema.

Het schema geeft geen exacte prijs, maar slechts een indicatie. Deze prijzen zijn gebaseerd op de behandeling in een kliniek in Nederland, Duitsland of Frankrijk. Een exacte kostenbepaling kan uitsluitend plaatsvinden tijdens een gratis, vrijblijvend adviesgesprek, om de bovengenoemde redenen. We stellen dan een persoonlijk behandelplan voor je op met een duidelijke prijscalculatie.

 

 

 

 

BTW-bijstelling

Medische ingrepen zijn in Nederland vrijgesteld van BTW. Cosmetische ingrepen kennen deze vrijstelling niet. Tijdens het consult kun je dit overleggen met de arts.

ALLES NOG EENS RUSTIG DOORNEMEN ?

Ontdek of HST de oplossing is voor jouw haarprobleem. 
Download de brochure met alle informatie over haartransplantatie.