kosten vrouw haartransplantatie

“VOORAL DE DISCRETE EN RESPECTVOLLE GESPREKKEN HEBBEN ME OVERTUIGD.”

Graag een vrijblijvend adviesgesprek

Kosten van haartransplantatie bij vrouwen

Steeds meer vrouwen kiezen voor een haartransplantatie. Steeds dunner wordend haar kan allerlei oorzaken hebben. De artsen van Hair Science Institute zijn gespecialiseerd in het behandelen van haarproblemen bij vrouwen. Een teruggetrokken haarlijn of dunner wordend haar kunnen we zeer succesvol behandelen met de HST-methode.

 

Vrouwen behandelen we ´onzichtbaar´

Voor een HST-behandeling hoeft je haar niet kort te worden geschoren. Het is dus voor niemand zichtbaar dat je een behandeling hebt ondergaan. Alleen aan de achterkant van het hoofd scheren we een klein gedeelte kort. Omdat veel vrouwen lang haar hebben, valt het haar hier simpelweg overheen. De enige voorwaarde is dat het donorgebied voldoende (lang) haar moet hebben.

Van onze arts krijg je tijdens een gratis, vrijblijvend adviesgesprek alle informatie over de mogelijkheden en kosten van haartransplantatie bij vrouwen.

Wat kost het?

Een indicatie van de kosten van haartransplantatie bij vrouwen kunnen we helaas niet meteen geven. Dat komt omdat het verloop van kaalheid bij vrouwen minder duidelijk te herkennen is dan bij mannen. Vrouwen krijgen namelijk te maken met dun haar en kaalheid verdeeld over de gehele bovenzijde van het hoofd.

 

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Heb je last van een haarprobleem en zoek je een definitieve oplossing? En wil je weten hoe we de kosten van haartransplantatie bij vrouwen bepalen? Maak dan eens een afspraak voor een persoonlijk consult, helemaal gratis en vrijblijvend. Daarna weet je precies wat jouw mogelijkheden zijn en wat een behandeling kost.

Bekijk de resultaten van een aantal vrouwen die je voorgingen. Lees ook onze blog over de proefbehandeling.

Entree kliniek Maastricht

VRAAG EENVRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK AAN

Ik wil een vrijblijvend adviesgesprek