man tevreden en relaxed na behandeling

“IK HEB MIJN HAARUITVAL OVERWONNEN EN MIJN ZELFVERTROUWEN TERUG.”

Graag een vrijblijvend adviesgesprek

Voor- en na-foto's

Wij begrijpen als geen ander dat het ondergaan van een haartransplantatie ingrijpend is. Goed voor jou om te weten is dat al vele duizenden mannen, vrouwen en kinderen over de hele wereld jou vóórgingen bij Hair Science Clinic en ontzettend blij zijn met die keuze.

Er is een oplossing

Kies jij voor een HaarStamcel Transplantatie (HST), dan kies je voor de meest sophisticated techniek, met het allermooiste en meest natuurlijke resultaat. Wil jij ook het beste van het beste? This is it.

Oordeel zelf

 Omdat een beeld meer zegt dan 1000 woorden, hebben we een aantal eindresultaten van HST-haartransplantaties voor je op een rij gezet. Van iedere cliënt maken wij uitgebreide voor- en na foto’s, die we tijdens de eindcontrole samen doornemen. Op die manier kun je het resultaat van een behandeling namelijk goed beoordelen.

BEHANDELING HAARLIJN & INHAMMEN

Inhammen en / of een terugwijkende haarlijn zijn vaak een eerste teken van kaalheid bij mannen. Op de foto’s zie je dat de oorspronkelijke haarlijn met een HST-behandeling mooi is hersteld.

Natuurlijke haarlijn

Wij besteden veel aandacht aan de oorspronkelijke haargrens. Want een veel gemaakte fout is een onnatuurlijke of te scherpe haarlijn die niet goed past bij het gezicht. Daarom bepalen we vooraf, samen met jou, de ideale haarlijn. Zo realiseren we de meest natuurlijke haargrens.

 

Behaald resultaat met 1090 grafts, 9 maanden na de HST-behandeling

 

Behaald resultaat met 1920 grafts, 9 maanden na de HST-behandeling

 

Behaald resultaat met 2000 grafts, 9 maanden na de HST-behandeling

 

Behaald resultaat met 1672 grafts, 9 maanden na de HST-behandeling

 

Behaald resultaat met 1400 grafts, 9 maanden na de HST-behandeling

 

Behaald resultaat met 1600 grafts, 9 maanden na de HST-behandeling

 

Behaald resultaat met 2433 grafts, 9 maanden na de HST-behandeling

 

 

Behaald resultaat met 1605 grafts, 9 maanden na de HST-behandeling

 

Behaald resultaat met 1400 grafts, 9 maanden na de HST-behandeling

 

 

Behaald resultaat met 1609 grafts, 9 maanden na de HST-behandeling

 

Behaald resultaat met 1800 grafts, 9 maanden na de HST-behandeling

BEHANDELING BRUG EN KRUIN

Wordt het haar op uw hoofd dunner of is uw kruin al geheel kaal? Dan kan een HST behandeling een goede en definitieve oplossing zijn. Het is de meest doeltreffende ingreep om haar te verdichten en volume te creëren. De geoogste grafts zijn superklein, daarom is de inplant fijnmazig en zeer natuurlijk. Onze artsen zijn gespecialiseerd om de haren in de juiste vorm en haargroeirichting te implanteren, voor het geven van het meest natuurlijke resultaat aan jouw kruin. Getransplanteerde haarfollikels blijven een leven lang haar produceren. 

 

Behaald resultaat met 1450 grafts, 9 maanden na de HST-behandeling

 

Behaald resultaat met 1400 grafts, 9 maanden na de HST-behandeling

 

Behaald resultaat met 1400 grafts, 9 maanden na de HST-behandeling

 

Behaald resultaat met 2800 grafts (2 fasen), 9 maanden na de HST-behandeling

 

Behaald resultaat met 1818 grafts, 9 maanden na de HST-behandeling

Behandeling bij vrouwen

Van alle mogelijkheden voor haartransplantaties bij vrouwen geeft HST het mooiste, meest natuurlijke resultaat. Omdat bij vrouwen het haar vaak over de hele haaroppervlakte uitdunt, is het belangrijk dat de grafts goed over het hoofd verdeeld worden. Hoeveel grafts nodig zijn en waar deze geplaatst moeten worden kan alleen door een ervaren arts bepaald worden. Omdat Hair Science Clinic al vele duizenden vrouwen behandeld heeft, mag je bij ons rekenen op een enorme expertise.

 

Behaald resultaat met 750 grafts, 9 maanden na de HST-behandeling

 

Behaald resultaat met 1015 grafts, 9 maanden na de HST-behandeling

 

 

Behaald resultaat in 2 fasen, met 006 grafts en 1015 grafts 

 

Behaald resultaat met 1272 grafts, 9 maanden na de HST-behandeling

 

Behaald resultaat met 1000 grafts, 9 maanden na de HST-behandeling

 

Behaald resultaat met 606 grafts, 9 maanden na de HST-behandeling

 

Behaald resultaat met 1015 grafts, 9 maanden na de HST-behandeling

 

Behaald resultaat met 800 grafts, 9 maanden na de HST-behandeling

 

Behaald resultaat met 1005 grafts, 9 maanden na de HST-behandeling

Laat je optimaal adviseren

Een vraag die we veel krijgen is natuurlijk: hoeveel grafts heb ik nodig voor het gewenste resultaat te bereiken met een haartransplantatie?

Diagnose

Om deze vraag te kunnen beantwoorden, is het belangrijk om eerst een aantal persoonlijke gegevens in kaart brengen. Dat doen we tijdens een gratis, vrijblijvend adviesgesprek. Met de arts en technician bespreek je de huidige staat van het donor haar, het verloop van je haaruitval en familiaire belasting. Ook bekijkt de arts het beschikbare donorgebied. We bespreken uitgebreid jouw wensen, verwachtingen en er is alle ruimte voor het stellen van vragen.

Maatwerk

Op basis van de diagnose en alle andere informatie kan de arts uiteindelijk een voorstel doen van het aantal benodigde grafts en de kosten.

Behandeling wenkbrauwen & baarden

Bij het reconstrueren van wenkbrauwen en baarden is het erg belangrijk dat de haren in de juiste vorm en haargroeirichting geïmplanteerd worden. Onze artsen zijn gespecialiseerd om jouw gezichtshaar de gewenste en meest natuurlijke vorm te geven.

In samenwerking met visagist en haarstylist Mari van de Ven worden onze artsen en technicians jaarlijks ‘bijgeschoold’ op het gebied van de laatste trends en technieken van wenkbrauwstyling, voor het maken van de perfecte wenkbrauw.

 

Wenkbrauwen op natuurlijke wijze reconstrueren (wenkbrauwtransplantatie) was tot voor kort niet mogelijk. Dankzij HaarStamcel Transplantatie is deze toepassing nu ook mogelijk, met prachtige resultaten. De hersteltijd is kort, de wenkbrauwen zijn snel genezen.

 

 

Voor- en na resultaat wenkbrauwtransplantatie

 

Voor- en na resultaat wenkbrauwtransplantatie

 

Voor- en na resultaat baardtransplantatie

 

Voor- en na resultaat wenkbrauwtransplantatie

Behandeling littekens & brandwonden

De basis voor HST werd gelegd door het wetenschappelijk onderzoek van arts en onderzoeker dr. Coen Gho. Hij werkt al meer dan 25 jaar – samen met onder meer Brandwondencentrum Beverwijk – aan nieuwe technieken voor haarherstel bij mensen met littekens van brandwonden.

 

Bij brandwondenpatiënten is vaak maar een klein donorgebied beschikbaar voor haartransplantatie. Toch is reconstructie met HST goed mogelijk op littekenweefsel.

 

   

Brandwondenpatiëntje Igli vóór en na zijn behandeling

Lees het verhaal van Igli

 

Voor- en na resultaat haartransplantatie op littekenweefsel

 

Voor- en na resultaat haartransplantatie op littekenweefsel

 

Voor- en na resultaat haartransplantatie op littekenweefsel

 

Voor- en na resultaat haartransplantatie op littekenweefsel

 

 

Voor- en na resultaat van een reconstructieve haartransplantatie op littekenweefsel, als gevolg van een eerdere FUT-transplantatie elders

ONTDEK JOUW MOGELIJKHEDEN

Een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze artsen is waardevol voor jou en voor ons. Je krijgt persoonlijk advies, veel informatie en er is alle ruimte om vragen te stellen.

Samen bespreken we uitvoerig de mogelijkheden, jouw wensen en verwachtingen. Op basis hiervan wordt een individueel behandelplan voor je opgesteld.

Haartransplantatie resultaten voor en na foto’s FAQ

De voor foto wordt gemaakt voorafgaand aan de haartransplantatie. Het laat goed de uitgedunde en kalende gebieden zien. De na foto wordt tijdens de eindbeoordeling van het resultaat gemaakt, zo’n 9 maanden na de ingreep.

De foto’s geven weer welke resultaten met de HST-behandeling worden bereikt. De voor- en na foto worden beide foto’s in jouw medisch dossier opgenomen. Tijdens de eindbeoordeling krijg je inzage in de foto’s en bespreek je samen met de arts het resultaat.

Ja, het is gebruikelijk dat er foto’s worden gemaakt van de begin situatie en het eindresultaat van de haartransplantatie. De foto’s worden bijgevoegd in jouw medische dossier. Daarnaast gebruiken behandelend specialisten de foto’s als een referentiekader en toont aan welke ervaring iemand heeft met het toepassen van de haartransplantatie techniek. Vanzelfsprekend respecteren wij jouw privacy.

Vergelijken is altijd mogelijk. Om objectief te vergelijken bekijk je niet alleen het beeld zelf, maar ook de achtergrond informatie. Hoeveel grafts zijn er getransplanteerd, welke techniek is toegepast, hoeveel tijd is er verstreken en wie heeft de ingreep toegepast zijn aandachtspunten die waardevolle informatie bevatten.

Tijdens het adviesgesprek met een van onze specialisten nemen we uitgebreid de tijd voor je. We laten je nog meer voorbeelden zien van resultaten met HST, die op jouw persoonlijke situatie en wensen van toepassing zijn.

Als je een haartransplantatie overweegt en wilt weten welke resultaten je kunt verwachten, is het bekijken van voor en na foto’s interessant. De foto’s geven weer hoe een uitgedunde haardos en diepe inhammen na de ingreep weer nieuwe haargroei krijgen. Bovendien zie je hoe natuurlijk de resultaten van een HST-behandeling zijn en dat er geen verschil zit in de haargroei. De gewone structuren blijven behouden.

Het is bij wet geregeld dat medische dossiers en gegevens tenminste 15 jaar bewaard worden.

De meeste haarklinieken besteden weinig aandacht aan de periode die tussen de voor en na foto zit. Aangezien dit een periode van ruim 9 maanden bestrijkt, is het voor jou vaak wel degelijk interessant om de ontwikkelingen te zien. Online zijn er fora, persoonlijke blogs en vlogs waar mensen ook beelden plaatsen van vlak na de ingreep en de ontwikkeling van de haargroei. Het bekijken van deze beelden geeft je een realistische kijk op het verloop van de herstelperiode. Je hebt immers niet direct na het afronden van de ingreep een volle haardos.

Niet iedereen geeft toestemming om zijn of haar foto’s te gebruiken voor publicatie doeleinden. Tijdens het vrijblijvend adviesgesprek in de kliniek krijg je meer voor en na foto’s te zien van HST-behandelingen , die op jouw situatie en wensen van toepassing zijn. Dit zijn vaak andere beelden dan online.

Een goede voorbereiding is ook in het geval van een HST-behandeling onderdeel van het uiteindelijke resultaat. Door voor en na foto’s van haartransplantaties te bekijken weet je waar je op moet letten en welke vragen je kunt stellen tijdens het vrijblijvend adviesgesprek. Bekijk daarnaast ook foto’s van de tussenliggende periode, dan weet je wat je van de ontwikkeling van de haargroei kunt verwachten en dat je niet direct over weelderige haardos beschikt.

Veel is in goed overleg mogelijk. Wanneer je foto’s wilt hebben die gemaakt zijn tijdens de behandeling, kun je dit al tijdens het eerste consult bespreken. Je dient dan zelf wel een smartphone en/of fotocamera mee te nemen, zodat de foto’s gemaakt worden. Goed om te weten is dat deze foto’s niet in het medisch dossier terecht komen en uitsluitend aan jou toebehoren.

Ja, zowel binnen- als buitenlandse foto’s van haartransplantatie resultaten zijn interessant. Zo zie je hoe een kliniek werkt en welke resultaten worden bereikt. De kwaliteit en ervaring van de klinieken kan namelijk sterk verschillen, zeker in het buitenland. Je kunt de beelden gebruiken als onderdeel van een vergelijking of voorbereiding op jouw eigen haartransplantatie.

Nee, online zijn tal foto’s te vinden van behandelingen bij klinieken met mindere resultaten of zelfs mislukte haartransplantaties. Foto’s van teleurstellende resultaten zijn interessant, ze behoeden je voor mooie verkooppraatjes en waarschuwen je om niet enkel op prijs te selecteren. Een goedkope haartransplantatie kan je soms duur komen te staan.

In principe worden de voor-foto’s gemaakt op de dag van de haartransplantatie. Voor aanvang van de ingreep wordt de behandeling kort doorgesproken en worden de foto’s gemaakt. Afhankelijk van de behandeling, kunnen meerdere foto’s gemaakt worden.

Graag! Het is altijd mogelijk om de foto’s die je na de behandeling maakt en waarop te zien is hoe de haargroei zich ontwikkeld met ons te delen. In overleg bepalen we of we de foto’s ook voor publicatiedoeleinden mogen inzetten.