Hair Science Institute ervaringen

Hair Science Clinic ervaringen

Zoek je naar Hair Science Clinic ervaringen? Voordat je een haartransplantatie ondergaat, wil je graag beoordelingen over de ingreep en de kliniek lezen. Online zijn talloze beoordelingen en ervaringen over verschillende haarklinieken, haarchirurgen en behandeltechnieken. Maar waar vind je Hair Science Clinic ervaringen en wat is de waarde van online reviews?

Negatieve beoordelingen

Een belangrijk punt om op te merken is dat mensen die een negatieve haartransplantatie ervaring hebben, deze vaker uiten dan degenen die tevreden zijn met een ingreep. Dit is niet alleen het geval met haartransplantaties. De meerderheid van de haartransplantatie patiënten is tevreden met het resultaat. Mensen die ontevreden zijn, schrijven soms zeer negatieve recensies en waarschuwen anderen om op te passen. Omdat je uit een review niet altijd op kunt maken waarom iemand ontevreden is, is het soms moeilijk om een eigen mening hierover te vormen. Als je last hebt van haaruitval en een haartransplantatie wilt laten doen, laat je dan niet direct afschrikken door negatieve reviews. De haartransplantatie technieken hebben een lange weg afgelegd en als je de behandeling laat doen door een ervaren specialist kun je achteraf met een tevreden gevoel terugkijken naar de behandeling. Laat de positieve en negatieve reviews wel meewegen.

Positieve beoordelingen Hair Science Clinic

Naast de negatieve reviews over haartransplantatie is het ook belangrijk om de positieve berichten kritisch te bekijken. Niet op elk platform of in elk bericht is het duidelijk of het om een echte ervaring gaat. Niet veel dingen zijn zo anoniem als het internet. Er is altijd een mogelijkheid dat een lovende reactie is geschreven door een vertegenwoordiger van de kliniek. Om deze reden kan het geen kwaad om sceptisch te zijn over zowel positieve als negatieve haartransplantatie ervaringen. Mensen delen hun ervaring om anderen te laten weten wat mogelijk is en uiten op deze manier hun dankbaarheid richting de haarchirurg.

Hair Science Clinic ervaringen haartransplantatie

Ervaringen over behandelingen die bij Hair Science Clinic zijn gedaan, lees je onder meer op Kliniekervaringen.nl en Haarweb.nl. Het aantal review sites is breed en beperkt zich niet uitsluitend tot Nederlandse platforms. Naast deze ervaringsverhalen kun je op de website van de haarkliniek zelf en ook op YouTube beeldverslagen bekijken van bekende en minder bekende mensen die voor een HaarStamcel Transplantatie hebben gekozen. Deze innovatieve techniek is ontwikkeld door de specialisten en onderzoekers van Hair Science Clinic en exclusief binnen de kliniek gedaan. De techniek zorgt ervoor dat je haarkrans tijdens de ingreep minder belast wordt, terwijl op de transplantatie gebieden nieuwe haargroei mogelijk wordt gemaakt. Je herstelt vlot en het risico van de ingreep is klein. Na zes weken kun je weer alle activiteiten doen zoals je eerder gewend was.

 

Haartransplantatie voor en-na foto’s vrouw

Behaald resultaat met 750 grafts, 9 maanden na de HST-behandeling

 

Haartransplantatie voor en-na foto’s man

Behaald resultaat met 1450 grafts, 9 maanden na de HST-behandeling

Unieke behandelmethode, hoge slagingskans

De HaarStamcel Transplantatie biedt uitstekende resultaten en heeft een hoog slagingspercentage. Net zoals bij andere haartransplantatie methoden zie je na een paar weken haaruitval op de ontvangstgebieden. Dit is normaal en een teken dat het haargroeiproces in de rustfase gaat. Enkele weken tot maanden later komt nieuwe haargroei tot ontwikkeling. Door de haarzakjes deels te extraheren en transplanteren, blijft het donorgebied ook in de toekomst beter in stand. Ook als je een eerder haartransplantatie resultaat wil laten verbeteren of corrigeren, is de HST methode een veilige techniek. Bijwerkingen bestaan uit zwellingen, blauwe plekken, korstvorming en jeuk. De huid geneest binnen 7 tot 10 dagen en als je de adviezen van de haarchirurg naleeft, is de kans op complicaties klein. Een ruime meerderheid van alle mensen die de ingreep ondergaat, kijkt met voldoening naar het eindresultaat.

 

HaarStamcel Transplantatie voordelen en nadelen

Persoonlijke Hair Science Clinic ervaringen

Als je ervaringsverhalen leest is het niet altijd makkelijk om een eigen mening te vormen. Wat iemand anders als prettig ervaart, kan door jou heel anders ervaren worden. Staar je niet blind op de positieve of negatieve Hair Science Clinic ervaringen die je leest. Als je wilt weten hoe de specialisten en kliniekmedewerkers dagelijks werken, plan dan een consult in. Dit stelt je in de gelegenheid om vragen te stellen en een persoonlijk behandeladvies te horen. Je denkt misschien dat de haartransplantatie een behandeling is waarvan er 13 in een dozijn gaan. Niets is minder waar. Elke haartransplantatie is uniek. Geen mens is hetzelfde en ook haarverlies verschilt per persoon. Laat een specialist je hoofdhuid en haarverlies beoordelen. Licht je gezondheid en medische achtergrond toe en hoor of je voor de ingreep in aanmerking komt en hoeveel grafts getransplanteerd kunnen worden.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=QIljTC6Ndqk

Kosten haartransplantatie

Bij haartransplantatie ervaringen lees je soms ook wat anderen betaald hebben voor de ingreep. De prijzen die je ziet variëren sterk. Niet alleen de haarkliniek waar de behandeling plaatsvindt is van invloed op de kostprijs. Ook de techniek, de kennis en kunde van de arts en de omvang van de operatie spelen mee. Iemand die een relatief kleine ingreep laat doen, betaalt in principe minder dan wanneer je een groter aantal grafts laat transplanteren. Bij Hair Science Clinic wordt de ingreep vanaf € 3.300 gedaan. Hoeveel je betaalt in jouw situatie, hoor je van de specialist. De behandeling is inclusief het consult, professionele nazorg, medicatie, verzorgingsproducten en controles. Online kun je zien hoe een behandeltraject verloopt vanaf het eerste consult tot en met de eindbeoordeling. Heb je vragen? Stel deze aan onze specialisten. Als je alle antwoorden hebt, kun je een keuze voor de behandeling maken.

Hair Science Clinic ervaringen – FAQ

Het getransplanteerde haar wordt geëxtraheerd van de achterkant van je hoofdhuid en geïmplanteerd op de kale plaatsen. De getransplanteerde haarzakjes worden niet afgestoten, omdat het geen lichaamsvreemd weefsel is. Het getransplanteerde haar behoudt zijn unieke kenmerken van kleur, groeisnelheid en ongevoeligheid voor dihydrotestosteron.

Met de HaarStamcel Transplantatie worden natuurlijke resultaten bereikt. De haarzakjes worden evenredig over de ontvangstgebieden geïmplanteerd, waarbij gekeken wordt naar de natuurlijke groeirichting.

Een haartransplantatie is een relatief eenvoudige operatie die poliklinisch wordt gedaan. Je kunt dezelfde dag naar huis, opname is niet nodig.

Je bereidt jezelf goed voor op de haartransplantatie. Dat houdt in dat je 6 tot 4 weken voor de operatie stopt met roken. Vanaf 48 uur voor de haartransplantatie drink je geen alcohol en beperk je het drinken van koffie en thee. Op de ochtend van de ingreep eet je een licht ontbijt en zorg je ervoor dat je uitgerust en op tijd bij de kliniek bent.

Na de haartransplantatie kun je thuis herstellen. Doe het de eerste dagen rustig aan en gebruik de voorgeschreven medicatie en/of pijnstillers. Voorkom druk op het hoofd en slaap met een extra kussen. De volgende dag mag je de hoofdhuid voorzichtig wassen. De wondjes genezen binnen 7 tot 10 dagen. Krab eventuele korstjes niet los, maar wacht tot ze spontaan van de huid vallen. Na 6 weken doe je alles weer zoals voor de haartransplantatie.

Bij een haartransplantatie wordt gekeken naar de normale haardichtheid, die ongeveer 80-100 grafts per cm2 bevat. Het donorgebied is niet onuitputtelijk en onderzoek heeft aangewezen dat een dichtheid van 45-60 grafts optimaal is voor een natuurlijke haargroei en een gezonde haardos. Een hogere haardichtheid kan bereikt worden, maar de mogelijkheden verschillen per persoon.

Hair Science Clinic heeft in zowel Amsterdam als Maastricht moderne klinieken waar de HaarStamcel Transplantatie wordt gedaan.

Het aantal operaties dat nodig is, hangt af van je verwachting, de ernst van haarverlies en hoe dit in de toekomst verandert. Mensen die op jonge leeftijd een haartransplantatie ondergaan, hebben later vaak de voorkeur voor een 2e procedure.

Nee, voor een haartransplantatie heb je voldoende donorhaar nodig. Het is niet mogelijk om volledige kaalheid te behandelen.

Wanneer je kiest voor een andere behandeling voor haarverlies, bijvoorbeeld medicijnen of een haarwerk heb je te maken met terugkerende uitgaven. Een haartransplantatie is de enige methode met permanente resultaten. De kosten zijn onder meer afhankelijk van het aantal benodigde grafts en zijn inclusief het consult, de ingreep, verpleging en medicatie die tijdens en na de operatie gebruikt worden. Haartransplantatie tarieven zijn persoonlijk.

 

Gratis HaarStamcel Transplantatie advies

Niemand ziet graag hoe zijn of haar gezonde haargroei verloren gaan en hoe de hoofdhuid langzaam maar zeker zichtbaar wordt. Heb je de oorzaak van het haarverlies laten onderzoeken en is de diagnose alopecia androgenetica gesteld? Een haartransplantatie kan dan een goede oplossing zijn. Ook als je littekens wilt laten camoufleren kan de techniek toegepast worden. De ingreep wordt poliklinisch gedaan en je kunt de kliniek dezelfde dag verlaten. In de heldere informatie brochure lees je meer over de ingreep en zie je welke resultaten bereikt worden. Wil je daarna een persoonlijk behandeladvies hebben of wil je weten of je een geschikte kandidaat bent? Maak dan een afspraak voor een gratis consult bij Hair Science Clinic. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)43 601 8101. Maar je kunt ook het contactformulier invullen of een e-mail sturen. We sturen je zo snel mogelijk een reactie.