Brochure 11 amazing facts

DOWNLOAD ONZE BROCHURE

The happier you are, the more beautiful you become

Niemand vindt het fijn om haar te verliezen. Kaal zijn of worden kan de kwaliteit van je leven flink aantasten. Wij helpen met een professionele haartransplantatie zowel mannen als vrouwen aan een mooie, natuurlijke haardos.

Lees alles over HST in onze brochure

HaarStamcel Transplantatie (HST) biedt bij veel vormen van kaalheid een definitieve oplossing. Of het nu gaat om dun haar, wenkbrauwen of (bij mannen) diepe inhammen, een kalende kruin of kale plekken in je baard. Wil jij weten of HST voor jou de oplossing is? Download vrijblijvend onze brochure en lees alles over onze HST haartransplantatie rustig door. Laat hieronder jouw naam en mailadres achter en wij sturen je per mail de brochure in PDF toe.

In de eerste weken na de brochure download, ontvang je van ons relevante en vrijblijvende informatie per mail die je meer inzicht geeft in de behandeldag, cliëntervaringen en voor-& na resultaten.

Brochure aanvragen

Brochure HSI

Over Hair Science Clinic

Hair Science Institute is al meer dan 25 jaar toonaangevend op het gebied van haartransplantaties en heeft Hair Science Clinics over de hele wereld. Onze HST-methode is het neusje van de zalm op het gebied van haartransplantaties. Een fijnmazige techniek met het meest natuurlijke resultaat.

 

Je vindt onze klinieken in:

  Amsterdam, Maastricht (Nederland), Düsseldorf (Duitsland), Londen (Engeland), Cap d‘ Antibes, Parijs (Frankrijk), Milaan (Italië), Jakarta, Bali (Indonesië), Dubai (VAE) en Hong Kong (China).

Hair Science Academy

Artsen en technicians die werken in Hair Science Clinics zijn opgeleid en gecertificeerd in onze eigen Hair Science Academy. Zij staan allen ingeschreven in het medische BIG-register. Onze specialisten zijn altijd uit de eigen regio afkomstig en spreken de taal van hun cliënten.

Laat je professioneel adviseren

Behalve erfelijkheid kan kaalheid ook andere oorzaken hebben. Daarom is bij de keuze voor een haartransplantatie een goede diagnose vooraf heel belangrijk. Laat je deskundig adviseren tijdens een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze artsen.

Advies op maat

Samen gaan we uitgebreid in op jouw persoonlijke situatie en wensen. Ook voor meer informatie, vragen of een afspraak kan je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag.