Haartransplantatie Turkije bekende Nederlanders

Wil je meer weten over bekende Nederlanders die in Turkije een haartransplantatie hebben ondergaan? Jaarlijks reizen honderdduizenden mensen naar Turkije voor een haarherstellende ingreep. Ook over een haartransplantatie Turkije bij bekende Nederlanders wordt meestal geen geheim gemaakt. De afgelopen jaren is dan ook menig bekende Nederlander naar één van de Turkse haarklinieken geweest om een haartransplantatie toe te laten passen. De redenen om naar Turkije te reizen voor een haartransplantatie zijn vooral de concurrerende prijzen. Maar hoe ervaren bekende Nederlanders een haartransplantatie in Turkije?

Bekende Nederlanders naar Turkije voor haartransplantatie

Haaruitval maakt geen onderscheid tussen bekende en minder bekende mensen. Meerdere bekende mannen hebben laten zien hoe ze een haartransplantatie hebben beleefd. Zowel in het binnen- als buitenland zijn BN’ers bij haarklinieken geweest voor een haartransplantatie. Door het taboe rondom haaruitval en behandelmogelijkheden te doorbreken, hebben bekende Nederlanders bijgedragen aan de populariteit en bespreekbaarheid van haartransplantaties.

Voordeel haartransplantatie ervaring bekende mensen

Online delen zowel de BN’ers zelf als de klinieken waar de ingrepen hebben plaatsgevonden informatie over de behandeling en de bereikte resultaten. De haarkliniek laat zien hoe de haartransplantatie wordt uitgevoerd en welke stappen daaraan vooraf gaan. Door bewust samen te werken met een bekende persoon wordt de aandacht eerder op de kliniek gevestigd. In ruil voor de publiciteit kan degene die de haartransplantatie laat toepassen wellicht een korting krijgen op de gebruikelijke behandelprijs. Het is desalniettemin interessant om te zien en te lezen hoe iemand de ingreep ervaart. Afhankelijk van de afspraak die iemand maakt met een haarkliniek, wordt het volledige behandeltraject van A t/m Z in beeld gebracht. Zo zie je niet alleen wat je van een consult kunt verwachten, maar wordt bijvoorbeeld ook getoond hoe de behandelde hoofdhuid er na afloop van de haartransplantatie uitziet. Het bekijken van deze beelden bereid je beter voor op de ingreep die je zelf wilt ondergaan.

Resultaten haartransplantatie Turkije bekende Nederlanders

De resultaten van een haartransplantatie zijn permanent. Dat je niet direct resultaat kan verwachten lichten bekende Nederlanders toe in haartransplantatie video’s die ze samen met de haarkliniek gemaakt hebben. Na de haartransplantatie is het gebruikelijk dat de getransplanteerde haren eerst uitvallen. Pas na een aantal maanden zie je nieuwe haargroei. Afhankelijk van de video of haartransplantatie voor en na foto’s die je bekijkt, zit er een ruime periode tussen de diverse beelden. De beelden die van een BN’er zijn gemaakt worden door de haarchirurg besproken en er wordt bij verteld hoeveel tijd er tussen de verschillende beelden zit. Als een bekende persoon zich tevreden uitlaat over een behandelaar, dan is de kans groot dat je meer vertrouwen in een behandeling hebt dan wanneer je negatieve of teleurstellende reviews ziet en leest.

Haartransplantatie in Turkije of Nederland

Bekende mensen die een haartransplantatie overwegen, maken hiervoor gebruik van binnen- en buitenlandse haarklinieken. Het aantal bekende Nederlanders dat een haartransplantatie heeft laten toepassen, is groot en dit aantal stijgt nog altijd. Haaruitval en een dunner wordende haardos zijn nu eenmaal zichtbare problemen die soms vragen oproepen. Mensen die vaak in de publiciteit zijn, kunnen het hier extra moeilijk mee hebben. Een gezonde haardos is toch onderdeel van de uitstraling zoals anderen die van je kennen. Langdurige haaruitval kan daarnaast voor de nodige sociale problemen zorgen. Een enkele keer heeft iemand als gevolg van Alopecia androgenetica geen sociale contacten meer, omdat de angst voor opmerkingen of het haarverlies te groot zijn. Een haartransplantatie is de enige behandeling waarbij nieuwe haargroei wordt gecreëerd. Als je dan ziet dat ook bekende mensen voor zo’n oplossing kiezen, dan geeft dat soms net dat beetje meer zelfvertrouwen om zelf ook voor zo’n behandeling of voor een specifieke kliniek te kiezen. Online vind je naast ervaringen van haartransplantaties in Turkije ook een groot aantal reviews van bekende Nederlanders die een ingreep in eigen land hebben laten toepassen.

Behandeltechnieken haartransplantatie

Zo kun je haartransplantatie video’s van bijvoorbeeld  Gerard Joling en Jan de Hoop bekijken. Beide personen hebben bewust gekozen voor een HaarStamcel Transplantatie bij Hair Science Clinic. De unieke en innovatieve behandeltechniek wordt uitsluitend door onze kliniek toegepast. De methode belast het donorgebied in mindere mate dan wanneer een standaard FUE haartransplantatie wordt toegepast. Bovendien blijft de haargroei in het donorgebied intact, waardoor uitdunning niet zichtbaar is. Het beeldmateriaal dat je online kunt bekijken, laat zien hoe het behandeltraject verloopt en wat je van een haartransplantatie kunt verwachten.

 

Haartransplantatie Turkije bekende Nederlanders vergelijken

Op basis van de verschillende ervaringen die je leest, ziet en hoort kun je een vergelijking maken. Het aanbod van haarklinieken in binnen- en buitenland is groot. Je kunt een haartransplantatie in Turkije vergelijken met een ingreep in Nederland. Wil je dit objectief doen? Let dan op dat de basis van je vergelijking telkens gelijkwaardig is. Dat betekent dat de omvang van de ingreep identiek is. Dus een even groot aantal haarzakjes en dezelfde haartransplantatie techniek. Kijk ook hoe een en ander is geregeld ten aanzien van nazorg en controles. Het is niet realistisch om op korte tijd meerdere keren naar Turkije heen en weer te reizen, terwijl dit niet anders kan als een kliniek geen vertegenwoordiging in Nederland heeft.

Haartransplantatie Turkije bekende Nederlanders – FAQ

Ja, jaarlijks zijn er diverse bekende mensen die naar Turkije reizen voor een haartransplantatie of een andere cosmetische ingreep.

Het tarief speelt mee in die keuze. Door de haartransplantatie onder de aandacht van fans en volgers te brengen, krijgt de haarkliniek waar de ingreep plaatsvindt extra publiciteit. Foto- en videoverslagen geven de ingreep meer bekendheid en geeft een haarkliniek naamsbekendheid in het buitenland.

Het aantal bekende vrouwen die een haartransplantatie in Turkije ondergaan, is kleiner dan de mannen. Vrouwen komen er sowieso al minder snel of makkelijk voor uit dat ze een haarimplantatie hebben ondergaan. Als je goed zoekt, zijn er voorbeelden te vinden van bekende vrouwen die een haartransplantatie hebben laten toepassen.

De verslagen die je online ziet, zijn niet altijd positief. Je hoort ook regelmatig verhalen van bekende mensen die meer dan één haartransplantatie hebben laten doen en die eigenlijk niet tevreden zijn met het resultaat. De ervaring van een haarchirurg is van grote invloed op het eindresultaat. Ook bekende mensen bereiden zich voor op een ingreep en kijken onder meer naar de prijs-kwaliteitverhouding.

Dit varieert van zangers tot voetballers. Online zijn foto’s en video’s beschikbaar over de ervaring die zij en andere BN’ers hebben met de ingreep.

De publiciteit werkt aan beide zijden. De kliniek wordt op de kaart gezet en krijgt extra aandacht van geïnteresseerden. Aan de andere kant krijgt degene die de ingreep ondergaat ook publiciteit. Hoe dit zich verhoudt tot de prijs die voor de ingreep wordt betaald verschilt per kliniek.

Net zoals minder bekende mensen, zijn er zowel positieve als teleurstellende resultaten. Veel hangt af van de gezondheid van de hoofdhuid en de haargroei. Ook de mate van haarverlies is direct van invloed op het resultaat. Een goede voorbereiding helpt ook bekende mensen met het maken van een weloverwogen keuze.

In principe blijven de getransplanteerde haarzakjes nieuwe haren produceren. Als je ouder wordt, kan het haar op natuurlijke wijze dunner worden. Dit gebeurt ook bij mensen die geen haartransplantatie hebben ondergaan.

Ja, zowel op de website van de Turkse haarkliniek als online op blogs kun je zien hoe iemand de ingreep heeft ervaren. De naam van de kliniek wordt vaak uitdrukkelijk genoemd en vaak zie je ook hoe de haartransplantatie is toegepast. Spreekt een bepaalde kliniek je aan? Kijk of je ook reviews en ervaringen van minder bekende mensen kunt vinden die in dezelfde kliniek zijn geweest. Dit geeft je een beeld van dat wat je kunt verwachten.

Unieke behandeling met permanent resultaat

De haartransplantatie is een behandeling die op jouw behoefte wordt afgestemd. Afhankelijk van de mate van het haarverlies en de beschikbaarheid van gezond donormateriaal wordt gekeken hoeveel haarzakjes je kunt laten transplanteren. Een ruime meerderheid van de mannen en vrouwen die een haartransplantatie ondergaan, zijn achteraf tevreden met het bereikte resultaat. Het is echter ook een behandeling met een kleine kans op bijwerkingen en risico’s. Hou je jezelf aan de instructies van de specialist? Dan is het risico op complicaties uiterst gering. Een enkele keer is er sprake van ontstekingen en een slechte wondgenezing, waardoor het langer duurt voordat de behandelde hoofhuid is genezen. Wil je meer weten over de haartransplantatie en de mogelijkheden die bij je passen? Weet je niet zeker of Turkije voor jou de beste oplossing is? Maak een afspraak voor een gratis consult bij Hair Science Clinic in Amsterdam of Maastricht. De kliniek is telefonisch bereikbaar op +31 (0)43 601 8101.